kasiulakp 24.06.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Znalazłam kiedyś w necie... może komuś się przyda (nie wiem czy tak można wklejać nie swoje, ale to w dobrej wierze http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/33013680_firanka.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/33013681_firanka_1.jpg a teraz z innej beczki ale jakie piękne... http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/34412680_kostka_7.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/34412687_tarasik.jpg taki marzy mi się na mojej trawce za domem (oaza spokoju i kawki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.06.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 a to... podoba się wam?? mój połówek-piłkarz o takim marzy http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/34412689_pokoj_synka.jpg I jeszcze dwa zdjęcia, może kogoś zainspirują Zanim kupiłam swoje obrazy, takie miała mi namalować przyjaciółka mojej siostry... (ale bardziej z ciemnym brązem niż czarnym) http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/34412685_obraz_4.jpg i te też dość fajne: http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/34412684_obraz_3.jpg dobra spadam.... życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 25.06.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Kasiu, jakie Ty piekniste zdjecia nawklejalas:) no super:)ale ta sypialnia to raczej dla dziecka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 26.06.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 na momencik...... Plan kuchni wygląda ciekawie bardzo czekam na realizacje A póleczki podświetlane beda sie tam prezentować MIODZIO !! widze ze watek zszedł teraz na temat zasłon firanek i innych cudniek d okien. Ja osobiscie jestem fanka żaluzji.... drewnianych najlepiej. Tylko ze jakos tak za dorgo by to wyszło przy naszych wielkich oknach i zostały zamontowane normalne (choc teraz to juz nie sa takie normalne zaluzje jakie byly kilkanascie lat temu co było dla mnie miłym zaskoczeniem) My nie chcielismy firanek do okien przynajmniej na razie i szukałam czegos co zasłoni wetrze przed sasiadami a nie bedzie mi graniczac swiatła I powiem ze zaluzje spisywały sie znakomicie Kiedy chcialam podnosiłam a kiedy nie chciałam zeby ktos do srodka zagladał w ciagu dnia tak je ustawiałam ze swiatlo wpadalo do srdka i nawet ja widziala co sie dzieje za onem ale sasedzi przechodzacy bok mieli trudnści z zagladaniem do srodka. Pliski, rolety sa sliczne ale nie ma mozliwosci "pół zasłoniecia" tak zeby nie ograniczac sobie swiatła Ok pliskami sie da ale wtedy musimy zasłonic pół okna i to juz nie to samo. Tak jak powiedziałam drewniane zaluzje dla mnie sa super..... jak bedzie mnie stac to będe takie mieć .... gdzies na nastepnych oknach Tylko jeszce ciagle bije sie z myslami czy maja isc po oknie czy po ścianie bo w sumie i tak i tak mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.06.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Przypędziłam się przywitać Kasiu:)Piękne zakupy porobiłaś do domku.....to kiedy się wprowadzacie? Pozdrawiam cieplutko i dalej będę podglądała i podziwiała!!!! Pa pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 27.06.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Celinko ,dzieki:) mnie tez po glowie chodzily drewniane zaluzje, nawet dwie firmy zbieraly pomiary bo chcialam zamawiac ale 1 minus, po sciagnieciu do gory rzeczywiscie zabieraja troszke okna, po prostu uroda materialu, nie zniknie, ani nie zmiesci sie w malej kasetce;) 2 minus - jesli zamontowane na scianie, ciagle pozostaje problem swobodnego wychodzenia do ogrodka, montowane w swietle okna moga sprawiac klopoty przy otwieraniu (czesc drzwi mam na szynie, otwieranie boczne) i badz tu madry czlowieku jak weekend babeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 27.06.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 jesli chdzi zaluzje w drzwiach które są "na szynie" to nie ma problemu Tam jest wystarczajaco miejsca My tez jedne tak mamy i jak Pan do zaluzju byl to mowil ze nie ma problemu i sie zmieści. No i oczywiście wszystkiego sa plusy i minusy a weekend - fajnie byliśmy w Warszawie na wyscigach konnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 28.06.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Tak jak powiedziałam drewniane zaluzje dla mnie sa super..... jak bedzie mnie stac to będe takie mieć .... gdzies na nastepnych oknach . Fakt... drewniane żaluzje są suuper!! Pięknie wyglądają, sama zastanawiałam się nad takimi... ale teraz to już sama nie wiem. Moja przyjaciółka ma na kilku oknach...na jednym balkonowym ma te makarony. Wydawałoby się,że trochę ma pstrokato ale nieeee.... wygląda bardzo dobrze Celinko kochanie doczekasz się tych drewnianych żaluzji u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 28.06.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Przypędziłam się przywitać Kasiu:) Piękne zakupy porobiłaś do domku.....to kiedy się wprowadzacie? Pozdrawiam cieplutko i dalej będę podglądała i podziwiała!!!! Pa pa:bye: Hej Dorka... fajnie,że wpadłaś Planuję przeprowadzkę na wrzesień już nie mogę się doczekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 28.06.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 u nas dzisiaj pogoda okropna leje od rana, aż nie chce się nic robić no ale cóż... trzeba zebrać dupę w troki i ugotować jakiś obiad... czy coś Abuś a zastanawiałaś się nad tymi panelami w oknach... mówię ci że cudnie wyglądają Ja chyba się jednak na nie zdecyduję.... no chyba,że na te drewniane żaluzje. Choć z żaluzjami może być za surowo u mnie (wolałabym rozjaśnić i ocieplić salon) ach... dylematy miłego dzionka dziewczyneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia84 28.06.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witaj Kasiu. Czy mogłabyś mi napisać jaką masz dachówkę? Prezentuje się ślicznie a ja właśnie stoję przed tym trudnym wyborem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 28.06.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witaj Kasiu. Czy mogłabyś mi napisać jaką masz dachówkę? Prezentuje się ślicznie a ja właśnie stoję przed tym trudnym wyborem... Witam imienniczkę w moich progach Moja dachówka to dachówka ceramiczna z Roben'a w kolorze czarno-brązowym. Jak świeci słońce to ma kolor takiej gorzkiej czekolady, ale ogólnie wygląda jak czarna Niestety nie pamiętam dokładnej nazwy (wiem, że są jakieś rodzaje jak monza czy coś ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 28.06.2010 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Aba, Celinka, Inka, Ola i inne...gdzie wy się dziewczyny podziewacie :cry: Edytowane 28 Czerwca 2010 przez kasiulakp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 28.06.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Olcia nie mów tak, bo naprawdę zacznie padać. Poza tym u nas lało jak z cebra cały dzień a nie tylko popadał letni deszczyk A swoją droga, to myślę,że Polacy to taki naród który lubi narzekać... pada źle, przestaje padać też źle, świeci słońce źle, zachmurzy się też źle itd. Ja jestem ciepło-lubna a do tego po pięciu latach w Irl. kocham słońce i nawet jak jest 40 stopni to nie narzekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 28.06.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 szkoda że reszta o mnie zapomniała miłego wieczorku życzę i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 29.06.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Jakie zapomniala? melduje sie pakuje, pakuje, pakuje....... poza tym u nas wczoraj sloneczne upaly - wiec duzo spacerkow:) musze kurcze znalezc jakies fajne realizacje z panelami - bo ciagle sie zastanawiam, gdybys cos miala wrzuc, szukam inspiracji;) wczoraj przyjechaly dywaniki dla dziewczynek, sliczne sa i tyle, bardzo sie maluszkom podobaly a to najwazniejsze:D milego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 29.06.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Helooooo! Ten watek jest dla mnie za szybki , chwilke mnie nie było, a tu już cała strona spisana . U nas dzisiaj wreszcie wakacyjna pogoda:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 29.06.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Abuś jak tylko coś zobaczę to wkleję na pewno... tylko przyznam sie szczerze, że mało siedzę przy kompie... właściwie tylko wieczorami trochę grzebię w necie. Ale obiecuję,że wkleję,jak tylko coś ciekawego znajdę. Dzisiaj u nas nie leje... nawet wyszło słoneczko tylko jak długo się to utrzyma?! Ja mam dylemat... moja była managerka, którą wczoraj spotkałam powiedziała,że jak zdecyduję się, to po powrocie z Pl. w sierpniu mam się do niej odezwać, a ona spróbuje dać mi do końca roku pracę... jeszcze nie wiem ile godzin tygodniowo miałoby to być, ale kusi mnie nie chcę tu zostać... zwłaszcza,że jak będzie kuchnia to planowałam już zamieszkać, ale dodatkowa kasa się przyda :bash: No cóż... na razie nie podejmujemy decyzji. Zobaczymy jak to będzie w Pl. Inkuś tutaj się dzieje... a ty coś przysnęłaś Nie znikaj więcej na tak długo dobra... lecę na zakupki miłego dzionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 29.06.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Cześć Kasiu! To i ja sie dołączam do dyskusji o roletach i żaluzjach. Otóz u mnie w wykuszu na 100% będę żaluzje drewniane a na dole w salonie lub jadalni tez planuje dac makarony-zakochałam się w tych a'la firankach.A i muszę powiedzieć ze śliczna jest ta ścieżka z kostki oraz okrągły tarasik który zamieściłaś na Twoim forum BOMBA !!! Co do Twojego powrotu do pracy-to musisz poważnie przemyśleć decyzję Twojej byłej managerki. Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 30.06.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Kasiu, co Ci szkodzi spotkac sie z managerka i wybadac co i jak? Ja tak wlasnie bym zrobila - dodatkowe pieniadze zawsze mozesz przeznaczyc na domek;)decyzja Twoja, ale moim zdaniem warto zapytac o rade Celinke (ma doswiadczenie w trudnych wyborach - dom czy praca)u mnie z nowosci - ogrodek wyrownany i odchwaszczony, trawa zielona jest, skarpa obsadzona roslinkami, teraz musze tylko zagospodarowac front domu:Dmilego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts