ambroma 25.03.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Skoro Wielkanoc za pasem czas przygotować koncepcję kulinariów. U mnie zawsze króluje żurek z białą kiełbasą. Z mięs przeważnie coś z drobiu (indyk, kaczka itp) oraz schab pieczony. Z ciast - drożdżowe babki z bakaliami i sernik. Nigdy natomiast nie robiłam mazurków - mimo, że to tradycja - nikt za nimi nie przepadał. Małż twierdzi że za suche i za słodkie Ale w tym roku postanowiłam spróbować i prośba do Was Kochani Forumowicze - dajcie jakiś dobry i sprawdzony przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.03.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 wkleję Ci link do Wielkiego Zarcia z samymi mazurkami ....jetsm pewna ,że cos znajdziesz ciekawego bo tam przepisy sa sprawdzone http://www.wielkiezarcie.com/search.php?query=mazurek&search=Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 25.03.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wielkie dzięki Faktycznie zagłębie mazurkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.