yuka 30.11.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Przed oczywiście! Wyobrażasz sobie glazurnika, który idealnie podocina Ci płytki do ościeżnic? Ościeżnicę stawiasz na płytkach przyciętych do muru i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 aha no to w sumie dobrze, że jeszcze ich nie mamy. Nie zadawaj mi takich pytań bo ja zielonego pojęcia o tym wszystkim nie mam, jestem osobą wybitnie nie techniczną dziękuję Ci bardzo za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ale wiesz, jak będziesz chciała o coś zapytać, a będę potrafiła odpowiedzieć, to śmiało:D Np. gdzie połączyć panele i płytki, żeby łączenie pod drzwiami wypadło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 no w planie mamy połączenie tylko kuchnia salon, łazienka i przedpokój, gospodarcze i przedpokój, w pokojach chcemy aby panele były jednym ciągiem, dlatego wybraliśmy jeden typ i kolor, z resztą do tak małego domku nie ma sensu wrzucać innego koloru do każdego pomieszczenia, a z tymi ościeżnicami jeszcze mi inwestor podpowiada, że nie mamy poprzycinanej płyty kg właśnie specjalnie na te ościeżnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ???? Nie rozumiem? Ościeżnice obejmują mur, nic nie trzeba przycinać... Jakie te ościeżnice zamówiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ościeżnice mamy na grubość ściany 15 cm drewniane, nie regulowane tak więc z tego co się zorientowałam to nie będą obejmować ściany, wrzucam ich rysunek ze strony producenta: http://www.radex.com/img/oscieznice_standard.png a tu link do informacji o nich: http://www.radex.com/oscieznice-sosnowe,bezseczne-na-grubosc-muru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 my na razie robimy bez listew maskujących - niestety musimy liczyć każdy grosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 M. mi tłumaczy, jak drzwi możecie zamontować, ale tej jego gestykulacji nie powtórzę językiem pisanym. Generalnie do zrobienia na pewno, ale i tak podłoga powinna być zrobiona wcześniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 hahaha dzięki mam nadzieję, że nasz majster niejaki Pan Stasiu da sobie radę W razie czego będę eMka Twego atakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Już ja go przyatakuję, jak będzie trzeba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ewentualnie prześlesz mi filmik z jego gestykulacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 04.12.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Ale już ładnie. Święta w domu całkowicie wykończonym, SUPER! Ja to chyba nie doczekam się wszystkich lamp i kolorów na ścianach. Ciągle coś niedokończone ale chyba tak to jest jak się już zamieszka. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.12.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Mamy już sobotę!!! Czy saon złoty jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 05.12.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 (edytowane) agatka2106 z lamp chyba jednak zrezygnujemy - będziemy mieć stylowe żarówki tak więc z tym całkowitym wykończenie to tak nie koniecznie yuka no chciałam wczoraj malować ale z uwagi na to, że w salonie było docinanie paneli to zrezygnowałam. Mam nadzieję, że jutro zacznę Edytowane 5 Grudnia 2010 przez Eiremjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 06.12.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 agatka2106 z lamp chyba jednak zrezygnujemy - będziemy mieć stylowe żarówki tak więc z tym całkowitym wykończenie to tak nie koniecznie Niestety agatka2106 ma rację, jak sie już zamieszka to strasznie ciężko się zabrać do całkowitego wykończenia zwłaszcza jak zostały drobne rzeczy. Mieszkam już prawie 2 m-ce i nic jeszcze nie zrobiłem . A kilka pokoi czeka jeszcze na listwy wykończeniowe i pare innych rzeczy. Także polecam Ci Eiremjp wykończ sobie wszystko bo potem będzie ciężko to zrobić No i kibicujemy - na pewno do świąt się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 06.12.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 oj ja bardzo chętnie wykończę wszystko ale jest to jak zwykle kwestia finansowa a zamiast lamp wolę zrobić schody tak więc na razie lampy muszą poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.12.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A list napisałaś gdzie trzeba???Jeszcze czeka:http://img292.imageshack.us/img292/6650/dalmatek199pv5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 07.12.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 o w mordę!!! zapomniałam ale jeszcze zdążę przed Gwiazdką dziękuję za Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 07.12.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 żebyśmy pamiętały że im jest i tak zimniej http://lh6.ggpht.com/_RSNEQunpnbg/TP4LuzTsI2I/AAAAAAAACPs/xthp3l9oLbg/s400/merry%20ping.jpg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts