kasiulakp 17.06.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Kasiu winko było pyszne:D i strasznie szło w głowe;) cieszę się,że smakowało... mi też weszło mocno w krew, bo to mocne winko... moje ulubione PORTO ]ja mam 1 września też łatwo zapamiętać hehe... ja mam 25 września tą cywilna, i jak się okazuje nie łatwo zapamiętać Mój mężulek ostatnio wypełniając jakieś dokumenty do socjalu pytał mnie o datę ślubu cywilnego... i za chiny nie mógł sobie przypomnieć daty twierdzi,że kościelną pamięta i to wystarczy... no niby tak... ta druga dla nas ważniejsza, ale w papierach zawsze używamy cywilnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 17.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Czytam ten dzienniczek bardzo często i jak już piszecie o tych rocznicach ślubo to ja chyba tez sie pochwalę 25 września - będzie 11 lat jak ja i mój Pietrzyk jesteśmy małżeństwem - więc chyba wychodzi, ze ja jesten najstarsza ( mam nadzieję ze tylko starzem małżeńskim) Pozdrwoionka dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam. Duzo miłości z okazji rocznicy slubu, spóźnione ale szczere. My 7 września będziemy mieć 8 lat a teraz w tą sobotę 11 lat od poznania. Cellinko jak mi przykro, brak słów. Widzę, że wczoraj impreza mnie ominęła:bash: MIłego słonecznego dnia zycze, u nas świeci pieknie słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 17.06.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Mój mężulek ostatnio wypełniając jakieś dokumenty do socjalu pytał mnie o datę ślubu cywilnego... i za chiny nie mógł sobie przypomnieć daty twierdzi,że kościelną pamięta i to wystarczy... . Oj, zdarzyło mi się podglądnąc kiedys na obrączce ( dobrze że data wygrawerowana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.06.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Oj, zdarzyło mi się podglądnąc kiedys na obrączce ( dobrze że data wygrawerowana) my mamy wygrawerowana kościelną datę... więc zaglądnąć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.06.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam. Duzo miłości z okazji rocznicy slubu, spóźnione ale szczere. My 7 września będziemy mieć 8 lat a teraz w tą sobotę 11 lat od poznania. Widzę, że wczoraj impreza mnie ominęła:bash: MIłego słonecznego dnia zycze, u nas świeci pieknie słoneczko Dziękuję serdecznie... Imprezkę zawsze można powtórzyć i znów napić się winka, więc za wiele nie straciłaś kobieto ps. jak tam twoje pakowanie?? Zaczęłaś już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.06.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 aaa... zapomniałam dodać,że u nas też piękna pogoda... wczoraj było chyba z 32 stopnie szok... w Irl. to baaaardzo rzadka rzadkość miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.06.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Czytam ten dzienniczek bardzo często i jak już piszecie o tych rocznicach ślubo to ja chyba tez sie pochwalę 25 września - będzie 11 lat jak ja i mój Pietrzyk jesteśmy małżeństwem - więc chyba wychodzi, ze ja jesten najstarsza ( mam nadzieję ze tylko starzem małżeńskim) Pozdrwoionka dla Was wszystkich No to wielkie gratulacje... mam nadzieję,że mój szanowny mężuś wytrzyma ze mną choć 11 lat A stażem to chyba jesteś najstarsza... bo innego wieku na tym forum nie liczymy.... tutaj wszystkie jesteśmy młode i piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 17.06.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Kasiu, szukaja Cie w lazienkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 17.06.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Pani dywanowa zadzwonila do mnie i powiedziala, ze nie maja dywaniku dla mlodszej coreczki musialam zamienic motylki na kwiatki http://www.designersguild.com/_assets/images/mulberry-walk-rug-main(1).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.06.2010 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 dzięki Aba za info Co do dywaniku... szkoda. Kwiatki też są ładniutkie ale motylki były takie słodkie Ale i tak z tymi mebelkami będzie wyglądać suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 17.06.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Aba-m kwiatuszki też ładne, a napisz gdzie zamawiałaś te dywaniki (chyba że już pisałaś i mi umkneło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 17.06.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Dzieki Kasiu, jak mawia moj piekniejszy polowek;) to tylko rzeczy, wiec nie ma co sie emocjonowac:D Inku - dywaniki kupilam tutajhttp://www.thelittlepeoplesfurniturecompany.co.uk/acatalog/Designers_Guild.htmla pozniej zrobili wyprzedaz na mojej ulubionej stronie, wrrrhttp://www.designersguild.com/uk-shop-online/shop-home/kids/kids-rugs/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.06.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 superowe te rzeczy na tej pierwszej stronce... jest tam taki dywanik ze słonikami... pasowałby mi do niebieskiego pokoju ale na razie muszę kupić dwa małe dywaniki (zwykłe) do sypialni, jakiś fajny do salonu pod stolik kawowy i fioletowy do zielonego pokoju uf... jak zacznę wyliczać ile mi jeszcze potrzeba, to dnia zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.06.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 na tej drugiej, też extra A mnie dzisiaj czacha dymi od rana łyknęłam już dwie tabletki, ale wciąż boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.06.2010 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Inkuś a jak tam sprawa z panelami?? Pewnie masz już wielką głowę od tego myślenia wiem coś o tym... bo mam taki mętlik w głowie z tymi sprzętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.06.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) ten pasowałby mi do sypialni, ale potrzebuję dwa mniejsze, żeby były po dwóch stronach łóżka... http://allegro.pl/item1067751745_jedyny_dywan_z_motylami_160x230_100_welna_bcm.html a nad tym się zastanowię poważniej... będzie super do zielono-fioletowego pokoju http://allegro.pl/item1074215162_dywan_shaggy_recznie_wycinany_133x190_super_wzor.html Edytowane 17 Czerwca 2010 przez kasiulakp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 17.06.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 sliczne Kasiu, juz wiem, dlaczego masz slabosc do motylkow mojego dziecia:D bardzo fajne dywany!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.06.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 mam nowy pomysł na ściany w sypialni... nie mogę się doczekać kiedy go zrealizuję mam nadzieje,że wyjdzie tak fajnie jak mam w głowie ale muszę znaleźć jakieś fajne zdjęcie (np. ślubne albo z wakacji) wywołać w duuużym formacie i oprawić w szeroką ramę... hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 mam nowy pomysł na ściany w sypialni... nie mogę się doczekać kiedy go zrealizuję mam nadzieje,że wyjdzie tak fajnie jak mam w głowie ale muszę znaleźć jakieś fajne zdjęcie (np. ślubne albo z wakacji) wywołać w duuużym formacie i oprawić w szeroką ramę... hmm... to ja tak chcę w salonie na ścienie walnac nasze dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts