Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Kasia i Tomek budowali domek

Recommended Posts

dzięki dziewczynki za miłe słowa :lol:

Celinko cieszy jak cholera... tylko szkoda, że nie możemy jeszcze tam mieszkać :( dzisiaj mam doła i znów nienawidzę tej Irlandii :cry: :cry:

Aba-m wiatrołap urządzę podobnie do "telmuni" tutaj jest link do jej dziennika... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?118317-Budowanie-naszego-Faworyta/page5

polecam, fajnie ma urządzony domek :lol:

Oczywiście, mój wiatrołap będzie coś w tym stylu... nie taki sam ;)

No wita, witam panią Inkę :D słuchaj babko droga, wiem że byłaś chora, ale nas nie można zaniedbywać ;)

Ale dzięki za miłe słowa... zielony to na razie tez mój ulubiony, ale może dlatego że jeszcze sypialnia nie jest skończona, a w zielonym widać efekty :) Nie mogę doczekać się końcowego efektu... mam fioletowe rolety rzymskie i w planach jakąś fioletową kanapę i dywan :)

• Odpowiedzi 613
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:) dziekuje za link do kolejnego fajnego domu:) pomysl ciekawy, aczkolwiek ja juz przepadlam z kretesem - wiatrolap zdominuje szafa ;) oczywiscie o ile finanse pozwola

podsylam link - ciekawe realizacje, plus- jak dla mnie zawsze zrodlo inspiracji i zazdrosci:D

http://www.artdesign.pl/?t=realizacje_details&id=35&foto=7

słuchaj babko droga, wiem że byłaś chora, ale nas nie można zaniedbywać ;)
to się doigrałam:oops::oops: :oops:;)

U mnie nic się nie dzieje,( w sensie nie posuwa się do przodu):sad:! Byłam u tynkarzy tych którzy robili nam tynki wewnętrzne, chciałam ich do tynku na zewnątrz - a oni mi mówią, że tyle mają zleceń na tynki wewnętrzne ze zewnętrznych już nie biorą:cry::cry::cry: , a ja chciałam ich bo są dobrzy. Musze szukać innych:roll:

wiatrolap zdominuje szafa ;) oczywiscie o ile finanse pozwola

http://www.artdesign.pl/?t=realizacje_details&id=35&foto=7

Hm... ja też miałam w planach szafę w wiatrołapie... ale w projekcie moje drzwi wejściowe są węższe, a ja jak zaczęliśmy budowę wpadłam na pomysł,żeby mi je powiększyli :evil: Niestety, jak to na początku budowy, było to dość nie przemyślane i szafa mi się nie zmieści. Tzn. zmieści ale nie w całej wnęce... miałaby być węższa, ale że kupiłam już tą tapetę to szkoda ją zakrywać. Mam plan, że mi się znudzi tapeta po paru latach i wtedy zrobię sobie tam szafę :D ...zobaczymy co czas przyniesie... bo jak na razie nie mam co planować szafy, bo kasy brak :cry:

a i dzięki za link... piękne są te zabudowy... marzyłaby mi się taka w kolorze takiego brązu jak na zdjęciach ze świecącym czarnym lub białym :lol:

ach... te marzenia!! ;)

to się doigrałam:oops::oops: :oops:;)

U mnie nic się nie dzieje,( w sensie nie posuwa się do przodu):sad:! Byłam u tynkarzy tych którzy robili nam tynki wewnętrzne, chciałam ich do tynku na zewnątrz - Musze szukać innych:roll:

No widzisz... ze mną nie można pogrywać :p doigrałaś się ;)

A masz już jakiś plan na kolor elewacji?? Nie mogę się doczekać zdjęć, jak już będzie i pokażesz nam domek z zewnątrz :lol:

Zachęcona Twymi odwiedzinami Kasiu przyjszlam ujawnić się u Cię i podziękować za przemiłą wizytę:)

Jesteś 2 osóbką, która baaaardzo mi imponuje budową na odległość- bo jak wiem od Edytki M. to hohoho nie lada zadanie...

No i tak.... powiem Ci Droga Moja, że łoooch:eek: bardzo ładniusie wnętrza:)

Cieplutko pozdrawiam, do zobaczonka:hug:

tapeta jest zdecydowanie zbyt ladna, zeby zaslaniac;)

u mnie szafa bedzie duuuzo mniejsza niz ta se stronki, ale pewnie zamowie cos w podobnym guscie - jak juz kasa bedzie, czyli jak mowi moj glowny inwestor za kilka miesiecy:cool:

Jak będzie podobna do tej ze stronki... to już mówię,że będzie pięknie :)

Czy my nie mamy tego samego "głównego inwestora" :lol: bo powiem Ci,że też co chwilę słyszę "za kilka miesięcy" :D

Zachęcona Twymi odwiedzinami Kasiu przyjszlam ujawnić się u Cię i podziękować za przemiłą wizytę:)

Jesteś 2 osóbką, która baaaardzo mi imponuje budową na odległość- bo jak wiem od Edytki M. to hohoho nie lada zadanie...

No i tak.... powiem Ci Droga Moja, że łoooch:eek: bardzo ładniusie wnętrza:)

Cieplutko pozdrawiam, do zobaczonka:hug:

I ja Cię witam cieplutko u mnie :)

Masz rację... ciężka praca, to budowanie na odległość :( ale jeszcze kilka miesięcy i w nim zamieszkam, więc nic innego mi nie pozostaje tylko zacisnąć zęby i czekać :D

Jak będzie podobna do tej ze stronki... to już mówię,że będzie pięknie :)

Czy my nie mamy tego samego "głównego inwestora" :lol: bo powiem Ci,że też co chwilę słyszę "za kilka miesięcy" :D

Wkurza, prawda;) chcialoby sie wszystko juz i teraz :) jak tylko bede miec zrobiona to wysle Ci zdjecia

Śliczny ten kamień na klatce schodowej.Bardzo mi sie podoba.3 tyg nie miałam neta- masakra.A tak apropo to gdzie byliscie na wycieczce w Irlandii-moze bysmy tez odwiedzili te miejsce.Piękne fotki. Buziaczki :yes:

Dzięki :)

My byliśmy w co. Mayo...w sobotę rano wyruszyliśmy, byliśmy w Westport, spaliśmy w Castlebar... a w niedz. rano pojechaliśmy do wyspę Achill i tam te piękne widoki są :lol:

Kasiu......... fajowy ten kamień w korytarzu wyszedł, :rolleyes:

Tapetę w wiatrołapie przyznam szczerze że od Ciebie zgapiłam:oops::oops::oops:, ale Twoja jest piękniejsza:-D

Dziękuję Agulka za miłe słowa... widzę,że wszystkim się ten kamień podoba :lol:

Baaardzo mnie to cieszy... utwierdza mnie to w przekonaniu,że dobrze wybrałam :)

Aaaa... i miło mi,że mój wiatrołap był dla Ciebie inspiracją... nieskromnie powiem,że mi tez podoba się ta tapeta :oops: nawet baaardzo!!