pausko 24.03.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 hej mam 2 dzialki do kupienia, jedna blisko centrum misateczka(na czy mi zalezy), wszystkie dokumenty sa dostepne u wlasciciela,widokowa na skalki, cena atrakcyjna ale po drugiej stronie jest wielki mur za ktroym jest cmantarz. 2 dzialka malowniczo polozona ale daleko od centrum i ma droge sluzebna. nie wiem na co sie zdecydowac a czas leci. ,moze cos podpowiecie? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 24.03.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 jak bardzo blisko jest cmentarz, to ja bym tej działki nie kupiła . może poszukaj innej działki blisko centrum, lokalizacja jest bardzo ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pausko 24.03.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 hej cmentarz jest po drugiej stronie drogi. dzialka kosztuje 113 tys, jest inna tez blisko centrum (bez cmentarza) ale za 450 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 24.03.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 jak Wam nie bedzie przeszkadzał widok cmentarza, i działka w centum, to może i warto . w moin miescie wybuwowali ogromne nowe osiedle przy cmentarzu. tylko na działce to ja bym nic juz nie posadziła, zadnego drzewka owocowane, a nawet rzodkieweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts