iza mama gabora 24.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 http://www.dzienzycia.pl/ Wstyd się przyznać ale nie wiedziałam o tym dniu A istnieje już od 2004 roku. Po co ustanawiać święto,o którym niewiele osób (tak myślę) wie?Zły przepływ informacji czy tylko taka moja niewiedza osobista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 24.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ani jedno, ani drugie. Masz ważniejsze rzeczy na głowie. Po co ustanawiać masę jakichś "świąt" i tym zajmować cenne miejsce w głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 24.03.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ani jedno, ani drugie. Masz ważniejsze rzeczy na głowie. Po co ustanawiać masę jakichś "świąt" i tym zajmować cenne miejsce w głowie? Eh,chyba se tak zatańczę jak Ty racer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Na co mi dzień życia. I tak żyję. Już wolałbym Dzień Rzyci. Przynajmniej młode lata by się przypomniały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts