Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wielkanoc - mazurki i inne przysmaki


ambroma

Recommended Posts

Skoro Wielkanoc za pasem czas przygotować koncepcję kulinariów. U mnie zawsze króluje żurek z białą kiełbasą. Z mięs przeważnie coś z drobiu (indyk, kaczka itp) oraz schab pieczony. Z ciast - drożdżowe babki z bakaliami i sernik. Nigdy natomiast nie robiłam mazurków - mimo, że to tradycja - nikt za nimi nie przepadał. Małż twierdzi że za suche i za słodkie :oops: Ale w tym roku postanowiłam spróbować i prośba do Was Kochani Forumowicze - dajcie jakiś dobry i sprawdzony przepis. :wink:
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...