malka 26.03.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ten film wideo zawiera treść od partnera EMI. Obecnie nie jest on już dostępny w Twoim kraju. mf korporacje bez łachy >> http://www.youtube.com/watch?v=bAEsESMLjSA jakos to mi bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 nie no dane są zapewne poprawne tyle, że występują w zmanipulowanym kontekscie zresztą chyba nikt rozsądny nie zaprzeczy, że wiele instytucji z naczelnym ZUS, nieloty i BWP są nam potrzebne, biorąc pod uwagę naszą zamożność i potrzeby nawet nie wspominaj Dostałem z sądu rejonowego że jestem przes - tępcą. Bo się spóźniłem z zapłatą podatku za miesiąc kwiecień i październik 2008. Rozprawa będzie, przestępca zostanie skazany.........stawka dzienna razy 400. Gdybym był nierobem bezrobotnym to pewnie bym nie poczuł, ale skoro pracodawca - to mi zgodnie z PIT-em, auto potrzebne do zarabiania na VAT-y nie zostanie zakupione. Śmierć producentowi samochodów zadana zostanie w sposób pośredni, nie opisany dotąd w prasie "Więc o co Ci chodzi, jest super" jak śpiewają wyżej chłopcy z T.Love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts