wowas 26.04.2002 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Prosze wszystkich ktorzy mieli z tym produktem do czynienia o opinie , czy warto ja kupic , czy jest trwala, jakie ma zalety i jakie ewentualne wady. Dziekuje za wszystkie głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 29.04.2002 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Skoro już myślisz nad drewnianymi panelami to polecam Twojej uwadze Baltic Wood. Cena może 5 zł więcej a są staranniej wykonane: równe, bez zadr. Porównaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MP 12.09.2002 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 Muszę wybrać: panele drewniane lub parkiet. Jak to jest z "akustycznością" paneli drewnianych. Zwykłe panele wydają straszne dźwięki przy chodzeniu po nich. Może ktoś ma podłogę z deski barlineckiej lub Baltic Wood? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian 13.09.2002 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Przychylam się do wypowiedzi EM - deska Barlinecka nie jest zbyt dokładnie zrobiona, bardzo się trzeba napracować by ją dobrze położyć. Powierzchnie styku nie są zbyt proste, a spinanie pasami lub też klinowanie niewiele daje ze wzgledu na sztywność deski - efekt szczeliny przy łączeniach. Za tą cenę powinno się kupować naprawdę dobry produkt. Co do Baltic wood to nie będę się wypowiadał bo nie znam. Co do stukania to deski Barlineckie mniej stukaja od typowych paneli, ale stukają. Można, a nawet powinno się wyłożyc podłogę płytą wiórową miękką (zielone)i dodatkowo folię pod panele. To pomaga, ale efekt stukania choć zredukowany to pozostaje nadal. Ja jestem w tym zakresie tradycjonalitą - parkiet bukowy. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Sebastian dnia 2002-09-13 16:09 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts