Eiremjp 15.11.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Andzia no przegoniłam przyznaję się bez bicia, pamiętam jak płakałam,że jeszcze w polu jesteśmy ale co do wydatków to ja myślę, że zamkniemy się w kwocie 250.000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Hejka Eiremjp Naprawdę w szoku jestem, poczytałam dzienniczek i mogę napisać: można? Można! Jak się chce, to wszystko można!!! Pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 17.11.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 yuka witaj u mnie,pewnie, że można łatwo nie było ale jakoś to idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 17.11.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Idzie? Mknie z niesamowita szybkoscia!! I jeszcze jest czas na opisywanie i zdjecia, super. Ja do dzis nie nauczylam sie wstawiac zdjec i nici z pochwalenia sie jak sama dom zbudowalam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 17.11.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Jak dla mnie to domek do zamieszkania!!! W swoim też bym chętnie już teraz zamieszkała... ale u ciebie przynajmnie ciepło i pewnie nie cieknie... Kamyczki miodzio- gdzie znalazłaś? daj cynk bo mi też się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 17.11.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) na razie to można tam pylicy dostać ale mają skończyć gipsowanie w piątek i będziemy czekać na płytki, cały czas wierzę, że Wigilia będzie u nas link do sklepu z kamyczkami: http://kolonialnystyl.pl/mozaika-c-28.html papuch widziałam, że Wam cieknie po kominie i codziennie zaglądam co tam się u Was dzieje Edytowane 17 Listopada 2010 przez Eiremjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 18.11.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No właśnie, cieknie... a najgorsze że w czwartek mają być robione wylewki a tu w łazięce ani styro nie można położyć ani podłogówki ułożyć bo kapie!!! Dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 18.11.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 kurcze no to lipa, mam nadzieję, że w kocu ktoś Wam ten problem rozwiąże bo przecież nie może tak być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 18.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) Witam, ja z rewizytą,trzymam mocno kciuki żeby sie udało wprowadzić przed świętami. Mocny doping na pewno się przyda Edytowane 18 Listopada 2010 przez 1igor1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 19.11.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 dzięki przyda siei to bardzo bo zamierzamy sami malować wyszło nam jakieś 300 m2 dobrze, że nie wybudowaliśmy większego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minidrwal 22.11.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Przeczytaliśmy Twój dziennik od dechy do dechy.... Gratulacje..... Tylko o kosztach w drugiej części zapomniałaś. Czekam Na dopiski..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 23.11.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 minidrwal stan deweloperski wyniósł nas 180.600 PLN jeśli chodzi o wykończenie no to jeszcze nie wiem dokładnie ale napiszę, że jak już się wykończymy powodzenia w szukaniu działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 26.11.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Piękny ten Wasz Ul - chodziłam do podstawówki i tam blisko była pasieka i były właśnie takie słodkie domki Za każdym razem jak oglądam Twoje fotki to żałuję, że nie budujemy mniejszego domku. Też bym takie okna ze wstawkami na górze chciała i elewację drewnianą.., a tu kurcze i tak kurczące się finanse trzeba wydawać na wykończenie metrów..;( Ale jak to mam w zwyczaju-optymistycznie-młoda jestem i kiedyś se zrobię A tak poważnie-macie bosko Nie mogę doczekać się końcowego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 28.11.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Andzia84 powiem Ci, że po wczorajszym malowaniu dziękowałam za to, że nie było nas stać na większy;) też nie mogę się doczekać efektu czas nas goni a Wigilia już tuż tuż, mam nadzieję, że do czwartku będziemy mieć płytki bo niestety mamy opóźnienie ale myślę, że damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 30.11.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 No widze że prace posuwają się do przodu, ale zastanawia mnie czemu nie możesz paneli położyć jak nie masz futryn?? przecież ościeżnice zakłada się po ułożeniu podłogi. Chyba że czegoś nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Hejka, 1igor1 ma rację! Ościeżnice stawiasz na panelach! No, chyba, że ościeżnice metalowe... Fajne kolorki wyszły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 dzięki kochani to muszę to zaraz z inwestorem, i on się pyta czy jeśli najpierw położymy panele to co w przypadku gdybyśmy w przyszłości chcieli zmienić ościeżnice? yuka poczekaj aż sobie walne salon na złoto myślę, że w czwartek to nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 A co w przypadku, jeśli najpierw położycie ościeżnice, a póżniej będziecie chcieli je zmienić? Ościeżnic się nie przybija, tylko stawia na podłodze. A wiem to niejako zawodowo;) Edit: Złoto powiadasz? Hmmm.... czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 a co z płytkami? przed ościeżnicami czy po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.11.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 a co z płytkami? przed ościeżnicami czy po? Przed:yes: czekam również na złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts