spyra3009 24.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 czekam na ciekawe sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witaj wpiszę się jako pierwsza i mam sugestię, nie wiem czy ciekawą proponuję, aby kierownik był wasz,nie ekipy. To WASZEGO domu ma doglądać, a kierownik od fachowców może przymykać oko na ich pewne niedociągnięcia. Może się mylę, ale zastanówcie się nad tym. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pepa 12.04.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Cześć!Właśnie u nas uprawomacnia się pozwolenie na budowę Lukrecji 2, i przed nami dokładnie ta sama droga czyli do banku po kredycik. Prosze o podpowiedż w jakim banku byliście i czy jesteście zadowoleni, czy można zacząć się starac o kredyt przed uprawomocnieniem się pozwolenia??? bo jak czytam to u Was tak było. Fajnie że znalazłam kogoś kto buduje Lukrecje 2, do tej pory znalazłam jedną osobę która buduje właśnie tą wersję, więc będę do Was zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.04.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Jeżeli nie macie pradu na działce i ktoś Wam powiedział, że poczekacie 1,5 roku, to jest to wysoce prawdopodobne. Nasz Enion kochany napsuł nam dużo krwi! Na samo wspomnienie tych przygód robi mi się niedobrze. Budowanie zaczęliśmy od kupienia agregatu, a potem benzynę dowoziłam w kanistrach co rusz... Ale to pryszcz - mieliśmy już prawie zamiar się wprowadzać, kiedy ~!@#$%^& Enion odwołał wcześniejsze obietnice i rzekł, że na prąd poczekamy jeszcze rok!!! Na szczęście to niebezpieczeństwo jakoś prośbą i groźbą udało się zażegnać, ale mało zawału nie dostałam, kiedy przeczytałam tamto pismo (wyprowadzić się z wynajmowanego domu MUSIELIŚMY).Życzę jednak powodzenia w przygodzie życia zwanej budowaniem. I dobrze radzę - atakujcie Enion już od jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.06.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Hej Spyra, Dobrze Ci ten pan radzi - moim zdaniem warto jak najwcześniej przemyśleć, jak ma wygladać ogród. A i zlew też musisz gdzieś wpasować - im wcześniej tym lepiej. Potem Ci przyjdzie hydraulik z pytanie, gdzie piony i odpływy, to będziesz mieć gotową odpowiedź Powodzenia! Będę kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts