kasiulakp 29.05.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Dzień dobry:) Miłego dnia życzę Witaj Olu Również życzę miłego dnia Czesc Kasiu doczytałam że niebawem bo w sierpniu juz zamieszkasz w swoim domku ,suuuuuuuuuuuuuuuuuuper aż Ci zazdroszczę !!! buziaki dla Ciebie zostawiam i miłego weekendu Hej Jessi tak, wracam do Pl. w sierpniu... na poczatku sierpnia mam montaż kuchni i zostanę już na jakiś czas w Pl. Będę jeszcze pomieszkiwać w Irl. bo mój mąz jeszcze na kilka miesięcy zostaje więc będę do niego przylatywać... poza tym mamy z tysiąc dwieście ton różnych gratów, więc jakoś trzeba zorganizować przeprowadzkę z tym wszystkim do Pl. ach... ale będziemy mieć roboty i mimo zamieszkania wciąż wiele do zrobienia w domu i wkoło niego Dzięki za wizytę i również miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 29.05.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 hejooo:)jak sie ma Kasia? w bhs mieli dzisiaj super wyprzedaze:) niech zyje banka holidejka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 30.05.2010 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witaj Kasiu ! Na wstawianie zdjęć to na lekcje do córki muszę udeżyć bo ja komputer owszem ale więcej w pracy zabawy w tym mniej he he !!! Zachaczyłam o grupę z wielkopolski i nawt sama zaczęłam w grupie budującej ale wiesz z babaą :)niewielu chce gadać he he a tu u Ciebie poczułam sie bardzo swojsko ,więc tym bardziej miło mi że wprosiłam się a Ty przyjęłaś sierotkę No właśnie na etapie wyboru komina do chaty , bo mnie sie wydawało że komin to komin a tu nic z tego ile komunów tyle opinii a niekompetencja "sprzedawców " jest niesamowita nie wiem jeszcze co w kuchni mam natki mały problem bo chcę kuchnie otwartą a tam taka ścianka przychodzi( spiżarnia której nie będzie ) , której ja nie chcę i OK ale co zrobić żeby to mimo wszystko wyglądało jak trzeba a jak Twój przojekt wygląda ? jak daleko jesteśćie z wykończeniem i na jakisprzęt się zdecydowałaś ? Pozdrawiam Wiolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 30.05.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 hejooo:) jak sie ma Kasia? w bhs mieli dzisiaj super wyprzedaze:) niech zyje banka holidejka:D Taaaak banki holidejki są super Ale u nas jest za tydzień, ten weekend jest "normalny" To w takim razie życzę miłego i owocnego w zakupki wikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 30.05.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witaj Kasiu ! nie wiem jeszcze co w kuchni mam natki mały problem bo chcę kuchnie otwartą a tam taka ścianka przychodzi( spiżarnia której nie będzie ) , której ja nie chcę i OK ale co zrobić żeby to mimo wszystko wyglądało jak trzeba a jak Twój przojekt wygląda ? jak daleko jesteśćie z wykończeniem i na jakisprzęt się zdecydowałaś ? Pozdrawiam Wiolka Wiolu podpowiem Ci troszkę odnośnie ściany w kuchni.... ja chciałam mieć strasznie otwartą kuchnię... ale zostawiłam tą scinkę od spiżarki, bo mam na niej kominek... i zaczęłam żałować,że ta ścianka nie jest większa zaraz po tynkach, stwierdziłam że jednak chcę zakryć kuchnię najbardziej jak się da... ale już było za późno i mam otwartą, ale szczerze, wolałabym ją zamknąć. Marzy mi się ścianka w miejscu gdzie będzie barek oddzielający kuchnię od salonu i miałabym otwartą na pół.... zrobiłabym takie wielkie przesuwne drzwi,żeby mieć otwartą kuchnię w normalne drzwi, a zamykałabym te drzwi w razie jakiś gości itp. Bo niby te nowe sprzęty są bardziej ciche niż były kiedyś, ale zmywarka na pewno będzie przeszkadzać w oglądaniu tv. i w takich przypadkach wolałabym zamknąć kuchnię Także zastanów się jeszcze z 3 razy zanim wyburzysz jakąś ściankę Na poprzednich stronach są projekty... i domku (na pierwszej) i kuchni oraz sprzęty jakie będziemy mieć. Ja stawiam na LG i SIEMENS. Lodówki side by side Lg są najlepsze, najmniej awaryjne a reszta siemens... no okap tylko mastercook bo siemens nie ma takiego który by pasował do mojej koncepcji Więc zapraszam do lektury poprzednich stron, znajdziesz tam odpowiedzi na te pytania miłego dzionka ps.miło mi,że dobrze pisze Ci się z nami (ze mną i moimi kochanymi forumowymi koleżankami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 30.05.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 zakupy udane, biegam i kupuje jakies super tanie "glupotki" do domu, np. poduszki, posciele, dzbanuszki:) dlatego pisalam Ci o bhs, zobacz jakie fajne przeceny na komplety poscielowe http://www.bhs.co.uk/mall/departmentpage.cfm/bhsstore/232922/1/1 po negocjacjach z menszem zdecydowalismy, ze kiedy fundusze pozwola urzadzimy nasza sypialnie na turkusowo/bialo:) rozowe odpadlo, haha:D, na razie kupilam posciel i poduszki, jeszcze tapeta i lampki - pewnie monsoon;) nie wiedzialam, ze u Was banki w innych terminach, czlowiek sie cale zycie uczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 30.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Oj jak ja bym z checia tam wróciła i poszła na zakupy.aba-m Skoro masz baki w innych terminach niz Kasia to jestes moze w Irl Północnej?? Gdzie dokładnie jesli mozna spytac? Ja spedziałam 3 lata niedaleko Belfastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 30.05.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 ups, walia:) z dzieciakami rozkoszuje sie codziennymi spacerami po molo:) oj bedzie mi brakowac widokow i zapachu morza:) juz 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 31.05.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ups, walia:) z dzieciakami rozkoszuje sie codziennymi spacerami po molo:) oj bedzie mi brakowac widokow i zapachu morza:) juz 5 lat Słyszałam że tam pięknie. Moja rodzina tam mieszka...kuzynka juz kilkanascie lat Dom maja własnie nad morzem... to własnie fajne tam było. W naszym przypadku wsiadalismy do samochodu i za ok 1 h bylismy nad morzem.... tutaj musiałabym cała Polske przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 zakupy udane, biegam i kupuje jakies super tanie "glupotki" do domu, np. poduszki, posciele, dzbanuszki:) dlatego pisalam Ci o bhs, zobacz jakie fajne przeceny na komplety poscielowe http://www.bhs.co.uk/mall/departmentpage.cfm/bhsstore/232922/1/1 po negocjacjach z menszem zdecydowalismy, ze kiedy fundusze pozwola urzadzimy nasza sypialnie na turkusowo/bialo:) rozowe odpadlo, haha:D, na razie kupilam posciel i poduszki, jeszcze tapeta i lampki - pewnie monsoon;) nie wiedzialam, ze u Was banki w innych terminach, czlowiek sie cale zycie uczy;) sorki,że dopiero dzisiaj odpisuję Wiesz... u nas bhs nie ma... tzn. pewnie gdzieś jest, ale u mnie w miasteczku niestety nie, więc i tak nie wybrałabym się na buszowanie Biało-turkusowa sypialnia też będzie fajna.... ja mam brązowo-turkusową... nie mogę się doczekać jak już pomaluję ściany, złożymy łózko i komody i ustawię wszystkie turkusowe dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 W naszym przypadku wsiadalismy do samochodu i za ok 1 h bylismy nad morzem.... tutaj musiałabym cała Polske przejechac My też w sumie nie mamy daleko... jakieś 1,5 godziny ale rzadko się jeździ bo zawsze jest wiele innych, ważnych spraw do załatwienia jak się ma day off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 31.05.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 My też w sumie nie mamy daleko... jakieś 1,5 godziny ale rzadko się jeździ bo zawsze jest wiele innych, ważnych spraw do załatwienia jak się ma day off A ja często przerwę na lunch spędzałam na ławce nad morzem (pracowałam w Malahide) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 A ja często przerwę na lunch spędzałam na ławce nad morzem (pracowałam w Malahide) szczęściara :lol: Ja nie mam takich "udogodnień" ale z to za kilka miesięcy będę piła kawkę na wielkim tarasie patrząc na lasek za domem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Hejo, siedzę w samochodzie:) wracamy z wesolego miasteczka:)sadze, ze najpiękniejsze widoki to jednak okolice nowego s;) rodzina mojego męża stamtad pochodzinad morzem super, ale tylko kiedy żłobki, a jak wszyscy wiedza slonka w Walii jak na lekarstwo:Dnie marudze, dzisiaj tez piękna pogoda! Edytowane 31 Maja 2010 przez Aba-m byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Żłobki;) dobre!!!! Miało być slonko, ale mnie gupi telefon sam poprawia, sorki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Żłobki;) dobre!!!! Miało być slonko, ale mnie gupi telefon sam poprawia, sorki:) hehehe.... a ja czytam i myślę o co chodzi.... U nas dzisiaj ciepło, ale słońca coś nie ma szkoda, bo ja tak lubię jak grzeje mi w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Smiech to zdrowie;) widzialam Twoje turkusowo czekoladowe dodatki, sypialnia bedzie piekna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 pozwole sobie u Ciebie Kasiu wrzucic pytanko - mam zagwozdke z dostawca internetu i telewizji, monsz znalazl n hdtv, ale zastanawiamy sie jeszcze nad oferta tepsy na telefon, telewizje i internet. Kompletnie nie wiem co wybrac i jaka firma jest dobra w kraju. Co macie u siebie? Albo co planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 31.05.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ... sadze, ze najpiękniejsze widoki to jednak okolice nowego s;) rodzina mojego męża z tamtad pochodzi ... o proszę, jaki ten świat mały, zapraszam na kawkę jak będziecie odwiedzać rodzinke:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 pewnie, ze przyjade:) dziekuje za zaproszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts