Aba-m 23.06.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Gratulki:) bedzie dobrze!!! teraz tylko czekac na pierwsze .. danie ugotowane w kuchni - wpraszam sie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 23.06.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Inko, widzialam u Ciebie wspanialosci, sliczne drewno wybralas na gore, bardzo mi sie podoba:) i co? domek zaczyna przypominac domek, juz tam w glowie pewnie meblujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Dziewczyny chciałam powiedzieć,że decyzja zapadła: SPRZĘT AGD ZAMÓWIONY I NIE MA ODWOŁANIA Ostatecznie zdecydowałam się na piekarnik, mikrofale i zmywarkę siemens czarno-srebrne, lodówka Lg czarna, okap mastercook czarno-srebrny Mam nadzieje,że wszystko dojdzie całe i zdrowe... żeby nie zaprzątać sobie głowy reklamacjami itp. suuuuuuuuuuuuuuuper................... a wszystko dojdzie całe i "zdrowe" nam doszło to i Wam dojdzie, teraz bardzo dobrze zabezpieczają takie towary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 24.06.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witaj Kasiu ale sie dzieje u Ciebie, u mnie też i z tego względu nie mam czasu na forum, bo non stop trzeba podejmować jakieś decyzje, gdzieś jeżdzić, coś załatwiać. Moja kuchnia też w brazach więc sie nie przejmuj , tylko planuję zaznaczyć ją jakimś wściekłym kolorem płytek między szafkami albo pomarańcz albo czerwień. I moje AGD zamówione, przyjechało wczoraj, tylko została zmywarka. Zamawiałam na ceneo i jestem w szoku bo różnica w sklepie na kuch.mikro, piekarniku, okapie i płycie to ok 1000zł, dla mnie to masakra jakaś, tak jakbym zmywarke prawie, ze gratis dostała. Będę zagladać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 24.06.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ... I moje AGD zamówione, przyjechało wczoraj, tylko została zmywarka. Zamawiałam na ceneo i jestem w szoku bo różnica w sklepie na kuch.mikro, piekarniku, okapie i płycie to ok 1000zł, dla mnie to masakra jakaś, tak jakbym zmywarke prawie, ze gratis dostała. Będę zagladać. pozdrawiam Świetnie cie rozumiem, bo u mnie było to samo. Ja zamawiałam rok temu, też przez internet cały sprzęt do kuchni i tak mi wyszło jak bym jedną rzecz miała za darmo . Ceny internetowe bez porównywania, i niczego nie musieliśmy przywozić, wszystko przyszło do domku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 24.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Inko, widzialam u Ciebie wspanialosci, sliczne drewno wybralas na gore, bardzo mi sie podoba:) i co? domek zaczyna przypominac domek, juz tam w glowie pewnie meblujesz;) No do sypialni połowę mebli mam, muszę jeszcze dokupić szafe z drzwiami przesuwnymi, bo nie mam wejścia do garderoby prosto z sypialni, tylko z korytarza, to taka ogólna garderoba. A w sypialni chce mieć szafe na cała ściane - bardzo mi jej teraz brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 24.06.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Forumki kochane, nowy temat, co na okna??? mam zagwozdke, bo u mnie wszystkie okna sa "wyjsciowe";) do ogrodka. Jak je pozaslaniac:confused:, myslalam o rozwiazaniu Jaksie (ladne zdjecia salonu), ale zobaczylam super rolety rzymskie u AngelikiX..... jak sie sprawuja takie rolety w kontekscie - dzieciaki wybiegaja do ogrodu? Co planujecie u siebie? a tak poza tym - milego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 24.06.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Aba-m dobry temat. Ja mam pliski na oknach, które osłaniają okna wieczorem, kiedy w pomieszczeniach włączone jest światło.Jesli zasłonięte są w dzień w pomieszczeniu panuje półmrok, jeśli sa odsłonięte sąsiedzi nas "podglądają". Maż mnie strasznie morduje o wykombinowanie czegoś spełniającego funkcje tradycyjnej firanki, żeby w dzien pliski mogły byc maksymalnie podniesione i wpuszczały dużo światła a sąsiedzi nas nie widzieli.Myślałam o firankach na szelkach z woalu, ale okien w częci salonowo jadalnej jest 2 plus 2 pary drzwi i nie chcę zeby zrobiło się dużo tego materiału i te długie firanki na oknach zakryją mi grzejniki. Myślałam o roletach rzymskich na oknach, a na drzwiach tarasowych firanki żeby się lepiej wychodziło na taras. Ale jak to bedzie wyglądało:confused:. Myślę że roleta na drzwiach tarasowych była by bardzo nie wygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 24.06.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dzieki Inku, wlasnie te rolety spedzaja mi sen z powiek, slicznie sie prezentuja, ale w domu raczej ich miec nie bedeco do plis - u mnie te w sypialniach dziewczynek to plisy blackout fabera, spelniaja zadanie, w pokoikach jest ciemno, ale nie zbyt ciemno. Sa z ladnego lekko zamszowego materialu, ale niestety nie stanowia jakiejs wielkiej ozdoby okna:) wiec dojda jeszcze firanyplisy na parterze odpadaja - okna sa za duze. Juz w sypialniach dzieci widze pewne niedociagniecia, dlatego na dole sie nie zdecydujemoje najwieksze zmarwienie, zeby sobie nie zrobic wielkich firanozaslon:) bo mozna latwo przytloczyc caly pokojznalazlam cos slodkiego dla dzieci:)http://www.decorina.pl/photos/inspirs/da92b44b203473883b6ccd0475470d30_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.06.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 hej dziewczyny... ja tam w przerwie gotowania Ja nakupowałam sobie firanki w Niemczech... chorowałam na rolety rzymskie... ale właśnie takie delikatne jak Aba pokazała wyżej. Więc do małych pokoików na górze kupiłam takie lekkie, zwiewne Nie są jakoś powalająco piękne, w sensie nie mają nic takiego szczególnego... są raczej takie proste. Do niebieskiego pokoju mam całą ecru właśnie w takie paseczki... chyba troszkę drobniejsze niż te ze zdjęcia Aby. A do pomarańczowego... też delikatniutkie, ale mają takie różowe kwiaty... w kolorze tych pasów na ścianach Do naszej sypialni planuję "makarony" a tego jest pełno wszędzie więc na razie nie kupiłam jeszcze... ale kupiłam brązową, z takiej grubszej satyny zasłonę, którą powieszę po jednej stronie tylko... ale będzie pełnić funkcję tylko ozdoby Na dół do zielonego pokoju mam takie a'la rolety rzymskie, ale nie będą ściągane tylko bardziej jak "panele" (fioletowe oczywiście ) Nie wiem jak dokładnie to opisać Ale mam dylemat co do salonu, kuchni i jadalni. Bo to jest jedno pomieszczenie, więc wolałabym wszystko takie samo... i albo też kupię makarony z jakimiś ozdobnymi klamrami i jakoś je poszczepiam... albo panele. Moja siostra ma panele... są cudne... w balkonowym oknie wyglądają super (ona ma w salonie 4 wielkie balkonowe okna i ma na przemian powieszone całe białe i w delikatne paseczki panele). Ja chciałam zrobić tak jak ona ma... dałabym jej wymiary i kupiłaby mi. A w oknie kuchennym i od jadalni dałabym krótkie panele, ale problem jest taki,że mam dwie połówki okna a paneli musiałabym wziąć po 3 na okno... wtedy by na siebie nachodziły... ale obawiam się,że właśnie za mocno... a dwa byłby za wąskie i głupio by wyglądało... ja potrzebuję raczej ozdób w oknach... mam rolety antywłamaniowe, więc na wieczór jak włączę światło nikt mnie nie będzie podglądał A Ty Aba może pomyśl o makaronach... w salonie fajnie wyglądają i są teraz różniaste... na allegro widziałam takie ze zdobieniem u góry... pięknie wyglądają na żywo, bo moja przyjaciółka ma w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.06.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witaj Kasiu ale sie dzieje u Ciebie, u mnie też i z tego względu nie mam czasu na forum, bo non stop trzeba podejmować jakieś decyzje, gdzieś jeżdzić, coś załatwiać. Moja kuchnia też w brazach więc sie nie przejmuj , tylko planuję zaznaczyć ją jakimś wściekłym kolorem płytek między szafkami albo pomarańcz albo czerwień. I moje AGD zamówione, przyjechało wczoraj, tylko została zmywarka. Zamawiałam na ceneo i jestem w szoku bo różnica w sklepie na kuch.mikro, piekarniku, okapie i płycie to ok 1000zł, dla mnie to masakra jakaś, tak jakbym zmywarke prawie, ze gratis dostała. Będę zagladać. pozdrawiam Hej Justyna faktycznie dawno Cie nie było Z tego co mówisz.... idziesz jak burza Oby tak dalej... U mnie sprzęt dojedzie na dniach. Ja na samej lodówce zaoszczędzę 600 zł. Ceny różnią się kosmicznie Dzisiaj dzwonili z Neo24 ,że lodówka przyjdzie pierwsza, a piekarnik i okap troszkę później... ale że lodówka waży prawie 110kg to kazaliśmy ją zawieźć od razu na budowę (chyba jej złodzieje nie wyniosą ) a reszta przyjdzie do teściów. Z drugiego sklepu w którym zamówiłam mikrofalę, zmywarkę i płytę na razie kompletują towar... Zaraz lecę do ciebie zaglądać... mam nadzieję,że są nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.06.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 nie wiem czy uda się wam to otworzyć jak nie jesteście zalogowane... ale spróbujmy rolety rzymskie w oknie tarasowym... pięknie wygląda http://moj.extradom.pl/wnetrza/okna/galeria/brazowe-okna-133454.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.06.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Nie widzę bom nie zalogowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.06.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 szkoda bo śliczne a nie mogę skopiować tego zdjęcia i wkleić tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 24.06.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 My będziemy mieli na całej górze i w kuchni makarony, w goscinnym "stare" firanki a w salonie cóś takiego w wykuszu ............ http://wisan.pl/sklep/opis.php?id_of=1905 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 24.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Kasiu, niestety nie widzę ale za to widzę coś innego, już obkupiona jesteś zazdraszczam dzięki Agulko za głos za makaronami, bardzo masz ładny pomysł na wykusz, u mnie niestety musi być coś surowo, prosto kanciastego:) jak cały wystrój domu;) makarony widzialm cudnie wykorzystane u mojego .... Fryzjera:) nie śmiać mi się wyglądają bosko, nie na oknie tylko jako lekki parawan w sitting area, biało srebrne a na ścianach są wspaniale tapety (jedyne 300£ za rolke;) oczywiście spytalam) wszystko wyglada bosko glamour, srebrno i biało, ale kurcze jakoś nie widzę glamurawotosci u siebie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.06.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 My będziemy mieli na całej górze i w kuchni makarony, w goscinnym "stare" firanki a w salonie cóś takiego w wykuszu ............ http://wisan.pl/sklep/opis.php?id_of=1905 no, no fajne te w wykuszu Ja nie mam wykuszu, więc nie miałabym gdzie ich zawiesić A makarony uwielbiam tak samo jak rolety rzymskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.06.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 A ja widzę:wiggle:i bardzo mi się podobają.Niestety to tego ,u mnie jeszcze droga daleka... Doczekasz się zobaczysz... aż będziesz mieć dość myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.06.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Kasiu, niestety nie widzę ale za to widzę coś innego, już obkupiona jesteś zazdraszczam Oj obkupiona i to bardzo... mam donice plecione, mam firanki i zasłonki, mam dodatki do łazienki na dole (do górnej jeszcze nie, ale pracuję nad tym ) mam lampy na cały dół itp. nie mogę doczekać się kiedy zawieszę te firanki, żeby wam pokazać ale nie mam jeszcze karniszy, więc chyba nie szybko to będzie no i chyba zdecyduję się na te panele do salonu... mówię wam moja siostra ma pięknie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.06.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 dzięki Agulko za głos za makaronami, bardzo masz ładny pomysł na wykusz, u mnie niestety musi być coś surowo, prosto kanciastego:) jak cały wystrój domu;) makarony widzialm cudnie wykorzystane u mojego .... Fryzjera:) nie śmiać mi się wyglądają bosko, nie na oknie tylko jako lekki parawan w sitting area, biało srebrne a na ścianach są wspaniale tapety (jedyne 300£ za rolke;) oczywiście spytalam) wszystko wyglada bosko glamour, srebrno i biało, ale kurcze jakoś nie widzę glamurawotosci u siebie:( Abuś ja się wcale nie śmieję z tego fryzjera...a raczej,że widziałaś u niego makarony. Wiesz... ja jak oglądam jakiekolwiek zdjęcia to najpierw patrze na tło, jak wchodzę gdzieś np. szpitala czy jakiegoś biura, szukam inspiracji... zawsze jakiś pomysł do łba wpadnie Mój szanowny połówek śmieje się bardzo, kiedy np. wchodzimy do restauracji, a ja mówię "popatrz na ten żyrandol... taki bym chciała" A u Ciebie makarony mogą dość fajnie wyglądać... no albo takie panele jak będą u mnie (mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts