Aba-m 19.05.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 ja jeszcze ciagle nie wiem jaki kolor zaslon wybrac, a w ukeju wpoili mi, ze poduchy na kanapie musza sie komponowac z zaslonami, hahaha, smieszne prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 19.05.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Nieee, nooo szkoda zębów Ja, jak i reszta Nas myślę, będziemy trzymać kciuki a Ty Kasiulku ząbki zostaw w spokoju- jeszcze się przydadzą Już niedługo, niooom tio ja zaczynam trzymać kciuki( jakoś telepatycznie powinaś to poczuć, niee? hmmm) Pozdrawiam cieplusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 19.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 A masz już jakiś plan na kolor elewacji?? Nie mogę się doczekać zdjęć, jak już będzie i pokażesz nam domek z zewnątrz Wiesz że z wyborem kolorów u mnie ciężko;), jeszcze myśle nad tym, a jak będzie po wszystkim to oczywiście że pokaże domek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 19.05.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Wiesz że z wyborem kolorów u mnie ciężko;), jeszcze myśle nad tym, a jak będzie po wszystkim to oczywiście że pokaże domek:yes: No ja myślę,że pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 19.05.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Niwa dziękuję za ciepłe słówka i trzymanie kciuków Masz rację... zęby jeszcze mi się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 19.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Kasiu, poszlo - milego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 19.05.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam! Po nitce do kłębka..... i dotarłam do Twojego wątku.Super domek. Ukłony dla Ciebie że budując na odległość stworzyłaś takie fajne wnętrza.Czy mogłabyś mi napisać jaki masz kibelek w dużej łazience? Jakiej firmy i jaki model. Super sie prezentuje!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.05.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam! Po nitce do kłębka..... i dotarłam do Twojego wątku.Super domek. Ukłony dla Ciebie że budując na odległość stworzyłaś takie fajne wnętrza. Czy mogłabyś mi napisać jaki masz kibelek w dużej łazience? Jakiej firmy i jaki model. Super sie prezentuje! Pozdrawiam! Witaj asuulek fajnie,że w końcu dotarłaś tutaj Dziękuję Ci za miłe słowa... to bardzo podnosi na duchu, kiedy ktoś docenia wysiłek budowania na odległość o do Misy WC to wklejam Ci link z allegro... ja zamawiałam od nich dwie sztuki (na dole też będzie taki, a na razie jest tymczasowy) i wszystko przebiegło bez problemów Tylko ja zapłaciłam 440zł. za sztukę... pozdrawiam i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.05.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Kasiu, poszlo - milego wieczoru Aba odpisuję dzisiaj, ale widziałam już wczoraj... kurczę jakby to napisać... szczena mi opadła... drzwi masz przepiękne... ja żałuję,że zamówiłam swoje, boje się, że te szyby będą mi klekotać i zakochałam się w twoich Reszta oczywiście też jest super... np. łazienki takie inne od tych wszystkich, nie oklepane jak ja mam kurczę oglądając zdjęcia innych zaczynam popadać w kompleksy... mogła tyle rzeczy zrobić inaczej Zazdraszczam tobie, Celince, Utkowi, Ince... macie tak cudnie ja też tak chcę!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Kasiu Twoja klatka schodowa mi sie bardzooooo podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.05.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 dzięki Perłóweczko Byłam u Ciebie... wow... wiele zmian Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 20.05.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 ciesze sie Kasiu, ze moj domek Ci sie podobal, ale prawda jest taka, ze kazdy z nas tak ma, ogladamy inne wnetrza i myslimy - to nie takie u mnie, to powinnam byla zrobic inaczej itp.... ja sie zalamalam po obejrzeniu kilku domow na forum, wszystko chcialam zmieniac. Tylko pytanie po co? nasze domki tez sa fajne, moze nie jak z gazety - ale nasze wlasne, wiec je kochamy:) pamietasz jak napisalas mi, ze we wlasnej lazience bedziesz sie relaksowac przy swiecach? i tak trzymac:D a poza tym czekamy na zdjecia z Twojego domu, bo jest bardzo ladny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Kasia a powiedz mi czy w Ath... jest tylko jedna kręgielnia czy jest więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.05.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Kasia a powiedz mi czy w Ath... jest tylko jedna kręgielnia czy jest więcej ? z tego co wiem jest jedna... tam za jednostką wojskową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.05.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Aba masz rację... ile bym się nie naoglądała domów, za każdym razem coś bym zmieniła u siebie łazienek i pokoi by mi zabrakło gdybym chciała zrealizować wszystkie swoje pomysły A w sumie atmosfera domku jest najważniejsza... jak będzie ciepło i przytulnie, to będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.05.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 No popatrz. To widocznie my się wzajemnie szpiegowali .... Też u Ciebie bywam ... Imiona inwestorów, takie znajome, mnie zwabiły onegdaj. Pozdrawiam wzajemnie. Nieśmiało poproszę, naprawdę nieśmiało .... gdybyś swoje kolejne wpisy u nas, robiła w komentarzach, to bym był wdzięczny dozgonnie ... ba, jeszcze w kolejnym życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 20.05.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Dzięki za informacje ......ale link do sprzedawcy kibelków nie wkleił się :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.05.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Dzięki za informacje ......ale link do sprzedawcy kibelków nie wkleił się :/ kurczę nie wiem czego się nie wkleił spróbuję jeszcze raz http://allegro.pl/item1040808740_misa_wc_wiszaca_ugo_d_deska_wolnoopadajaca.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 21.05.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kasiu moje oczy doczytały w innym wątku że już w sierpniu zamieszkasz w swoim pięknym domku:wave:Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 21.05.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 (edytowane) Inkuś tyle razy planowałam a wciąż jestem tutaj... dlatego postanowiłam,że będzie to któregoś dnia do końca roku. Ale inne sprawy zdecydowały za mnie... a właściwie za nas... muszę wrócić, a że mam swój domek w którym na początku sierpnia będzie kuchnia to będę mieszkać u siebie !! Oczywiście cała akcja pt. "przeprowadzka" będzie trwać dłużej, zanim pozwozimy te wszystkie graty z Irl. i wykończymy na tip-top dom i go posprzątamy minie trochę czasu, ale myślę,że we wrześniu już będę mogła napisać,że mieszkam!!! :D nieśmiało ,bardzo proszę: trzymajcie kciuki Edytowane 21 Maja 2010 przez kasiulakp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts