Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Kasia i Tomek budowali domek

Recommended Posts

pozwole sobie u Ciebie Kasiu wrzucic pytanko - mam zagwozdke z dostawca internetu i telewizji, monsz znalazl n hdtv, ale zastanawiamy sie jeszcze nad oferta tepsy na telefon, telewizje i internet. Kompletnie nie wiem co wybrac i jaka firma jest dobra w kraju. Co macie u siebie? Albo co planujecie?:)

Kurczę Aba nie mam pojęcia jaka jest oferta różnych konkurencyjnych firm.... ja będę się nad tym zastanawiać i szukać najlepszej opcji po powrocie :)

Ale jak ty już coś wynajdziesz to daj znać :rolleyes: żebym się nie nacięła jak będę się decydować ;)

• Odpowiedzi 613
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kasiulko! :)

Szukam inspiracji i buszuję sobie po forum.

Coraz więcej różnych spraw muszę rozwiązywać, a ja przecież na budowlance i urządzaniu wnętrz zupełnie się nie znam. A to dopiero początek!

Fajne masz pomysły i tego Ci zazdroszczę. :)

Płytki podłogowe chyba odgapię od Ciebie, bo bardzo mi się spodobały.

Ale na razie jestem na etapie okien i mam pytanko do Ciebie - jak duże masz okna w ubikacji i łazience na parterze? Chyba taki rozmiar by mi pasował.

Architekt trochę u mnie poszalał i nie jestem przekonana, czy nie za duże okna mi wszędzie powstawiał.

Serdecznie pozdrawiam!

Edytowane przez Viga

Cześć Kasiulko! :)

Fajne masz pomysły i tego Ci zazdroszczę. :)

Płytki podłogowe chyba odgapię od Ciebie, bo bardzo mi się spodobały.

Ale na razie jestem na etapie okien i mam pytanko do Ciebie - jak duże masz okna w ubikacji i łazience na parterze? Chyba taki rozmiar by mi pasował.

Architekt trochę u mnie poszalał i nie jestem przekonana, czy nie za duże okna mi wszędzie powstawiał.

Serdecznie pozdrawiam!

:welcome: Viga

niestety nie pomogę ci w kwestii okien bo najzwyczajniej w świecie nie pamiętam ich wymiarów... a nie mam możliwości ich zmierzenia na dzień dzisiejszy...:cool: w Pl. będę dopiero na koniec lipca, więc mogę wtedy dać Ci znać... ale pewnie będzie już za późno :rolleyes:

Dziękuję za miłe słowa :) i polecam te płytki które mam ja bo naprawdę wyglądają super ;)

pozdrawiam :p

Witam jeszcze raz.

Jak powiedziałam tak zrobilam i przeczytałam Twój dziennik! Rewelka, że jesteście na etapie wykończeniówki. Jak napisałam na innym wątku bardzo jestem ciekawa Twoich wrażeń z powrotu do ojczyzny.

My dopiero na poczatku drogi budowlanej więc jeszcze rok może dwa...

Wracając do Twojeo domu to - i tu nie będę oryginalna - okrutnie podobają mi się schody. Poza tym rewelacyjne są płytki woodentic, chcoć już cena mniej rewelacyjna...

Będę zagladać i kibicować!

Pozdrawiam serdecznie!

Bardzo elegancką masz tę klatkę schodową!

(choinka, jakoś w tym nowym forum nie umiem znaleźć emotionków)

JA też miałam problem z "buźkami" ale pogrzebała w ustawieniach i znalazłam... wejdź na twój profil tam na samym dole po lewej będą moje ustawienia... kliknij... potem też po lewej wybierz zaawansowane ustawienia i wyskoczy cała strona różnych ustawień. Znajdź pozostałe opcje i tam zmień podstawowy edytor na standardowy edytor i od teraz jak będziesz pisać posty w zaawansowanej edycji to obok po prawej będziesz miała wiele emotikonek do wyboru ;)

Jak pomyśle, ze mąż mogl tam mieć działkę to uhhhh... No ale wybraliśmy gród kraka, trzeba kochać to co się ma;) nawet jeśli za oknem rozkopana budowa sąsiada;)

własnie miałam pytac czy to nie kraków ;-) bo jakos z zewnatrz mi sie kojarzy Wasz domek z czyms co juz wdziałam szukajac kiedys tam roznych opcji mieszkalnych m.in w Krakowie ;-)

własnie miałam pytac czy to nie kraków ;-) bo jakos z zewnatrz mi sie kojarzy Wasz domek z czyms co juz wdziałam szukajac kiedys tam roznych opcji mieszkalnych m.in w Krakowie ;-)

Celinko nigdy nie pisałaś o tym,że zanim zaczeliście budować rozglądaliście się za domem od developera :rolleyes: gdybyście nie wybudowali to byłybyście sąsiadkami... ale tak samo gdyby Aba nie kupiła tylko wybudowała w Nowym, do Ciebie tez nie miałaby za daleko :p

TYlko ja bidulka mieszkam od was daleko :cry: Wy możecie się we trzy na kawę umówić... a ze mną co????

Kasia, Ty dzieciaku, pobudka - dzisiaj Twoje swieto!!!!:)

daleko, niedaleko - kawka musowo raz w miesiacu musi byc;) tak rotacyjnie - wyznaczymy dyzury:)

to moja kolej dzis ;-) Wlasnie zmiksowałam pyszną Late Stoi po lewej przy Waszych kompach ;-) ..... nie ma???? Ha trzeba było tak długo nie spac pewnie ktoś wypił :)