Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zła jestem jak nie wiem

to może dla rozładowania (zanim mi spieprzą i komenty)

Idą dwa koty przez pustynię

Jeden mówi do drugiego: wiesz co, stary ? Ja już nie ogarniam tej kuwety:D

Ja już też nie ogarniam tego forum:bash::evil:

Nie chcę dziennika w formie bloga buuuu źle się czyta tak od doopy strony

Witaj talgo

widzę, że emotki opanowane;):)

Ciesze się, że zaglądasz do mojego dziennika.

Teraz skoro pogoda już pozwala, u Ciebie też prace ruszą z kopyta. Ani się obejrzysz a będzie się robił dach:)

Nie mogę uwierzyć, że jeszcze trzy miesiące temu w miejscu gdzie stoi mój domek była zmarznięta ziemia , której nie mogliśmy dać rady. Ściągnęliśmy humus, wyszły cyrki z prądem, nadeszła odwilż i prawie na miesiąc prace zostały wstrzymane z powodu wód gruntowych, które notorycznie zalewały nam wykopy. Ależ mnie wtedy nosiło łooochh jak sobie przypomnę....:mad:

A potem jak ruszyłoooo to sama jestem ciągle w szoku. I tak będzie taż u Ciebie zobaczysz:yes:

Pozdrawiam i kibicuję

Yuka

uzupełniaj , uzupełniaj, zaraz tam lecę podglądać.

Boby te same, ale teraz Główny Bob Budowniczy ściągnął posiłki. Znaczy robią inni pod jego bacznym okiem , Ja się rozliczam z nim za całość, ale ekipa dachówkowa niczego sobie:cool: w sensie fachury jak i ogólnie też:cool:

Atija, w sprawie parapetu i blatu....

Ja chyba jestem za opcją "na równo"

Jeżeli dasz minimalnie wyżej, to pod parapetem będą się zbierały okruszki, które trudno będzie wytrzeć (tak jest u mojej mamy), na równo problem ten znika.... Najlepiej by to wyglądało, gdyby blat i parapet stanowiły jedną całość, w sensie z jednego materiału i bez cięcia, ale czy tak się da?? Pewnie się da, ale czy to koszty nie będą porażające??

Mimo wszystko jestem za opcją "na równo" :D

drinki..jpg

mogłoby się tak zakończyć, ale za długo biegałam po wewontkach o kuchniach, żeby podejrzeć co zrobić z tym moim oknem.

I teraz już chyba zostałam tu sama:( buuuuuuuuuuuuuu. Nic to dziewczynki, poczekam na Was i jutro (dziś już przecież, tylko trochę później;)) będziemy świętować.

A jeśli lubicie delikatniejsze trunki to proszę

Drink_z_wisniami&#95.jpg

Kurcze, a ja wczoraj , a właściwie już dziś bladym świtem ,;)latałam po wątkach o kuchniach, oglądałam zdjęcia i chyba lepiej mi się widzi jak parapet jest chociaż 10 cm wyżej. :eek: echh zaczynają się trudne decyzje. I skąd na Boga mam wiedzieć gdzie co będzie stało w kuchni?:jawdrop: Juuuż teraz . Elektryk kazał wiedzieć............... a niech go.......;)