e.chianti 25.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam, mam miejsce obok domu w ktorym prawie zawsze jest cien (dom w ksztalcie litery L, miejsce "wewnatrz" L - usytuowane na wschod). Słońce tam jest tylko o wschodzie wschodu przez ok 1-2. Nic tam nieistey nie rosnie. Nawet trawa jest wątła. Jest to nieiwelkie kawale ok. 2x4m. Dlatego bardzo prosze o porade jakie rosliny moge tam posadzić, ponieważ jest to miejsce od frontu domu tzw. reprezentacyjne . Nie mam preferencji co do rodzaju roślin, najbardziej zalezy mi na tym aby po prostu nie marnowaly sie tam, bo wiadomo piekne rosliny to zdrowe rosliny. Dziękuje, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 25.03.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 http://forum.muratordom.pl/co-bedzie-dobrze-roslo-w-calkowitym-cieniu,t69154.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.chianti 25.03.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 OK, dziekuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts