Tom Bor 02.10.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 wpadam i co widzę cisza to buziaki zostawiam i zmykam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.11.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Buziole zostawiam i uciekam. :hug: Pamiętacie mnie jeszcze troszeczkę Ale zapuściłam dziennik. Hmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.11.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No... zapuściłaś... ale ważne, że jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.11.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Osia jestem, tylko jakoś tak nic się u mnie nie dzieje (ale to raczej dobrze ) Już zapomniałam jak tu fajnie być, tak po prostu, żeby pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 U mnie też się nic ważnego nie dzieje... NA SZCZĘŚCIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.11.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 no własnie, czasami brak wiadomości to dobre wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Atijka, no właśnie, fajnie tu być, zeby pogadać A że nic się nie dzieje? Tak jak napisałyście, to dobrze:yes: Buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.11.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 buziolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.11.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Lidzia buziole jak stąd do tamtąd. w tłumaczeniu ode mnie do Ciebie pytałaś ostatnio o moje roślinki, nooo....... to poczekaj troszkę, bo na razie to pustynia, a właściwie to jeszcze gorzej, bo koparkowy rozgarnął ziemię i zaczęła się deszczowa pora;) Błoto mam jak jasny gwizdek zamiast ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.11.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 cześć dobrze że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.11.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 cześć Ilonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 15.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Atijka, buziaki ode mnie dla Ciebie - na roślinki poczekam. Wiesz, ja głodna takich obrazków jestem, bo już od 2 sezonów bezskutecznie przymierzam się do założenia ogrodu i póki co, skończyło się na projekcie... Mówią, że co ma wisieć (albo w tym wypadku rosnąć), nie utonie... Pociesz się, Kochana, że przyjdą przymrozki, to Ci błoto podmarznie i przez kilka miesięcy będziesz miała asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.11.2012 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Jak mnie nie bylo w Chomiczowce przez miesiac ...... to byly krzyki o uzupelnienie ..... ale ze tutaj ni ma w dzienniku fotek od WIELKANOCY to cisza .................. Aniu wrzuc cos na ruszt ..... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.11.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Edytka, kiedy ja nie mam nic nowego do pokazania, w domku taki zwykły codzienny rozgardiasz.. U Ciebie to co innego, coś ciągle upiększasz Lidka To u Ciebie jest nadzieja na ogród no i wimbledon masz, którego okrutnie zazdraszczam. Ja pewnie sama będę wiosną walczyć z trawką. Tak mam kurka wodna, że chłopa w domu chronicznie brak. No ale sama go wygoniłam w celach zarobkowych, bo jak miałam męża w domu to cierpiałam na chroniczny brak kasy. Jeszcze nie mogę się pozbierać z finansami. No, ale ma się ku lepszemu mam nadzieję. Ufff..... ale się naużalałam A w ogóle to byłam dziś u fryzjera i wyglądam jak pół d... py z za krzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.11.2012 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Atijka jakie tam upiekszanie .... ........................................................................................ Aniu ja sama kroje sobie wlosy i farbe klade ... jakas slaba moja wiara we fryzjerow ..... od kiedy bedac w Polsce poprosilam o podciecie ( 5 cm. ) a fryzjerka upierdzielila mi 50 cm. ..... z dlugosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.11.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Mnie też nie kroi żaden stajlista :> Małżowinka biere maszynkę i fruuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A w ogóle to byłam dziś u fryzjera i wyglądam jak pół d... py z za krzaka Nie strasz kobito... Jestem umówiona na wtorek i się waham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Moosiu kolezance ..... ostatnio wyszedl kanarkowy kolor wlosow ( miala byc blondi ) .......... trzeba ludziom patrzec na rece .... nawet sprawdzac jaki kolor farby fryzjerka miesza ..... co to sie porobilo !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.11.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Znieczulica, Pani, i totalne olewactwo Bo jakoś to będzie, a stara farba zejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.11.2012 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 tak tak zejdzie razem z wlosami ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts