Eiremjp 24.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 (edytowane) . Edytowane 17 Marca 2011 przez Eiremjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 03.05.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) . Edytowane 17 Marca 2011 przez Eiremjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 17.03.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 kochani czytelnicy chciałabym Wam serdecznie podziękować za wszystkie miłe słowa i wsparcie w czasie naszej budowy, niestety jest zmuszona do usunięcia wszystkich zdjęć oraz wpisów. Nigdy nie spodziewałam się, że tzw. "rodzina" może wykorzystać jakieś informacje tu zawarte przeciwko nam.Celem dziennika było min. podzielenie się swoimi doświadczeniami z innymi oraz pokazania innym chętnym budowania domu szkieletowego, jak to wygląda. Przykro mi, że mimo wszystko ktoś potrafił obrócić to przeciwko nam.Pozdrawiam Was wszystkich i życzę powodzenia w budowaniu oraz miłego mieszkania we własnych domkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 18.03.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ach ten "rodzinny" grajdoł!!!!!Gorąco współczujemy!Wiemy sami na własnej skórze doświadczając tego co i Wy! Dopnijcie swego i bądźcie szczęśliwi swoim szczęściem!Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Trzymaj się ciepło, nie daj przeciwnościom. Pozdrawiam serdecznie i szczęścia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 19.03.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Dlatego właśnie ja w tamtym roku także usunęłam wszystko z dziennika...tylko u nas wlazła wsiowa inwigilacja i kargule ... świat jest pełen buractwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 20.03.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 eh no wiesz sąsiedzi są jacy są ale nie sądziłam, że rodzina może nam źle życzyć, ale człowiek uczy się przez całe życie, dzięki kochani za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natannatan 21.03.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Polska 2011 .. cech najgorszych ciąg dalszy . Głowa do góry po burzy zawsze świeci słońce. Niech żywi nie tracą nadziej ! Natan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts