Aba-m 07.09.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 wracaj do kraju:) ja juz sie przyzwyczajam nie zawracam glowy, bo pamietam jak to jest z niemowlakami!!! nie daj sie i do fryzjera! dbaj o Stasia i osiebie tez!!! mocno sciskamy cala szczesliwa rodzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 07.09.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witaj Kasiu! Kuchnia nie zając- poczeka Staś rośnie, wcina oraz więcej i ostatnio dostał kolki więc mam coraz mniej czasu, muszę go nosić, tulić i całować Odemnie też wycałuj tego przystojniaka:hug: Aba-m pokoiki maluchów cudne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 07.09.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 dziewuszki od mamy przyjely w darze tylko meble i dywaniki, reszta wystroju to moje male artystki, czyli wszedzie mam naklejki z ulubionych bajek:D same naklejaly i pozwalam im robic z tym co chca (wiec pokoiki wygladaja juz troszke inaczej) a niech sie ciesza, to w koncu ich pokoje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 12.09.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Kasiula ja równiez zaskoczona jestem pojawieniem się Stasia na świecie............ogromne gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 14.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 (edytowane) jakos sie nie moge przyzwyczaic, ze tutaj tak cichooooo:)zgubny wplyw forum, po watku "kuchnianym" zakupilam takie oto coshttp://www.all4home.pl/4-podkladki-31x44-cm-boogie-roses-8-kolorow.htmlkolor bezowy;) jakze niepopularny:) ale mnie sie podobaja i po naplywie gotowki mam zamiar dokupic tez bieznik Edytowane 14 Września 2010 przez Aba-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 20.09.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Witaj, ja też dołanczam się do tych wszystkich gratulacji!!! Ostatnio z mężem się zastanawialiśmy co się stało że tak rzadko bywasz na forum, ale teraz już wszystko jasne. Jeszcze raz GRATULUJĘ i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 02.10.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Kasiula - ja rozumiem dzieciaczek, ale gdzie Ty jestes??? nudno tu bez Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Kasiula - ja rozumiem dzieciaczek, ale gdzie Ty jestes??? nudno tu bez Ciebie:) popieram........ ten mały szkrab to tylko je i śpi, więc gdzie się Ty podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 12.10.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Hej dziewczynki Nie ma mnie na forum bo wciąż brakuje mi czasu!!! Staś wcale nie tylko je i śpi, ale wciąż potrzebuje towarzystwa Zrobił się rozmowny, wszystko go interesuje i uwielbia noszenie na rękach poza tym był mój połówek, robiliśmy chrzciny i mieliśmy dużo biegania by pozałatwiać sprawy. Dobra wiadomość jest taka,że Połówek w końcu zrozumiał,że czas wracać do Pl. i pomału szuka już pracy, więc jest szansa że niebawem będziemy w końcu w trójkę a nie tak na odległość a budowa została na szarym końcu tej długiej listy naszych spraw i dopóki Tomek nie weźmie dłuższego urlopu to nie ma szans żeby coś ruszyło, bo ja całymi dniami z dzieckiem i nie mam jak pojechać żeby coś tam porobić!! będę zaglądać jak najczęściej obiecuję Aba i Agulka jak się mieszka?? jak ja wam zazdroszczę buziaczki dla was wszystkich, bez wyjątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 13.10.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 :hug:Witaj kasiu! będę zaglądać jak najczęściej obiecuję trzymam za słowo , wpadaj chociaż na chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 14.10.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 wszelki duch;) a jednak jestes nie znikaj na tak dlugo, bo sie poryczymy a zupelnie powaznie, mam nadzieje, ze juz niedlugo bedziecie razem:D i moze nawet znajdziecie czas na odwiedziny:) jak sie mieszka? wporzo jak mawia nasz znajomy;) poza faktem, ze jestem ciagle chora zmiana klimatu itp;) chetnie zamiescilabym zdjecia w albumie bo i zaslony sa i firany i dywany itp;) ale nie mam dobrego aparatu i nawet jak cos wklejam to wyglada zalosnie:D do poczytania:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 14.10.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witaj Kasiu !!! Dawno mnie u Ciebie nie bylo a tu proszę co ja się dowiaduję .....maluszek przyszedł na świat:) GRATULACJE!!!!! i wszystkiego dobrego Szkoda ,że teraz będziesz miała mniej czasu na wpadanie na FM ale jak tylko czas pozwoli ,to mam nadzieję ,że będziesz zaglądać i nas informować co u Ciebie i maluszka słychać? Pozdrawiam cieplutko papapa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 15.10.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 chetnie zamiescilabym zdjecia w albumie bo i zaslony sa i firany i dywany itp;) ale nie mam dobrego aparatu i nawet jak cos wklejam to wyglada zalosnie:D do poczytania:bye: Chętnie byśmy pooglądały:D, dawaj te zdjęcia bez względu na jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 15.10.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 hehe:) to moze ja sie przyznam, ze dywany to sa - ale tylko w pokojach dzieciakow (te zdjecia juz byly;)) jeden dywan w salonie to tzw. wyniszczarka, czyli - dla dzieciakow do zarysowania, wymiotowania i .. itp;) przywiozlam go jeszcze z uk i mam zamiar dobic przed zakupem nowego nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale zakupy fajnie szly przezd przeprowadzka, juz na miejscu okazalo sie, ze pieniedzy brak i musimy zacisnac pasa;) wiec ciagle nie mam szafy w wiatrolapie i spizarni, mebli w sypialni i i i i lista jest dluga:) zaslony mam i na poczatku strasznie ich nie lubilam, zaraz po montazu chcialam zdejmowac - z tych nerwow wymyslilam patent na spinanie zaslon jesli wszelkiego rodzaju chwostow i zapiec w domu brak uzylam zwyczajnych opasek do wlosow;) musze Wam to pokazac, bo sprawdzily sie z praktycznego punktu widzenia i juz zostaly:D tak wyglada zaslona upieta opaska do wlosow:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 18.10.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Aba no niezły patent z tą opaską czemu Ci sie nie podobały na początku to nie pojmuje - przecież wyglądają pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 18.10.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 A co jest am na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 18.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 hejo, wlasnie podgladam u Ciebie, zstanawialam sie czy juz wybralas drzwi:)zaslony sa ok, tylko bylam przyzwyczajona do widoku trawy, nieba itp, a tu nagle wszystko mi poznikalo pod ciezkimi materialami;)teraz jestem zadowolona, jest tak jakos intymniej w domku:) bardziej domowona scianie sa takie smieszne kwiatki z metalu:) http://www.habitat.co.uk/fcp/product/browse/Floral-wire-wall-decoration/997671 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.11.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Hejka Ja jak zwykle tylko na chwilę Muszę się pochwalić,że podjęliśmy decyzję o powrocie na stałe do Pl. Mój połówek jeszcze posiedzi w Irl. na grudnia i już po świętach nie ma zamiaru wracać tam :cool: ależ ja się cieszę :wave: Rozmawiał nawet ze swoim tatą i ten powiedział,że jak on zjedzie na zimę do Pl. to podgonimy prace na budowie,żebyśmy jak najszybciej mogli zamieszkać na swoim pewnie na początek bez wykończonych podłóg na górze w małych pokojach i na pewno bez kostki i ogrodzenia... ale a to NA SWOIM Teraz zbieramy pilnie na kuchnię,żeby w końcu ją zamontować i za dwa tyg. mamy w planach pomalować salon... może zdążymy też sypialnię zanim połówek znów odleci bo do grudnia nie daleko, a ja sama nie dam rady wszystkiego zrobić, więc musimy intensywnie wykorzystać te dni kiedy będzie w kraju i nie mylić z czymś zbereźnym... mowa o pracach na budowie Znikam bo zaraz dziecko mi się obudzi... marudne cały dzień bo lekko przeziębione... cały dzień nie spało a usnęło przed 19 teraz się wyśpi i w nocy będzie wojował a mama będzie :sleep: miłego wieczorku!!! ps. Inka zaglądam do ciebie... a Aba... kurcze ty to masz pomysły. ta opaska na zasłonach wygląda super, i to na ścianach też, no i te kanapy itp... ach kiedy ja będę na tym etapie!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.11.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Kasieńko kochano no to super wiadomosc że wracacie na stałe do Polski,że w końcu mężuś bedzie przy Was. Pewnie że najważniejsze to zamieszkac na swoim w domku,,własnym ,ale ciasnym'' Oj skad ja to znam.Moj dzidziuś tez dzis cały dzien byl marudny,płakał mi non stop,nie mogłam go z mężem uspokoic chyba dostał kolki.Teraz zasnał :sleep:wiec mogłam napisac do Ciebie. Jak tam Twój Staś?? Pewnie rośnie jak na drozdzach.:)Ile już ma?? A i zapomnialam cię spytac gdzie rodziłaś w Polsce czy w Irl ??? Pozdrowionka.Całujemy cie z cała rodzinką http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu&p=4379297#post4379297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 07.11.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Hej lea Współczuję ci tego płaczu... najgorsze jest to,że kiedy twoje dziecko płacze a ty nic nie możesz zaradzić to siedzisz i płaczesz razem z nim straszna jest taka bezsilność... my na szczęście kolki mamy za sobą... ale też był to okropny okres!! My niestety mamy problem z niedoborem wit. D3 i ciągle jeździmy do lekarza który się specjalizuje w leczeniu "krzywicy" i wszystko jest na dobrej drodze, choć Staś jest często z tego powodu rozdrażniony... no ale od samego początku jest leczony, więc teraz tylko trzeba czasu na całkowite wyleczenie, a już pomału widać efekty :lol: Stasinek urodził się w Pl. i od urodzenia jestem z nim tu... na razie u mamy a mężulek z doskoku, ale na szczęście już niebawem będziemy razem A ty gdzie rodziłaś?? Jesteście nadal w Irl.?? Kiedy się planujecie przeprowadzić do domku nowego? buziaki i pozdrowienia dla Patryczka i jego mamusi od nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts