Aba-m 15.06.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Oj, jak cichutko:) podrzucam super dywaniki dla dzieci;)kupilam moim maluszkom te dwa pierwsze:D http://www.designersguild.com/_assets/images/lolas-magic-garden-rug-Main.jpg http://www.designersguild.com/_assets/images/elgin-flower-rugs-main(3).jpg http://www.designersguild.com/_assets/images/chalk-farm-rug-main(1).jpg http://www.designersguild.com/_assets/images/flying-high-rug-Main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 15.06.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 hej cichutko, bo ja wciaz nie mam czasu siedziec przy kompie dzisiaj mój monsz. szanowny ma wolne wiec jezdzimy i załatwiamy sprawy... a jutro........... rocznica ślubu kościelnego jejku... ze ja z nim tyle juz wytrzymałam no a on ze mna- zołzą Aba superowe te dywaniki... twoje dziewczynki beda miały cudne, małe królestwa kiedyś i ja bede urzadzic te małe pokoje, to tez kupie takie ładniusie dywaniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 15.06.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Z nowości u nas.... pudła spakowane czekają na wysyłkę, ale jednak nie wysyłamy ich jutro Jakoś mamy obawy dać wszystko komuś kogo nie znamy, więc czekamy jakieś 3 tyg. aż kolega mojego szanownego będzie jechał do Pl. i wtedy nam zabierze wszystko... tamten koleś to znajomy naszego kolegi więc trochę się boimy!! Jakoś przeżyję z tymi pudłami rozstawionymi po całym domu... ale przynajmniej będę spokojniejsza kiedy wyślę graty z dobrym kolegą mensza A ważne żeby pojechały do Pl. zanim ja polecę...a ja lecę 27 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 15.06.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hej, wszystkiego najwpanialszego z okazji rocznicy!!!!! no jak on z Toba wytrzymuje? ciesze sie, ze Ci sie podobaja dywaniki, oczywiscie kupione przez internet, za kilka dni zdam relacje, czy rzeczywiscie ladne:D kurcze, szkoda, ze nie wyslalysmy rzeczy razem, my tez sie boimy, bo firmy nie znamy, znalezlismy przez net i zabieraja caly nasz dobytek, przeprowadzka na poczataku lipca:) mam nadzieje, ze nie bedzie przykrych niespodzianek wspanialego dnia rocznicy slubu:D!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 15.06.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 a dziękuję Ci bardzo za życzenia A jaką firmą wysyłacie wszystko?? My mamy tutaj dobrego znajomego który ma firmę kurierską... http://www.midlandexpress.eu/ to link do stronki. Wiem,że zabierali paczki z Anglii też.... można się z nimi dogadać odnośnie ceny... i na pewno bez obawy można wysłać Współwłaścicielem firmy jest koleś z naszych okolic, kolega mojego mensza i teścia ja znam jego żonę itp. My najprawdopodobniej wyślemy nimi albo damy koledze mojego szanownego, który jeździ do Pl. busem co jakieś 3-4 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 15.06.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 ps. gdybyś chciała wysłać tym midlandem to powiedz, że Kasia i Tomek z Athlone wam polecili Ale dzwoń na ten pierwszy numer podany na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 15.06.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Kasiula widzę, że przeprowadzak aż wrze..........lada moment w wirtualnie będziemy juz pić w Polsce;)A która to rocznica? My dokładnie w sobote mamy 11 rocznicę poznania sie i tez zastanawiam mojego małża i podziwiam że tyle ze mną wytrzymuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 15.06.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzieki strasznie Kasiu, szkoda w sumie ze tak pozno sie Ciebie zapytalam. Umowilismy sie juz z firma z Bournemouth, teraz jakos ciezko odmawiac, co prawda nie wiemy jaka to firma, ale moglibysmy im zrobic spory klopot rezygnujac.Jesli cos bedzie nie tak, to skorzystam z namiarow, ktore mi przekazalas:)to co, pakujemy sie:D milego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 15.06.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Kasiula widzę, że przeprowadzak aż wrze..........lada moment w wirtualnie będziemy juz pić w Polsce;) A która to rocznica? My dokładnie w sobote mamy 11 rocznicę poznania sie i tez zastanawiam mojego małża i podziwiam że tyle ze mną wytrzymuje:D Nie mogę się doczekać tego wirtualnego picia hihi Rocznica ślubu 3 (dla niektórych dopiero) ale wcześniej mieliśmy ślub cywilny... więc cywilnego będzie 4 we wrześniu Na koniec czerwca będzie 6 rocznica od momentu, kiedy zaczęliśmy chodzić ze sobą... a 4 czerwca była rocznica naszych zaręczyn Tak jakoś poustawialiśmy sobie,że wszystkie też ważne rocznice mamy akurat w czerwcu... (oprócz tej cywilnej, ale ona jest dla nas mało ważna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 15.06.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzieki strasznie Kasiu, szkoda w sumie ze tak pozno sie Ciebie zapytalam. Umowilismy sie juz z firma z Bournemouth, teraz jakos ciezko odmawiac, co prawda nie wiemy jaka to firma, ale moglibysmy im zrobic spory klopot rezygnujac. Jesli cos bedzie nie tak, to skorzystam z namiarow, ktore mi przekazalas:) to co, pakujemy sie:D milego wieczoru Kurczę Abuś szkoda trochę,że tak późno się zgadałyśmy na ten temat... no cóż Ale ja nic wcześniej nie mówiłam, bo nie wiedziałam,że ty aż w tak zaawansowanym pakowaniu jesteś... że firmę już zamawiasz itp. a może pisałaś... tylko ja tak czytałam w każdym razie, jakbyś miała jakieś problemy... choć z całego serducha życzę,żeby nie to wal do nich.... miłego wieczorku dla Was również do jutra... papa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 15.06.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A Inka i Celinka (nawet nie czuje jak rymuję ) gdzie się podziały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 15.06.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 ja jestem w ukryciu sledze co sie dzieje i nadrabiam zaleglosci. W skrócie dywaniki super!!!! A pakowania nie zazdroszczę bo po ostatnim mam awersje do pudeł i przenoszenia gratów..tyle ze Wasze pakwanie radosniejsze jest bo w celu wprowadzki do własneg domu a ja musiałam sie spakowac i wyprowadzic z ukochanego domku na górce do....... BLOKU i 7 piętra w ŁODZI!!!!!!!!!!! :xI jedna Pani od mieszkania powiedziała "prosze popatrzec jaki tu piekny widok" .... tylko że szkoda że nie patrzyła z za okien naszego domu, Ale coz tak jest praca teraz nie wszedzie jest konieczie tam gdzie bysmy ja chcieli. A własnie od 1 lipca wyglada na to że ide do nowej pracy juz tam na wygnaniu ;( Fajnie ze nowa paca ale kicha że tam tak daleko od moich górek i pagorków. Ale na razie jestem tu i dzis nawet byłam na działce, mechanizm do bramy montowali, jutro jak nie bezie paac płot powinien byc skonczny jeszcze domofon zostanie. A i pomalowalismy garaz a trawy nadal niet !!! wczoraj jak juz sie za to po raz kolejny zabralismy znów spadł deszcz! A wogóle to rozpadł nam sie jeden samochód i jest w Krakowie w naprawie bo do Sącza nie dojechał. Jestem teraz ciagle na "butach" i powiem Wam że tego nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 a dziękuję Ci bardzo za życzenia A jaką firmą wysyłacie wszystko?? My mamy tutaj dobrego znajomego który ma firmę kurierską... http://www.midlandexpress.eu/ to link do stronki. Kasiu a mozesz sie dowiedziec jak z zwierzakami. chciałabym kupic yorka w polsce i wziąść do irl. ale niewiem czy te wszystkie procedury są tego warte? moze kupic tu na miejscu, ale jak znalesc fajnego. zeby sobie kundelka niesprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.06.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ja tez jestem ! Aba-m dywaniki są piękneKasiu Gratulacje z okazji pakowania i rocznicy ślubu, ja też będe miała 3 rocznice ślubu we wrześniu - ale ten czas leci. Celinko gratuluje i strasznie zazdroszczę z powodu pracy, chociaż ta wiadomość jest dobra, bo po tym co przeczytałam u Ciebie w wątku nie mogę dojść do siebie i strasznie mi szkoda:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.06.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ja jestem w ukryciu sledze co sie dzieje i nadrabiam zaleglosci. A pakowania nie zazdroszczę bo po ostatnim mam awersje do pudeł i przenoszenia gratów..tyle ze Wasze pakwanie radosniejsze jest bo w celu wprowadzki do własneg domu a ja musiałam sie spakowac i wyprowadzic z ukochanego domku na górce do....... BLOKU i 7 piętra w ŁODZI!!!!!!!!!!! :xI A własnie od 1 lipca wyglada na to że ide do nowej pracy juz tam na wygnaniu ;( Fajnie ze nowa paca ale kicha że tam tak daleko od moich górek i pagorków. Ale na razie jestem tu i dzis nawet byłam na działce, mechanizm do bramy montowali, jutro jak nie bezie padac płot powinien byc skonczny jeszcze domofon zostanie. A i pomalowalismy garaz a trawy nadal niet !!! wczoraj jak juz sie za to po raz kolejny zabralismy znów spadł deszcz! A wogóle to rozpadł nam sie jeden samochód i jest w Krakowie w naprawie bo do Sącza nie dojechał. Domyślam się,że nie masz już siły patrzeć na kartony Mnie akurat to cieszy, bo wracam do siebie... Widziałam co napisałaś u siebie :cry: normalnie płakać się chce... nie wiem co więcej pisać... bo po prostu brak mi słów I jeszcze ten samochód:bash: jak pech to na całego!! jedyna dobra wiadomość, to to ,że w końcu praca będzie... ale i tak pewnie nie cieszy, skoro takim kosztem i tak daleko... ahhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.06.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Kasiu a mozesz sie dowiedziec jak z zwierzakami. chciałabym kupic yorka w polsce i wziąść do irl. ale niewiem czy te wszystkie procedury są tego warte? moze kupic tu na miejscu, ale jak znalesc fajnego. zeby sobie kundelka niesprawic Musisz do nich zadzwonić i oni Ci powiedzą.... wiem,że stąd do Pl. to koszt coś około €200 bo moja koleżanka teraz wysyła kota... ale nie mam pojęcia jak jest z Pl. do Irl. Oni są zorientowani, bo nie raz już wozili zwierzęta, więc zadzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.06.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ja tez jestem ! Kasiu Gratulacje z okazji pakowania i rocznicy ślubu, ja też będe miała 3 rocznice ślubu we wrześniu - ale ten czas leci. Celinko gratuluje i strasznie zazdroszczę z powodu pracy, chociaż ta wiadomość jest dobra, bo po tym co przeczytałam u Ciebie w wątku nie mogę dojść do siebie i strasznie mi szkoda:cry: Dzięki kochana... jak pisałam my we wrześniu będziemy mieć 4 od cywilnego A co do Celinki to ja też nie mogę przestać o tym myśleć... jest mi tak szkoda, jakbym to ja miała sprzedać swój dom brak słów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.06.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A ja dziś miałam zamówić panele na górę, ale jeszcze się wstrzymałam. Już miałam kliknąć, ale zobaczyłam inne i teraz mam dylemat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 16.06.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 hejo babeczki, wpadlam, zeby sie posmiac u Kasi, a tu takie smutne nowiny od Celinki chyba nie da sie pocieszyc w takiej sytuacji, ale Celinko cos mi mowi, ze Ty twarda sztuka jestes, a Twoja szklana do polowy pelna:) policzylam ile razy do tej pory sie przeprowadzalam - teraz bedzie 9 co nas nie zabije to nas wzmocni;) Inka, a jakie panele teraz Ci sie podobaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.06.2010 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 hejo babeczki, wpadlam, zeby sie posmiac u Kasi, a tu takie smutne nowiny od Celinki chyba nie da sie pocieszyc w takiej sytuacji, ale Celinko cos mi mowi, ze Ty twarda sztuka jestes, a Twoja szklana do polowy pelna:) policzylam ile razy do tej pory sie przeprowadzalam - teraz bedzie 9 co nas nie zabije to nas wzmocni;) Masz rację Aba, co nas nie zabije to nas wzmocni... ale do takich wniosków dochodzi się później... a kiedy sprawa jest gorąca, w trakcie to zastanawiamy się, dlaczego akurat nam się to przytrafia Inka, a jakie panele teraz Ci sie podobaja? Właśnie Inkuś pokazuj nam tu zaraz, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts