kasiulakp 31.05.2010 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 pozwole sobie u Ciebie Kasiu wrzucic pytanko - mam zagwozdke z dostawca internetu i telewizji, monsz znalazl n hdtv, ale zastanawiamy sie jeszcze nad oferta tepsy na telefon, telewizje i internet. Kompletnie nie wiem co wybrac i jaka firma jest dobra w kraju. Co macie u siebie? Albo co planujecie? Kurczę Aba nie mam pojęcia jaka jest oferta różnych konkurencyjnych firm.... ja będę się nad tym zastanawiać i szukać najlepszej opcji po powrocie Ale jak ty już coś wynajdziesz to daj znać żebym się nie nacięła jak będę się decydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 jasnosciowo, bede meldowac:) mysle, ze zapytam sasiadow na osiedlu, w I etapie mieszkaja juz kilka lat - to musza wiedziec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 31.05.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Cześć Kasiulko! Szukam inspiracji i buszuję sobie po forum. Coraz więcej różnych spraw muszę rozwiązywać, a ja przecież na budowlance i urządzaniu wnętrz zupełnie się nie znam. A to dopiero początek! Fajne masz pomysły i tego Ci zazdroszczę. Płytki podłogowe chyba odgapię od Ciebie, bo bardzo mi się spodobały. Ale na razie jestem na etapie okien i mam pytanko do Ciebie - jak duże masz okna w ubikacji i łazience na parterze? Chyba taki rozmiar by mi pasował. Architekt trochę u mnie poszalał i nie jestem przekonana, czy nie za duże okna mi wszędzie powstawiał. Serdecznie pozdrawiam! Edytowane 31 Maja 2010 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Cześć Kasiulko! Fajne masz pomysły i tego Ci zazdroszczę. Płytki podłogowe chyba odgapię od Ciebie, bo bardzo mi się spodobały. Ale na razie jestem na etapie okien i mam pytanko do Ciebie - jak duże masz okna w ubikacji i łazience na parterze? Chyba taki rozmiar by mi pasował. Architekt trochę u mnie poszalał i nie jestem przekonana, czy nie za duże okna mi wszędzie powstawiał. Serdecznie pozdrawiam! Viga niestety nie pomogę ci w kwestii okien bo najzwyczajniej w świecie nie pamiętam ich wymiarów... a nie mam możliwości ich zmierzenia na dzień dzisiejszy... w Pl. będę dopiero na koniec lipca, więc mogę wtedy dać Ci znać... ale pewnie będzie już za późno Dziękuję za miłe słowa i polecam te płytki które mam ja bo naprawdę wyglądają super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 31.05.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Oj! To szkoda, bo chyba już w przyszłym tygodniu będę zamiawiać okna. Ale będę tu wpadać. Bardzo elegancką masz tę klatkę schodową! (choinka, jakoś w tym nowym forum nie umiem znaleźć emotionków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 31.05.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam jeszcze raz. Jak powiedziałam tak zrobilam i przeczytałam Twój dziennik! Rewelka, że jesteście na etapie wykończeniówki. Jak napisałam na innym wątku bardzo jestem ciekawa Twoich wrażeń z powrotu do ojczyzny. My dopiero na poczatku drogi budowlanej więc jeszcze rok może dwa... Wracając do Twojeo domu to - i tu nie będę oryginalna - okrutnie podobają mi się schody. Poza tym rewelacyjne są płytki woodentic, chcoć już cena mniej rewelacyjna... Będę zagladać i kibicować! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Bardzo elegancką masz tę klatkę schodową! (choinka, jakoś w tym nowym forum nie umiem znaleźć emotionków) JA też miałam problem z "buźkami" ale pogrzebała w ustawieniach i znalazłam... wejdź na twój profil tam na samym dole po lewej będą moje ustawienia... kliknij... potem też po lewej wybierz zaawansowane ustawienia i wyskoczy cała strona różnych ustawień. Znajdź pozostałe opcje i tam zmień podstawowy edytor na standardowy edytor i od teraz jak będziesz pisać posty w zaawansowanej edycji to obok po prawej będziesz miała wiele emotikonek do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 CudSzwej witam u mnie Cud Szwej i Viga Moje schody i ściana przy schodach dziękują razem z inwestorką za uznanie I zapraszam dziewczynki częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 31.05.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Aba-m jesli chodzi o piekne okolice to zgadazm sie z Tbą w 100% Edytowane 31 Maja 2010 przez Igor_Celina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 tak sie domyslilam, jak zobaczylam ten boski salon z TYMI oknami-widokami:) pieknosci!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Aba-m jesli chodzi o piekne okolice to zgadazm sie z Tbą w 100% ja też, ja też choć nigdy tam nie byłam... wystarczają mi zdjęcia Celinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Jak pomyśle, ze mąż mogl tam mieć działkę to uhhhh... No ale wybraliśmy gród kraka, trzeba kochać to co się ma;) nawet jeśli za oknem rozkopana budowa sąsiada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 31.05.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Jak pomyśle, ze mąż mogl tam mieć działkę to uhhhh... No ale wybraliśmy gród kraka, trzeba kochać to co się ma;) nawet jeśli za oknem rozkopana budowa sąsiada;) własnie miałam pytac czy to nie kraków bo jakos z zewnatrz mi sie kojarzy Wasz domek z czyms co juz wdziałam szukajac kiedys tam roznych opcji mieszkalnych m.in w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 bingo, wiadomy inwestor w wiadomej wsi pod Krakowem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 własnie miałam pytac czy to nie kraków bo jakos z zewnatrz mi sie kojarzy Wasz domek z czyms co juz wdziałam szukajac kiedys tam roznych opcji mieszkalnych m.in w Krakowie Celinko nigdy nie pisałaś o tym,że zanim zaczeliście budować rozglądaliście się za domem od developera gdybyście nie wybudowali to byłybyście sąsiadkami... ale tak samo gdyby Aba nie kupiła tylko wybudowała w Nowym, do Ciebie tez nie miałaby za daleko TYlko ja bidulka mieszkam od was daleko Wy możecie się we trzy na kawę umówić... a ze mną co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Idę kochane moje w końcu do łóżeczka... nie ma co tak ślęczeć przed kompem.... życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 01.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kasia, Ty dzieciaku, pobudka - dzisiaj Twoje swieto!!!! daleko, niedaleko - kawka musowo raz w miesiacu musi byc;) tak rotacyjnie - wyznaczymy dyzury:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 01.06.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witaj Kasieńko! Dzięki za podpowiedź. Od razu lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 01.06.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kasia, Ty dzieciaku, pobudka - dzisiaj Twoje swieto!!!! daleko, niedaleko - kawka musowo raz w miesiacu musi byc;) tak rotacyjnie - wyznaczymy dyzury:) to moja kolej dzis Wlasnie zmiksowałam pyszną Late Stoi po lewej przy Waszych kompach ..... nie ma???? Ha trzeba było tak długo nie spac pewnie ktoś wypił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 01.06.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 to pewnie Kasia wypila i sie nie ujawnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts