kasiulakp 01.06.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 to moja kolej dzis Wlasnie zmiksowałam pyszną Late Stoi po lewej przy Waszych kompach ..... nie ma???? Ha trzeba było tak długo nie spac pewnie ktoś wypił Ja właśnie piję... pycha Celinko... co prawda zimna już trochę, bo ja z okazji dnia dziecka troszkę dłużej sobie pospałam ale kawusia mniam, mniam Aba odpisałam Ci na pirva Viga cieszę się, że ty cieszysz się,że masz "buźki: hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 01.06.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 A gdzie nasza Inkusia się podziała??? :cry: nie pije z nami kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 01.06.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Piła kawusię tez:yes:, dzisiaj bez kawki u nas by sie nie obeszło, siąpi od rana brrrrrrr, a ciśnienie leci w dół! Celinko late była pyszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 01.06.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 a już myślałam że nasz już nie lubisz i masz inne koleżanki ale na szczęście jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 01.06.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 miłe moje... lecę mężusiowi mojemu ugotować obiadek... bo chłop przyjdzie na lunch głodny żonie to kawa z forum od Celiny wystarczy, ale mąż musi jednak coś właściwszego wcząchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 03.06.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dziewczyny.... jest mi strasznie przykro ja wstałam rano, narobiłam kawy... a żadna z was się nie zjawiła :( zawiodłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 03.06.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dziewczyny.... jest mi strasznie przykro ja wstałam rano, narobiłam kawy... a żadna z was się nie zjawiła :( zawiodłam się hej hej u nas Swieto dzis więc dłuzsze spanie itp. U mnie kawa dopiero teraz dla Ciebie też Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 03.06.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Gdzie moja kawa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 03.06.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 I Kasia znowu obiad gotuje;) kilka dań musowo, bo znika na dlugo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 03.06.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Gdzie moja kawa???? stała, stała i wystygła I Kasia znowu obiad gotuje kilka dań musowo, bo znika na dlugo A ja dzisiaj nie gotuję, bo wczorajszy obiad miałam... nie będę codziennie przy garach stać Zrobiłam sobie labę i pojechałam do koleżanki na kawę tak mnie olałyście,że pojechała się innej koleżance pożalić hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 03.06.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 no pieknie:) w kraju swieto, wiec wiekszosc na dlugim weekendzie, sama bym pojechala:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 05.06.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witam Granatowiczkę , dziękuję za miłe słowa. Wpadam z rewizytą aby troszkę poszpiegować Mamy takie same drzwi , ja mam wenge na górze i podobne lampy. Dużo już macie zrobione , my niestety w ciągłym syfie mieszkamy ale mam obiecane ,że do końca czerwca wynoszą sie z parteru na górę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.06.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Mamy takie same drzwi , ja mam wenge na górze i podobne lampy. Dużo już macie zrobione , my niestety w ciągłym syfie mieszkamy ale mam obiecane ,że do końca czerwca wynoszą sie z parteru na górę . No właśnie... mamy takie same drzwi Powiedz jak się sprawują?? Ja zamówiłam je a potem zaczęłam obawiać,że te szyby będą trochę hałasować... tzn. "latać" i będzie słychać przy otwieraniu i zamykaniu... nie wiem czy dobrze myślę... a może moje obawy są niepotrzebne?? A lampy które masz podobne?? My dół mamy prawie cały skończony... zostało pomalować salon i montaż kuchni, no i oczywiście meble do pokoju małego, ale to z czasem, tak samo jak wiatrołap A góra... no cóż, wciąż czekamy na podłogo... mój teściu coś nie może się za to zabrać i pomalowanie sypialni No więc życzę jak najszybszej przeprowadzki na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 05.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Lampy wkleiłam do dziennika a co do drzwi to się okaże w praniu .Szyby nie dzwonią ale są upierdliwe w utrzymaniu w czystości.Jak przetrzesz na mokro to sie robi mleko i widać smugi jak świeci słońce,chyba je trzeba potraktować wodą z octem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 06.06.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 hejoo:) cichutkoooo:)powrzucam Ci kilka fajnych pomyslow do kuchni:) oczywiscie u mnie wszystko czarne, ale mozna znalezc prawie w kazdym kolorze:Dchlebakhttp://www.cooksandkitchens.co.uk/prodhuge/793.jpg?1275837261sitohttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:IkWqgXqnMUzCLM:http://www.sendhen.com/images/square-colander-bk.jpgna kubeczkihttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:cxwYWzCCKgNwxM:http://www.originalcookware.co.uk/ekmps/shops/theocc/images/38123_blk_cap_mugtree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Aba-m faaaajowy ten chlebak a gdzie na niego można trafić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 07.06.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Aba-m faaaajowy ten chlebak a gdzie na niego można trafić? ciezko mi powiedziec, firma to joseph joseph, w normalnych sklepach w uk kosztuje 42funciaki, prawie tyle samo co w kraju, tutaj przykladowy link http://www.twenga.pl/dir-Dom,Naczynia-codziennego-uzytku,Chlebak-14520 na jednej ze stron w uk znalazlam w kwocie 24£, co juz jest do przyjecia;) przynajmniej dla mnie - niestety tylko bialy, juz niedlugo wyprzedaze - wiec ceny powinny byc bardziej atrakcyjne:) chlebak nie jest ceramiczny, tylko melaminowy, jak dla mnie plus - bo jest znacznie lzejszy:) Edytowane 7 Czerwca 2010 przez Aba-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 07.06.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ciezko mi powiedziec, firma to joseph joseph, w normalnych sklepach w uk kosztuje 42funciaki, prawie tyle samo co w kraju, tutaj przykladowy link http://www.twenga.pl/dir-Dom,Naczynia-codziennego-uzytku,Chlebak-14520 na jednej ze stron w uk znalazlam w kwocie 24£, co juz jest do przyjecia;) przynajmniej dla mnie - niestety tylko bialy, juz niedlugo wyprzedaze - wiec ceny powinny byc bardziej atrakcyjne:) chlebak nie jest ceramiczny, tylko melaminowy, jak dla mnie plus - bo jest znacznie lzejszy:) Niwa mnie uprzedziła, a miałam też powiedzieć, że chlebak superowy Kurczę, nie wiem czy u nas jest ta firma ale pogrzebie trochę U nas bank holiday weekend... dlatego mało jestem przy kompie Byliśmy dzisiaj w Galway... ale pogoda do du... pokupowałam trochę rzeczy które muszę wziąć do Pl. ale jeszcze nie wszystko... jutro muszę jeszcze dokupić parę ręczników do dolnej łazienki, poduszki do sypialni itp. Mamy okazję wywieźć trochę rzeczy do Pl. za niewielką cenę więc pakuję co się da i połowa gratów "zamieszka" już w ojczyźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 07.06.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 U nas bank holiday weekend... dlatego mało jestem przy kompie Byliśmy dzisiaj w Galway... ale pogoda do du... To ja muszę sie pochwalić ze u nas pogoda w weekend była piękna ! W sobotę musieliśmy powalczyć z naszą przerośniętą trawą, ale za to w niedzielę leżeliśmy cały dzień na słońcu. Po tych dwóch dniach tak się opaliłam że wyglądam prawie jak po wczasach;), mam tylko nadzieje ze nie przeholowałam i skórka mi nie będzie schodzić. pokupowałam trochę rzeczy które muszę wziąć do Pl. ale jeszcze nie wszystko... jutro muszę jeszcze dokupić parę ręczników do dolnej łazienki, poduszki do sypialni itp. Mamy okazję wywieźć trochę rzeczy do Pl. za niewielką cenę więc pakuję co się da i połowa gratów "zamieszka" już w ojczyźnie [ Oj... nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę te wszystkie dodatki u Ciebie w domku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 07.06.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 :cry:u nas pada i zadnych bankow nie mamy (no chyba, ze te od odsetek itp..., khekhe;))widze, ze Kasia robi zakupy zupelnie tak jak ja:) sprawdzalam harrods i w tym roku zaczynaja 19.06, wiec ciagle jest dla mnie nadzieje, ze zalapie sie na wyprzedaze;) huraaaa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts