Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie tylko niesystematyczna ale też niesymetryczna ;-) ale pamiętaj będzie inny opór powietrza co może odbić sie na tempie przemieszczania: jedna noga będzie chodzić szybciej ;-)...

Ja dotrzymam obietnicy noworocznej! Zapuszczam i robię się na kosmatą! Zobaczcie jakie ułatwienie przy zamiataniu liści na jesień! Wiem bo miałam kiedyś jamnika -bardzo pożyteczne narzędzie.

hahahahha już sobie wyobrażam jak ktoś lezie z jedną nogą szybciej a drugą wolniej, taki wiatraczek by się zrobił hahahha :) myślę, że możesz się wzorować na Czubace ;)

http://upsidedownhippo.com/archives/chewbacca.jpg

Edytowane przez Eiremjp
a w kwestii spraw domowych: nic się nie martw. Zawsze wszystko ma dobry koniec ;-) ja nawet się przyzwyczaimłam do moich lejących się kominów itd... wyliczać można na całą stronę. Trzeba mieć zlew na takie 'małe' sprawy bo co jak coś rzeczywiście istotnego się wydarzy??? U nas we wsi pewna rodzina straciła ostatnio pół domu bo im wybuchł piec co- znalazł się na ogrodzeniu sąsiadów (nic się nikomu nie stało o dziwo i dzięki Bogu) więc myślę że płytki czy moje kominy to pikuś przy takich problemach.

no dokładnie to jest spora zaleta, że szybko się buduję i wprowadza no i cieplutko w domku mamy bardzo, palimy tylko kozą ale ciepło jest w cały domku :)

dzisiaj jednak zmiana planów, będą kładzione płytki pod kozę w salonie i w wiatrołapie a od jutra łazienka, dobra wiadomość jest taka, że starczy nam bez problemów kamyczków, które mają być dookoła i pod lustrem :) będzie pięknie, już nie mogę się doczekać :)

a dzisiaj dzień zaczął się od odśnieżania - uroki mieszkania na wsi ;)

• 2 weeks później...

Kochana, co u Ciebie słychać????

Odezwij się w wolnej chwili;)

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy

Yukowa rodzinka

http://images1.hiboox.com/images/5008/911be98e3f1bec65ac09515ad9cc10e9.gif