ambroma 25.03.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Skoro Wielkanoc za pasem czas przygotować koncepcję kulinariów. U mnie zawsze króluje żurek z białą kiełbasą. Z mięs przeważnie coś z drobiu (indyk, kaczka itp) oraz schab pieczony. Z ciast - drożdżowe babki z bakaliami i sernik. Nigdy natomiast nie robiłam mazurków - mimo, że to tradycja - nikt za nimi nie przepadał. Małż twierdzi że za suche i za słodkie Ale w tym roku postanowiłam spróbować i prośba do Was Kochani Forumowicze - dajcie jakiś dobry i sprawdzony przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.03.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 wkleję Ci link do Wielkiego Zarcia z samymi mazurkami ....jetsm pewna ,że cos znajdziesz ciekawego bo tam przepisy sa sprawdzone http://www.wielkiezarcie.com/search.php?query=mazurek&search=Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 25.03.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wielkie dzięki Faktycznie zagłębie mazurkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts