e.chianti 25.03.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam,bardzo prosze o pomoc w wyborze oleju do mebli z orzecha amerykańskiego. Po 2 latach użytkowania wymagaja juz odswieżenia, a nie chcialabym ich zniszczyc. Olejowania wymaga między innymi stół w jadalni. Dlatego szukam oleju, ktory nie bedzie szkodliwy rowniez w kontakcie z zywnoscia. Dziekuje, pozdrawiam,e.c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 25.03.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dołączam do prośby Mam do zaolejowania blaty kuchenne, dębowe. Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 25.03.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To co znalazłam w internecie:Butec.pl olej EukulaFa.Starwax IkeaKtóry najlepszy? Eukula to właściwie olej do podłóg, ale podobno można go stosować też do blatów kuchennych. Nie ma atestu, więc nie wiem czy ryzykować? Macie jakieś doświadczenia z tymi olejami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.chianti 26.03.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ja jeszcze znalazlam olej firmy V33, tyle, ze jest na nim napisane, ze przez 3 tygodnie powierzchnia pokryta olejem powinna unikac kontaktu z woda. Co jest dosc zabawne w przypadku balatow kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts