Aba-m 10.06.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 troszke daleko:) ale moze jak namowimy ns to zrobimy jakis zlot czarownic - powodzenia w pakowaniu:) np ja nie mam takiej ilosci szkliwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 10.06.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 A w końcu jak to będziesz przesyłać??Kurierem?? wynajelismy firme:) zobaczymy jak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.06.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Kasia kurka ale zazdroszczę zapału do pakowania................ ja nie wiem kiedy ja to zrobię, nie chce mi się poprostu:oops::oops: Po ilu latach wracasz na stałe do kraju????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Po ilu latach wracasz na stałe do kraju????? Mam zapał do pakowania, bo już mi tak tęskno za domem... w marcu minęło 5 lat, więc czas najwyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 10.06.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja lecę w lipcu na prawie miesiąc, wracam tu w sierpniu i we wrześniu na stałe wracam do Pl. Ale teraz mam okazje wysłać do PL. większość rzeczy, które już mi nie będą potrzebne, dlatego pakuje wszystko. Nakupowałam stosy naczyń, ręczników, pościeli i ogólnie wyposażenia, więc muszę to teraz jakoś przesłać od razu mi się przypomniało jak robiłam to samo 2 lata temu:) kilka paczek wysłałam kurierem, głównie szkło i ręczniki. Moją kolekcje kryształów z wyspy uwielbiam, muszę kiedyś porobić zdjęcia i sie Wam pochwalić. Ciekawa jestem co ty nakupiłaś? nie mogę sie doczekać kiedy pokażesz:D Jeśli chodzi o sprzęt to ja mam boscha piekarnik i zmywarkę, użytkuje rok i jestem bardzo zadowolona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 10.06.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 troszke daleko:) ale moze jak namowimy ns to zrobimy jakis zlot czarownic no to ja sie piszę na ten zlot I jestem ciekawa sofek, chwal się zaraz jak przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 no to ja sie piszę na ten zlot I jestem ciekawa sofek, chwal się zaraz jak przyjadą Ja też się piszę oczywiście... ale może u mnie to zaaranżujemy Mam nadzieję,że nasza Celinka do nas dołączy?! Jejku... ale fajnie by było spotkać się z Wami Inkuś powiem Ci,że ja nakupowałam milion różnych bzdetów... dużo mam jeszcze w Niemczech. Zostały u mojej siostry, bo nie miałam jak ich pozabierać, więc jak ona będzie jechać do Pl. przywieźć dzieci na wakacje to zabierze mi je. A tam mam te plecione doniczki, różne pomarańczowe ozdoby do salonu i wiele innych "śmieci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 kilka paczek wysłałam kurierem, głównie szkło i ręczniki. Moją kolekcje kryształów z wyspy uwielbiam, muszę kiedyś porobić zdjęcia i sie Wam pochwalić No to koniecznie się pochwal... ja też wysyłam szkło, ręczniki, pościele, zimowe ubrania, lampki do sypialni i trochę sprzętów Jeśli chodzi o sprzęt to ja mam boscha piekarnik i zmywarkę, użytkuje rok i jestem bardzo zadowolona:D Ja właśnie się zastanawiam nad tym boschem... ale wizualnie bardziej podoba mi się siemens Dzięki za info, zawsze dobrze znać czyjąś opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.06.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 kas, bosh i siemens to jeden pies obecnie tz jedna firma i modele bebechowymi parametrami sa takie same albo bardzo zblizone - teraz jest tylko sprawa co sie komu podoba ja mam boscha lodowke - najwyzsza inox, a tylko dlatego ze mialam bialo niebieska kuchnie a bosch pojemniki ma niebieskie hihi w siemensie sa zielone - czyli jeden grzyb. Pozniej wybieralam co mi sie bardziej, czyli kuchenka boscha ale zmywarka i pralka siemensa udanej przeprowadzki zycze - ufff ja mam to juz za soba i od miesiaca ciesze sie Rubikiem ... no niekiedy wkurzam ale mysle ze jak juz poprawiam te wszystkie kfiatki magikow to nie bedzie zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 10.06.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja też się piszę oczywiście... ale może u mnie to zaaranżujemy Mam nadzieję,że nasza Celinka do nas dołączy?! Jejku... ale fajnie by było spotkać się z Wami hej ale tu sie dzieje ;- ) Ja wlasnie wrociłam na stare smieci Jutro montowac będa bramę .... znaczy szkielet bramy. A jesli chodzi o kawke to gdzie by to nie było ja na to jak na Lato d momentu powrotu do Pl samchd to mj drugi dom - ciagle w rozjazdach. Własnie mam za soba 380 km, w niedziele było 280 do Warszawy Teraz skoro ulokuje się w srodkowej Polsce wszędzie bedzie blisko (bo 350 km czy cos koło tego to dla mnie krótkie wycieczki ) Zmykam bo rano wczesnie trzeba wstac:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 11.06.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 hej:D super, zaczyna nam sie rysowac zlocik:) gdziekolwiek, u mnie jedyny klopot to maluszki (2 i 4), nie bardzo chca zostawac z rodzinka, bo znaja glownie mame i tate, cos wymyslimy:DInka pokazuj szklo:) oczywiscie, ze kanapy pokaze, jak tylko przyjada wkleje nowe zdjecia do albumuCelinko, buuu, ale masz przejechane (sorki:) taki zarcik), zastanawialam sie wlasnie gdzie zniknelas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 11.06.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dzień dobry wszystkim!!! Kurczę, chyba ta kawka jest naprawdę możliwa w REALU (albo tesco ) a nie tylko wirtualna Ja znikam... idę się szykować (muszę kupić więcej folii bąbelkowej) i pakować dalej Celinko ja też wciąż w samochodzie... tutaj bardziej z lenistwa (jak tylko lekko pada ładuję swój tyłek i w drogę ) a w Pl. wciąż coś mam do załatwienia, więc bez auta ani rusz Chyba dup... przyrosła mi już do fotela miłego dzionka dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 11.06.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 no pakuj, pakuj, szklo sie w kraju przyda;) jak juz Ci wszyscy goscie zjada:D ja widze, ze tu wiecej forumek przed i po przejsciach zagramanicznych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 11.06.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Kasiu, dostalas mojego pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 11.06.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 (edytowane) :oops:cos malo Kasi, a ciagle ja pisze mam zgryzote z sofami, zamawiane bez ogledzin, tak po prostu mi sie spodobaly i wywiercilam dziure menszowi, zeby zamawiac bez proby nasiadowkowej;) i teraz moze byc wielkie rozczarowanie http://www.italydesignireland.com/images/italy/sofas/koinor/romero_large.jpg Edytowane 11 Czerwca 2010 przez Aba-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 11.06.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Abuś ja zaglądam i podczytuję co tam skrobiesz Zresztą pisałyśmy na priva. Sofki suuuper!! Jakiej to firmy, po ile, gdzie zamawiane itp. spowiadaj się tu szybko Chyba nie będą niewygodne... wydają się takie solidne. Ja też będę zamawiać bez próby nasiadowej i mam nadzieję,że się nie zawiodę Ale twoje mi się baaardzo spodobały... skórkę zamówiłaś czy materiałowe obicie?? Już mam spakowane 3 wielkie pudła... ze szkłem było najgorzej... boję się czy wytrzyma, bo jak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 11.06.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 tylko raz zamawialam cos ze szkla do domku, nic sie nie potluklo a zapakowane byly cudenka kazde osobno w bable i pomiedzy kazdym talezykiem, filizanka byl jeszcze karton, ten grubszy waflowy. Chyba klucz do sukcesu to madrze porozdzielac szklo, zeby sie nie mialo szans w drodze dotykac;) czy jakos tak... sofy sa dwie, tzw duze dwojki, z zamawianiem to byl ubaw po pachy, bo chcialam skorzane, a nie wiedzialam, ze jest tyle odmian i gatunkow, stanelo na skorze czarnej, anilinowej i zobaczymy, czy sofki podolaja moim dzieciakom:D gdybym miala robic zaklady, to stawiam na moje dwa szkodniki:) reszta na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 12.06.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 dziewczynki kawka gotowa zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 12.06.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 ale ja dzis poprosze hektolitry kawy.... mrozonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 12.06.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Celinko:) upaly:) ale zazdroszczespoznilam sie na kawe Kasi, buuuudzisiaj zegnalam sie z najlepsza kolezanka, wraca do siebie, smutno tak sie jakos zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts