AREK_BL 24.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam Mam pytanie czy ktoś używa kotłów tej serii. Podobno wysoka półka, no i jak wziąć do porównania stosunek ceny do otrzymanego towaru to wychodzą naprawdę nieźle. Proszę o wypowiedzi użytkowników tych kotłów, jakieś ceny przeglądów no i awaryjność. Z góry dziękuję za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AREK_BL 24.03.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam Mam pytanie czy ktoś używa kotłów tej serii. Podobno wysoka półka, no i jak wziąć do porównania stosunek ceny do otrzymanego towaru to wychodzą naprawdę nieźle. Proszę o wypowiedzi użytkowników tych kotłów, jakieś ceny przeglądów no i awaryjność. Z góry dziękuję za wszelkie opinie. Nikt się nie wypowie na temat tej firmy i tych kotłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 31.03.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam Mam pytanie czy ktoś używa kotłów tej serii. Podobno wysoka półka, no i jak wziąć do porównania stosunek ceny do otrzymanego towaru to wychodzą naprawdę nieźle. Proszę o wypowiedzi użytkowników tych kotłów, jakieś ceny przeglądów no i awaryjność. Z góry dziękuję za wszelkie opinie. Nikt się nie wypowie na temat tej firmy i tych kotłów? Mam ten kocioł, a ściślej 15,5kW + zasobnik 150l. Zapłaciłem za ten zestaw 7800PLN (7% VAT) Zdecydowałm się na ten kocioł po wielu "przymiarkach" i analizach. Używam go dopiero od 3 tygodni. Póki co jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts