Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Kasia i Tomek budowali domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 613
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:cry:u nas pada i zadnych bankow nie mamy (no chyba, ze te od odsetek itp..., khekhe)

widze, ze Kasia robi zakupy zupelnie tak jak ja sprawdzalam harrods i w tym roku zaczynaja 19.06, wiec ciagle jest dla mnie nadzieje, ze zalapie sie na wyprzedaze huraaaa

Aba ty zawsze jakieś drogie sklepy wyhaczysz ;) Patrzyłam na stronkę harrods'a ale powiem Ci,że niektóre ceny nie dla mnie :jawdrop: kurza twarz.... noże kuchenne za 1469 funciaków :jawdrop::eek: to chyba po to,żebym mogła się pociąć jak mnie mąż z domu wyrzuci z tymi nożami hehehe

Inkuś ja Ci tam tej pogody nie zazdroszczę... ja codziennie miałam piękną pogodę, to teraz i Pl się trochę należy... coby ta woda wysychała szybciej :D bo trzecią falę powodzi zapowiadają :cry: boszeeee co się dzieje :confused:

Ja leżałam na słońcu jakieś 2 tyg. temu :lol: i to w Irl. było koło 30 stopni i smażyliśmy się nad wodą... i też się opaliłam :yes:

Ja byłam ostatnio w Harry Corry... fajne były wyprzedaże... zakochałam się w jednych poduszkach (fioletowo-różowych... w sumie to taki kolor pomiędzy) pięęękne :D

Ale znalazłam też poszewki na jaśki... takie kremowe w turkusowe wzory... pasowałyby mi bo u mnie przecież ściany będą biała czekolada z brązem i turkusem :) chyba po nie wrócę :-? zwłaszcza,że były przecenione na € 4 :wave:

jak kupię to cyknę fotki i pokaże... ale muszę się jeszcze zastanowić nad kupnem... bo niby takie tanie, ale po co zaśmiecać sobie szafy jeśli mi się odwidzą ;)

Aba ale teraz przez ciebie zachorowałam na ten chlebak... i to czarny :D Poszperam w katalogu Argosa, może coś podobnego znajdę... bo ja ze strony Angielskiej zamówić nie mogę, a jakoś ciężko byłby mi wydać 220zł w Pl. na chlebak... :( mam ważniejsze wydatki, tyle wciąż brakuje... w sensie wyposażenia :) no ale jak ktoś pomyślał o kasie... to dobrze pomyślał bo jej też ciągle mało hehehe :lol2:

poduszeczki na pewno sa piekne, wracaj po jaski, bo cena fajna

chlebak - zgodze sie, drogawy, ale bedzie u mnie w kuchni, tam gdzie jego miejsce;)

harrods jest Kasiu bardzo drogi, zakupy jednie w czasie wyprzedazy..... jak dla mnie najwazniejsze teraz sa kanapy i meble do drugiego pokoju dziwczynek:D

przynajmniej w uk jest tak, ze harrods (krolowa wszystkich sklepow) oglasza wyprzedaz i wszystkie inne mniejsze i wieksze robia wyprzedaze tydzien przed lub po tej dacie:)

jak uda mi sie znalezc ten chlebak w cenie do 26£ to wezme wiecej:)

wklejania ciag dalszy:) tym razem z tej stronki

http://www.crabtree-evelyn.co.uk/

na kominek kupilam to (ladnie pachnie)

http://www.crabtree-evelyn.co.uk/_static/webUpload/730/27_53635_2.jpg

do lazienek to (sliczny zapach)

http://www.crabtree-evelyn.co.uk/_static/webUpload/730/27_79134_2.jpg

a do szuflad te fajne karteczki, naprawde pieknie pachna, w opakowaniu jest tylko 6, ale mozna je podzielic na mniejsze a i tak cala szuflada pachnie owocami i latem:) testowalam:yes:

http://www.crabtree-evelyn.co.uk/_static/webUpload/730/27_282546_2.jpg

jejku... trochę zaniedbałam Was dziewczynki :)

Abuś ale u Ciebie będzie teraz pachnieć :cool: pewnie przyjemnie będzie się siedzieć i popijać kawkę :D

Ja od kilku dni siedzę na nacie i nie mogę zdecydować się na sprzęty. Niby ten siemens (który pokazywałam na poprzednich stronach) był już zaklepany, ale wpadł mi w oko też Bosch :rolleyes::rolleyes: i teraz mam dylemat. Mój mąż jest za boschem, ja natomiast za siemensem... ale mowa tylko o wyglądzie. Dane techniczne, parametry są prawie identyczne... i lodówka... miała być czarna, ale teraz myślę o srebrnej :bash: oj ja głupia :yes: Mój Połówek twierdzi,że czarna Lg, a ja zastanawiam się też nad Samsungiem ;)

co mam rooobić???? :confused:

No wlasnie chcialam zlozyc zazalenie, ze brak Kasi:)

sprzety to moja kiepska strona, wybieral maz, a w zasadzie wykonawca kuchni, bo on wszystkie zamawial;)

skoro kuchnia wenge, to moim skromnym zdaniem srebrne sprzety + srebrne czajnikotostery moga sie fajnie skomponowac

czy mialas wizualki kuchni wenge/czarne? nie widzialam

przyjedziesz, posiedzisz i zobaczymy, czy przyjemnie:) za trzy tygodnie bede miec sofy:) huraaaa:)

ja też chcę już mieć narożnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wiggle::wiggle:

Co do sprzętów, to już decyzja podjęta jest,że czarno-srebrne i lodówka czarna... ale kwestia czy siemens czy bosch :cool:

Nigdzie nie mam zdjęcia połączenia kuchni wenge-czarne sprzęty... dlatego nie zdecydowałam się między innymi na czarne sprzęty bo boję się, że będzie za ciemno :D

bossko, ja jeszcze nie pakuje, czekam na maila z dokladna data:)

dzisiaj moja kumpelka najlepsiejsza wyjezdza, wraca do siebie, tez wielki powrot, do japonii

a ja nie bede miec naroznika;) Twoj widzialam, sliczny (strasznie chcialam jasne, ale w mieszkaniu mam teraz jasne krzesla i kurcze wygladaja koszmarnie - w domu mam dwa szkodniki:))

Ja lecę w lipcu na prawie miesiąc, wracam tu w sierpniu i we wrześniu na stałe wracam do Pl. :D Ale teraz mam okazje wysłać do PL. większość rzeczy, które już mi nie będą potrzebne, dlatego pakuje wszystko.

Nakupowałam stosy naczyń, ręczników, pościeli i ogólnie wyposażenia, więc muszę to teraz jakoś przesłać :rolleyes: