Eiremjp 07.12.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 papuchu kochany śliczne te pingwiniaste dzięki ale myślisz, że jakbyśmy miały tyle włosów to byłoby nam zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 07.12.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no to w takim razie zapuszczam! To będzie moje noworoczne postanowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 07.12.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 hahahahaha trzymam Cię za słowo, zacznij od nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.12.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 hahahahaha , zacznij od nóg Latem przyjedziemy na kontrolę, czy postanowienie noworoczne dotrzymane:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 07.12.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 o następna chętna do klubu też się zapuszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.12.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Taaaak, ale ja niesystematyczna jestem... to może tylko na jednej nodze? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 07.12.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no to będzie ciekawy wygląd, jedna noga gładką a drugą będziesz zamiatać przy chodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 08.12.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nie tylko niesystematyczna ale też niesymetryczna ale pamiętaj będzie inny opór powietrza co może odbić sie na tempie przemieszczania: jedna noga będzie chodzić szybciej ... Ja dotrzymam obietnicy noworocznej! Zapuszczam i robię się na kosmatą! Zobaczcie jakie ułatwienie przy zamiataniu liści na jesień! Wiem bo miałam kiedyś jamnika -bardzo pożyteczne narzędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 08.12.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) hahahahha już sobie wyobrażam jak ktoś lezie z jedną nogą szybciej a drugą wolniej, taki wiatraczek by się zrobił hahahha myślę, że możesz się wzorować na Czubace http://upsidedownhippo.com/archives/chewbacca.jpg Edytowane 8 Grudnia 2010 przez Eiremjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 08.12.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Zdjęcie umieszczam przy lusterku w łazience i co dzień rano będę odnotowywać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 08.12.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 a w kwestii spraw domowych: nic się nie martw. Zawsze wszystko ma dobry koniec ja nawet się przyzwyczaimłam do moich lejących się kominów itd... wyliczać można na całą stronę. Trzeba mieć zlew na takie 'małe' sprawy bo co jak coś rzeczywiście istotnego się wydarzy??? U nas we wsi pewna rodzina straciła ostatnio pół domu bo im wybuchł piec co- znalazł się na ogrodzeniu sąsiadów (nic się nikomu nie stało o dziwo i dzięki Bogu) więc myślę że płytki czy moje kominy to pikuś przy takich problemach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 08.12.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 musisz to przetrwać, wszyscy przez to musieliśmy przejść, także glowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 08.12.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 dzięki kochani za pociechę o taki dołek mnie mały dopadł ale już jest ok i jedziemy do przodu papuch no to ja poproszę zdjęcia z postępu prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.12.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Eiremjp, fajnie wszystko wygląda, dobrze, że dołek za Tobą, bo lecę pocieszyć, ale widzę, że ok już:D:D Ale i tak zostawiam : http://www2.100lat.pl/kartki/2/254/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 08.12.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 yuka hahahha jesteś nieoceniona !! dzięki jutro płytki w łazience więc mam nadzieję, że będę miała nowe fotki popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 09.12.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Jejku, mimo oporu materii (i ludzi) idzie Wam świetnie! Teraz widzę o co chodzi z tymi plusami "suchej" technologii! Pozdrawiam i trzymam kciuki za Święta we własnym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 09.12.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 no dokładnie to jest spora zaleta, że szybko się buduję i wprowadza no i cieplutko w domku mamy bardzo, palimy tylko kozą ale ciepło jest w cały domku dzisiaj jednak zmiana planów, będą kładzione płytki pod kozę w salonie i w wiatrołapie a od jutra łazienka, dobra wiadomość jest taka, że starczy nam bez problemów kamyczków, które mają być dookoła i pod lustrem będzie pięknie, już nie mogę się doczekać a dzisiaj dzień zaczął się od odśnieżania - uroki mieszkania na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.12.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Piknie kochaniutka, piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.12.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Eiremjp, fajniusio płyteczki wyglądają:D:D A zima, no cóż, wiem coś o tym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.12.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Kochana, co u Ciebie słychać????Odezwij się w wolnej chwili;) Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy Yukowa rodzinkahttp://images1.hiboox.com/images/5008/911be98e3f1bec65ac09515ad9cc10e9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts