Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Kasia i Tomek budowali domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 613
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieee, nooo szkoda zębów ;)

Ja, jak i reszta Nas myślę, będziemy trzymać kciuki a Ty Kasiulku ząbki zostaw w spokoju- jeszcze się przydadzą:D

Już niedługo, niooom tio ja zaczynam trzymać kciuki( jakoś telepatycznie powinaś to poczuć, niee? hmmm)

Pozdrawiam cieplusio :hug:

Witam! Po nitce do kłębka..... i dotarłam do Twojego wątku.Super domek. Ukłony dla Ciebie że budując na odległość stworzyłaś takie fajne wnętrza.

Czy mogłabyś mi napisać jaki masz kibelek w dużej łazience? Jakiej firmy i jaki model. Super sie prezentuje!

Pozdrawiam!

Witaj asuulek fajnie,że w końcu dotarłaś tutaj ;) Dziękuję Ci za miłe słowa... to bardzo podnosi na duchu, kiedy ktoś docenia wysiłek budowania na odległość :D

o do Misy WC to wklejam Ci link z allegro... ja zamawiałam od nich dwie sztuki (na dole też będzie taki, a na razie jest tymczasowy) i wszystko przebiegło bez problemów :) Tylko ja zapłaciłam 440zł. za sztukę...

pozdrawiam i zapraszam częściej :)

Kasiu, poszlo - milego wieczoru

Aba odpisuję dzisiaj, ale widziałam już wczoraj... kurczę jakby to napisać... :jawdrop: szczena mi opadła...

drzwi masz przepiękne... ja żałuję,że zamówiłam swoje, boje się, że te szyby będą mi klekotać :( i zakochałam się w twoich :D

Reszta oczywiście też jest super... np. łazienki :) takie inne od tych wszystkich, nie oklepane jak ja mam :evil:

kurczę oglądając zdjęcia innych zaczynam popadać w kompleksy... mogła tyle rzeczy zrobić inaczej ;)

Zazdraszczam ;) tobie, Celince, Utkowi, Ince... macie tak cudnie :) ja też tak chcę!!!!!!!!!!

ciesze sie Kasiu, ze moj domek Ci sie podobal, ale prawda jest taka, ze kazdy z nas tak ma, ogladamy inne wnetrza i myslimy - to nie takie u mnie, to powinnam byla zrobic inaczej itp.... ja sie zalamalam po obejrzeniu kilku domow na forum, wszystko chcialam zmieniac. Tylko pytanie po co?:) nasze domki tez sa fajne, moze nie jak z gazety - ale nasze wlasne, wiec je kochamy:) pamietasz jak napisalas mi, ze we wlasnej lazience bedziesz sie relaksowac przy swiecach? i tak trzymac:D

a poza tym czekamy na zdjecia z Twojego domu, bo jest bardzo ladny!:)

No popatrz. To widocznie my się wzajemnie szpiegowali .... Też u Ciebie bywam ... Imiona inwestorów, takie znajome, mnie zwabiły onegdaj.

Pozdrawiam wzajemnie.

Nieśmiało poproszę, naprawdę nieśmiało .... gdybyś swoje kolejne wpisy u nas, robiła w komentarzach, to bym był wdzięczny dozgonnie ... ba, jeszcze w kolejnym życiu ;) :)

Inkuś tyle razy planowałam a wciąż jestem tutaj... dlatego postanowiłam,że będzie to któregoś dnia do końca roku. Ale inne sprawy zdecydowały za mnie... a właściwie za nas... muszę wrócić, a że mam swój domek w którym na początku sierpnia będzie kuchnia :lol: to będę mieszkać u siebie !!

Oczywiście cała akcja pt. "przeprowadzka" będzie trwać dłużej, zanim pozwozimy te wszystkie graty z Irl. i wykończymy na tip-top dom i go posprzątamy minie trochę czasu, ale myślę,że we wrześniu już będę mogła napisać,że mieszkam!!! :D :D :D

nieśmiało :oops: ,bardzo proszę: trzymajcie kciuki :wave:

Edytowane przez kasiulakp