Aba-m 07.06.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Inkoooo, Ty mnie tu nie denerwuj opalenizna, ostatni raz na slonku lezalam jakies ... hymmm 4 lata temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 07.06.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 :cry:u nas pada i zadnych bankow nie mamy (no chyba, ze te od odsetek itp..., khekhe) widze, ze Kasia robi zakupy zupelnie tak jak ja sprawdzalam harrods i w tym roku zaczynaja 19.06, wiec ciagle jest dla mnie nadzieje, ze zalapie sie na wyprzedaze huraaaa Aba ty zawsze jakieś drogie sklepy wyhaczysz Patrzyłam na stronkę harrods'a ale powiem Ci,że niektóre ceny nie dla mnie kurza twarz.... noże kuchenne za 1469 funciaków to chyba po to,żebym mogła się pociąć jak mnie mąż z domu wyrzuci z tymi nożami hehehe Inkuś ja Ci tam tej pogody nie zazdroszczę... ja codziennie miałam piękną pogodę, to teraz i Pl się trochę należy... coby ta woda wysychała szybciej bo trzecią falę powodzi zapowiadają boszeeee co się dzieje Ja leżałam na słońcu jakieś 2 tyg. temu i to w Irl. było koło 30 stopni i smażyliśmy się nad wodą... i też się opaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 07.06.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ja byłam ostatnio w Harry Corry... fajne były wyprzedaże... zakochałam się w jednych poduszkach (fioletowo-różowych... w sumie to taki kolor pomiędzy) pięęękne Ale znalazłam też poszewki na jaśki... takie kremowe w turkusowe wzory... pasowałyby mi bo u mnie przecież ściany będą biała czekolada z brązem i turkusem chyba po nie wrócę zwłaszcza,że były przecenione na € 4 jak kupię to cyknę fotki i pokaże... ale muszę się jeszcze zastanowić nad kupnem... bo niby takie tanie, ale po co zaśmiecać sobie szafy jeśli mi się odwidzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 07.06.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Aba ale teraz przez ciebie zachorowałam na ten chlebak... i to czarny Poszperam w katalogu Argosa, może coś podobnego znajdę... bo ja ze strony Angielskiej zamówić nie mogę, a jakoś ciężko byłby mi wydać 220zł w Pl. na chlebak... mam ważniejsze wydatki, tyle wciąż brakuje... w sensie wyposażenia no ale jak ktoś pomyślał o kasie... to dobrze pomyślał bo jej też ciągle mało hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Nioom Chlebak fajny, ale tak jak napisałaś Kasiu- są inne wydatki i jeszcze przez baaaaardzo dłuuugo będą... ale chlebak fajny :)Ahah no i czekam na fotki poduszeczek:) Edytowane 7 Czerwca 2010 przez Niwa zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 08.06.2010 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 poduszeczki na pewno sa piekne, wracaj po jaski, bo cena fajnachlebak - zgodze sie, drogawy, ale bedzie u mnie w kuchni, tam gdzie jego miejsce;)harrods jest Kasiu bardzo drogi, zakupy jednie w czasie wyprzedazy..... jak dla mnie najwazniejsze teraz sa kanapy i meble do drugiego pokoju dziwczynek:Dprzynajmniej w uk jest tak, ze harrods (krolowa wszystkich sklepow) oglasza wyprzedaz i wszystkie inne mniejsze i wieksze robia wyprzedaze tydzien przed lub po tej dacie:)jak uda mi sie znalezc ten chlebak w cenie do 26£ to wezme wiecej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hehehehhhh, to fajowo, a czemu w Polsze nie ma takich cudów???? buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 08.06.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 wklejania ciag dalszy:) tym razem z tej stronkihttp://www.crabtree-evelyn.co.uk/ na kominek kupilam to (ladnie pachnie)http://www.crabtree-evelyn.co.uk/_static/webUpload/730/27_53635_2.jpgdo lazienek to (sliczny zapach)http://www.crabtree-evelyn.co.uk/_static/webUpload/730/27_79134_2.jpg a do szuflad te fajne karteczki, naprawde pieknie pachna, w opakowaniu jest tylko 6, ale mozna je podzielic na mniejsze a i tak cala szuflada pachnie owocami i latem:) testowalam:yes:http://www.crabtree-evelyn.co.uk/_static/webUpload/730/27_282546_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 jejku... trochę zaniedbałam Was dziewczynki Abuś ale u Ciebie będzie teraz pachnieć pewnie przyjemnie będzie się siedzieć i popijać kawkę Ja od kilku dni siedzę na nacie i nie mogę zdecydować się na sprzęty. Niby ten siemens (który pokazywałam na poprzednich stronach) był już zaklepany, ale wpadł mi w oko też Bosch :rolleyes: i teraz mam dylemat. Mój mąż jest za boschem, ja natomiast za siemensem... ale mowa tylko o wyglądzie. Dane techniczne, parametry są prawie identyczne... i lodówka... miała być czarna, ale teraz myślę o srebrnej oj ja głupia Mój Połówek twierdzi,że czarna Lg, a ja zastanawiam się też nad Samsungiem co mam rooobić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 10.06.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No wlasnie chcialam zlozyc zazalenie, ze brak Kasi:)sprzety to moja kiepska strona, wybieral maz, a w zasadzie wykonawca kuchni, bo on wszystkie zamawial;)skoro kuchnia wenge, to moim skromnym zdaniem srebrne sprzety + srebrne czajnikotostery moga sie fajnie skomponowacczy mialas wizualki kuchni wenge/czarne? nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 10.06.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 jejku... trochę zaniedbałam Was dziewczynki Abuś ale u Ciebie będzie teraz pachnieć pewnie przyjemnie będzie się siedzieć i popijać kawkę : przyjedziesz, posiedzisz i zobaczymy, czy przyjemnie:) za trzy tygodnie bede miec sofy:) huraaaa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 przyjedziesz, posiedzisz i zobaczymy, czy przyjemnie:) za trzy tygodnie bede miec sofy:) huraaaa:) ja też chcę już mieć narożnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wiggle: Co do sprzętów, to już decyzja podjęta jest,że czarno-srebrne i lodówka czarna... ale kwestia czy siemens czy bosch Nigdzie nie mam zdjęcia połączenia kuchni wenge-czarne sprzęty... dlatego nie zdecydowałam się między innymi na czarne sprzęty bo boję się, że będzie za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 a tak poza tym.... wzięłam się za pakowanie... obklejam wszystkie szklanki, kubki i talerze folią bąbelkową Boshe ale ja mam naczyń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 10.06.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 bossko, ja jeszcze nie pakuje, czekam na maila z dokladna data:)dzisiaj moja kumpelka najlepsiejsza wyjezdza, wraca do siebie, tez wielki powrot, do japoniia ja nie bede miec naroznika;) Twoj widzialam, sliczny (strasznie chcialam jasne, ale w mieszkaniu mam teraz jasne krzesla i kurcze wygladaja koszmarnie - w domu mam dwa szkodniki:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 heheh... ja muszę jasne zamówić, bo jak ciemne wstawię, to będzie jak w norze ja też mam jednego szkodnika... mężulka który wybrał już kolor narożnika, więc jest postanowione wracam do pakowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 10.06.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Kasiu, ale sadzilam, ze Ty sierpien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja lecę w lipcu na prawie miesiąc, wracam tu w sierpniu i we wrześniu na stałe wracam do Pl. Ale teraz mam okazje wysłać do PL. większość rzeczy, które już mi nie będą potrzebne, dlatego pakuje wszystko. Nakupowałam stosy naczyń, ręczników, pościeli i ogólnie wyposażenia, więc muszę to teraz jakoś przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 10.06.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 To moze mnie odwiedzisz w lipcu? super, ze masz okazje juz teraz wyslac rzeczy do kraju, ja musze wszystko na jeden raz:) wyczyn przy takiej ilosci zabawek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 ja do Ciebie będę miała spory kawałek Choć nie powiem... fajnie byłoby się "poznać" Powodzenia życzę Ci z tymi zabawkami Ale jakoś dasz radę... wierzę w Ciebie!!! A w końcu jak to będziesz przesyłać??Kurierem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 kurczę... mam pół salonu zawalonego szkłem... jak wyciągnęłam wszystko z szafek to się nazbierało wiedziałam,że mam dużo... ale nie zdawałam sobie sprawy,że aż tyle hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts