kasiulakp 17.05.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dzięki dziewczynki za miłe słowa Celinko cieszy jak cholera... tylko szkoda, że nie możemy jeszcze tam mieszkać dzisiaj mam doła i znów nienawidzę tej Irlandii Aba-m wiatrołap urządzę podobnie do "telmuni" tutaj jest link do jej dziennika... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?118317-Budowanie-naszego-Faworyta/page5 polecam, fajnie ma urządzony domek Oczywiście, mój wiatrołap będzie coś w tym stylu... nie taki sam No wita, witam panią Inkę słuchaj babko droga, wiem że byłaś chora, ale nas nie można zaniedbywać Ale dzięki za miłe słowa... zielony to na razie tez mój ulubiony, ale może dlatego że jeszcze sypialnia nie jest skończona, a w zielonym widać efekty Nie mogę doczekać się końcowego efektu... mam fioletowe rolety rzymskie i w planach jakąś fioletową kanapę i dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 17.05.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dziekuje za link do kolejnego fajnego domu:) pomysl ciekawy, aczkolwiek ja juz przepadlam z kretesem - wiatrolap zdominuje szafa oczywiscie o ile finanse pozwola podsylam link - ciekawe realizacje, plus- jak dla mnie zawsze zrodlo inspiracji i zazdrosci:D http://www.artdesign.pl/?t=realizacje_details&id=35&foto=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 17.05.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 słuchaj babko droga, wiem że byłaś chora, ale nas nie można zaniedbywać to się doigrałam:oops: :oops: U mnie nic się nie dzieje,( w sensie nie posuwa się do przodu)! Byłam u tynkarzy tych którzy robili nam tynki wewnętrzne, chciałam ich do tynku na zewnątrz - a oni mi mówią, że tyle mają zleceń na tynki wewnętrzne ze zewnętrznych już nie biorą:cry: , a ja chciałam ich bo są dobrzy. Musze szukać innych:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.05.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 wiatrolap zdominuje szafa oczywiscie o ile finanse pozwola http://www.artdesign.pl/?t=realizacje_details&id=35&foto=7 Hm... ja też miałam w planach szafę w wiatrołapie... ale w projekcie moje drzwi wejściowe są węższe, a ja jak zaczęliśmy budowę wpadłam na pomysł,żeby mi je powiększyli Niestety, jak to na początku budowy, było to dość nie przemyślane i szafa mi się nie zmieści. Tzn. zmieści ale nie w całej wnęce... miałaby być węższa, ale że kupiłam już tą tapetę to szkoda ją zakrywać. Mam plan, że mi się znudzi tapeta po paru latach i wtedy zrobię sobie tam szafę ...zobaczymy co czas przyniesie... bo jak na razie nie mam co planować szafy, bo kasy brak a i dzięki za link... piękne są te zabudowy... marzyłaby mi się taka w kolorze takiego brązu jak na zdjęciach ze świecącym czarnym lub białym ach... te marzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.05.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 to się doigrałam:oops: :oops: U mnie nic się nie dzieje,( w sensie nie posuwa się do przodu)! Byłam u tynkarzy tych którzy robili nam tynki wewnętrzne, chciałam ich do tynku na zewnątrz - Musze szukać innych:roll: No widzisz... ze mną nie można pogrywać doigrałaś się A masz już jakiś plan na kolor elewacji?? Nie mogę się doczekać zdjęć, jak już będzie i pokażesz nam domek z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.05.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Celinko mam nadzieję,że nie pogniewasz się, jeśli zrobię podobny kominek do twojego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 17.05.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 tapeta jest zdecydowanie zbyt ladna, zeby zaslaniac;) u mnie szafa bedzie duuuzo mniejsza niz ta se stronki, ale pewnie zamowie cos w podobnym guscie - jak juz kasa bedzie, czyli jak mowi moj glowny inwestor za kilka miesiecy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 17.05.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Celinko mam nadzieję,że nie pogniewasz się, jeśli zrobię podobny kominek do twojego?? no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 18.05.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ślicznie Kasia urządzasz wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.05.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Zachęcona Twymi odwiedzinami Kasiu przyjszlam ujawnić się u Cię i podziękować za przemiłą wizytę Jesteś 2 osóbką, która baaaardzo mi imponuje budową na odległość- bo jak wiem od Edytki M. to hohoho nie lada zadanie... No i tak.... powiem Ci Droga Moja, że łoooch:eek: bardzo ładniusie wnętrza:) Cieplutko pozdrawiam, do zobaczonka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.05.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 tapeta jest zdecydowanie zbyt ladna, zeby zaslaniac;) u mnie szafa bedzie duuuzo mniejsza niz ta se stronki, ale pewnie zamowie cos w podobnym guscie - jak juz kasa bedzie, czyli jak mowi moj glowny inwestor za kilka miesiecy:cool: Jak będzie podobna do tej ze stronki... to już mówię,że będzie pięknie Czy my nie mamy tego samego "głównego inwestora" bo powiem Ci,że też co chwilę słyszę "za kilka miesięcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.05.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ślicznie Kasia urządzasz wnętrza Dziękuję Ci Agaba i witam pierwszy raz u mnie w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.05.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Zachęcona Twymi odwiedzinami Kasiu przyjszlam ujawnić się u Cię i podziękować za przemiłą wizytę Jesteś 2 osóbką, która baaaardzo mi imponuje budową na odległość- bo jak wiem od Edytki M. to hohoho nie lada zadanie... No i tak.... powiem Ci Droga Moja, że łoooch:eek: bardzo ładniusie wnętrza:) Cieplutko pozdrawiam, do zobaczonka:hug: I ja Cię witam cieplutko u mnie Masz rację... ciężka praca, to budowanie na odległość ale jeszcze kilka miesięcy i w nim zamieszkam, więc nic innego mi nie pozostaje tylko zacisnąć zęby i czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 18.05.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Śliczny ten kamień na klatce schodowej.Bardzo mi sie podoba.3 tyg nie miałam neta- masakra.A tak apropo to gdzie byliscie na wycieczce w Irlandii-moze bysmy tez odwiedzili te miejsce.Piękne fotki. Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 18.05.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Jak będzie podobna do tej ze stronki... to już mówię,że będzie pięknie Czy my nie mamy tego samego "głównego inwestora" bo powiem Ci,że też co chwilę słyszę "za kilka miesięcy" Wkurza, prawda;) chcialoby sie wszystko juz i teraz jak tylko bede miec zrobiona to wysle Ci zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.05.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Kasiu......... fajowy ten kamień w korytarzu wyszedł, też taki chciałam ale nie zmieścił sie w budżecie, dlatego musiałam użyć tego co miałam i własnych sił by coś było. Tapetę w wiatrołapie przyznam szczerze że od Ciebie zgapiłam:oops::oops:, ale Twoja jest piękniejsza:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.05.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Śliczny ten kamień na klatce schodowej.Bardzo mi sie podoba.3 tyg nie miałam neta- masakra.A tak apropo to gdzie byliscie na wycieczce w Irlandii-moze bysmy tez odwiedzili te miejsce.Piękne fotki. Buziaczki Dzięki My byliśmy w co. Mayo...w sobotę rano wyruszyliśmy, byliśmy w Westport, spaliśmy w Castlebar... a w niedz. rano pojechaliśmy do wyspę Achill i tam te piękne widoki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.05.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Kasiu......... fajowy ten kamień w korytarzu wyszedł, Tapetę w wiatrołapie przyznam szczerze że od Ciebie zgapiłam:oops::oops:, ale Twoja jest piękniejsza:-D Dziękuję Agulka za miłe słowa... widzę,że wszystkim się ten kamień podoba Baaardzo mnie to cieszy... utwierdza mnie to w przekonaniu,że dobrze wybrałam Aaaa... i miło mi,że mój wiatrołap był dla Ciebie inspiracją... nieskromnie powiem,że mi tez podoba się ta tapeta nawet baaardzo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 19.05.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 wklejam u Kasi, bo piekne poduszki;) a Kasia pozwala zasmiecac:Dhttp://www.marksandspencer.com/Marks-and-Spencer-Cream-Cushion/dp/B001PUDA88?ie=UTF8&qid=1274263163&categoryNodeID=43670030&ref=sr_1_49&page=1&node=43910030&sr=1-49&mnSBrand=core&_encoding=UTF8&rh=n:43910030http://www.marksandspencer.com/Marks-and-Spencer-Flower-Cushion/dp/B002PSINFO?ie=UTF8&qid=1274273118&categoryNodeID=43670030&ref=sr_1_61&page=6&node=43910030&sr=1-61&mnSBrand=core&_encoding=UTF8&rh=n:43910030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 19.05.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 piękne... taka jak ta pierwsza jest w next... mam zamiar kupić sobie taką fioletową do zielonego pokoju.... ale ta druga to dopiero prawdziwe cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts