atija 25.03.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam wszystkich serdecznie i zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 25.03.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 witam ,kolejny dzienniczek do podczytywania,super napisz coś więcej ,jaki domek ,jaka działeczka itd.będziemy kibicować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.03.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 witaj Ala. Cieszę się, że zajrzałaś. Jutro opiszę domek ,a może nawet uda się wkleić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 27.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 heju nas po świętach kopiemy pod fundamenty. Przeczytałam co się u was dzieje i się przestraszyłam... najbardziej tego Boba, który tak beztrosko sobie wszystko może zostawić na pół roku! Mam nadzieję, że jednak zmieni zdanie. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.03.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Trzymaj, trzymaj i jeszcze za to, żeby przestało padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 31.03.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ehh powiem ci, że nie wiem co robić z wodą w wykopie.. Nasz wykonawca nie pozwala nam wcześniej kopać tylko dopiero w dzień lania ław, właśnie po to, żeby nie napadało w te ławy. Boi się tego bardzo. Ale dziś będzie u nas na działce, mogę go zapytać co sądzi o twoim rozwiązaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.03.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 dzisiaj ma przyjechać inny kier bud (tamten nasz nie miał ochoty do nas przyjechać a potem przestał odbierać telefony 0 Problem w tym, że to nie deszcz zalał wykopy, to wody gruntowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 01.04.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 ale kierbud podpisał wam objęcie budowy swoim nadzorem? To jak może nieodbierać telefonów? Zapomniałam zapytać mojego majstra o tą waszą wodę gruntową.. Tyle rzeczy wyszło na tej budowie i jeszcze przyjechał gość od betonu i jeszcze od koparki i bał się że nas okradli bo zgubił klucze.. Ale zaczynamy we wtorek po świętach to zapytam wtedy.. Poczytaj sobie o uziemieniu fundamentowym, podobno bardzo dobre rozwiązanie, tylko trzeba się na nie decydować w trakcie robienia fundametów. Ja mojemu majstrowi dałam materiały, ma rozważyć, a koszty dodatkowe praktycznie żadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 08.04.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ... no no no.. zapowiada sie ciekawie... chata prawie jak nasza... większa o garaż....generalnie spox zamieszczaj zdjęcia.... pomagają innym podpatrzeć... ( wpadłem z re... siem przywitać ) pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 witam, zajrzałam do Twojego dziennika, bardzo ładny domek budujecie, będę Was odwiedzać i kibicować szybkiej i sprawnej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.04.2010 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 netbet karollinka witam i zapraszam w me skromne progi, a właściwie na ławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no to w takim razie wpadam zajrzeć co na ławach słychać miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.04.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Pada deszczyk sobie pada.... A prosił ktoś? Słonko zamawiam, słonko, bo mi bloczki murują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 11.04.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) witam na co te bloczki u was? Na fundamenty? jaki u was etap budowy? Jak możesz daj jakieś zdjęcia - porównam sobie z moją budową cieszę się, że udało wam się ruszyć mimo tej wody w wykopach - moja koleżanka ktora teraz buduje miała taki sam problem. Rozwiązali to tak jak wy - czyli suchy beton Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez Pan&PaniSmith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.04.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Bloczki na fundamenty, jutro kończą murować. Potem zasypywanie , kanaliza i chudziak . No i będzie stan zero:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witaj atija Wpadłam z rewizytą a tu robota posuwa się do przodu w tempie bolida F1 Wiesz co, ja zdjęcia wrzucam najpierw tu w rozmiarze jaki chcę a potem tylko kopiuję link do posta. Nauczyłam się jeszcze przed zmianami forum i teraz z mojego kompa jakoś nie specjalnie mi wchodzi (nie tak ja chcę) Pozdrawiam i oczywiście kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 13.04.2010 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 wreszcie widać jaka tam woda była.. musze powiedzieć.. o rany!! Cieszę sie, ze już sobie z tym poradziliście i że ruszyło. Idziemy łeb w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.04.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Masakra co?Dzisiaj chłopaki będą układali drenaż opaskowy bo bez niego kiepsko widzę te nasze ławy. Chociaż teraz nie ma już na działce wody .Chyba jednak trochę za wcześnie zaczęliśmy kopać. Ziemia nie była do końca rozmarznięta i jak mróz puszczał to cała woda z działki leciała w wykopane doły. No nic, ważne, że temat opanowany i robota idzie do przodu. Żeby tak jeszcze było trochę cieplej:( Wczoraj jak stałam chwilkę na budowie to mi było szkoda tych moich Bobów. Zimno jak jasna chole... a tam jeszcze jakiś przeciąg ciągle jest:eek:Trzeba będzie sadzić thuje i to szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć atija Piorunem to Wam poszło:) My sami zajmujemy się izolowaniem (zresztą widziałaś) i do zasypywania naszych fundamentów to jeszcze ze 2 tyg:rolleyes: Ale i tak nic nie podgonimy, bo nasz majster teraz inny dom buduje, do nas dopiero w okolicach wakacji przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Eee, zalany, a jakoś tak równo leży;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts