mariomili 09.06.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Czesc Wykończeniówka - zobaczycie to bedzie szalony okres ( tak mi sie wydaje ) To fakt bez kasy ani rusz, ale bedzie dobrze, jakoś to przetrwamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.06.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Pewnie,że przetrwamy będziemy rwały jak dziki konie , żeby tylko zamieszkać u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.06.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jesoooo !!!!!!!!! Co oni porobili z dziennikami?? Chyba mnie coś trafi:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 09.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ja z innej beczki, Tobie też zmienili Dziennik budowy na nowy? Jakaś masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.06.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Zła jestem jak nie wiem to może dla rozładowania (zanim mi spieprzą i komenty) Idą dwa koty przez pustynię Jeden mówi do drugiego: wiesz co, stary ? Ja już nie ogarniam tej kuwety:D Ja już też nie ogarniam tego forum:bash: Nie chcę dziennika w formie bloga buuuu źle się czyta tak od doopy strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 10.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ech - właśnie jestem po lekturze Twojego dziennika i nie będę ukrywał, że zazdrość mnie ściska, że już tak daleko jesteście Będę zaglądał tak często jak to tylko możliwe. Pięknie, no po prostu pięknie... Kibicuję z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.06.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witaj talgo widzę, że emotki opanowane;) Ciesze się, że zaglądasz do mojego dziennika. Teraz skoro pogoda już pozwala, u Ciebie też prace ruszą z kopyta. Ani się obejrzysz a będzie się robił dach:) Nie mogę uwierzyć, że jeszcze trzy miesiące temu w miejscu gdzie stoi mój domek była zmarznięta ziemia , której nie mogliśmy dać rady. Ściągnęliśmy humus, wyszły cyrki z prądem, nadeszła odwilż i prawie na miesiąc prace zostały wstrzymane z powodu wód gruntowych, które notorycznie zalewały nam wykopy. Ależ mnie wtedy nosiło łooochh jak sobie przypomnę.... A potem jak ruszyłoooo to sama jestem ciągle w szoku. I tak będzie taż u Ciebie zobaczysz:yes: Pozdrawiam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 10.06.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 łohohohhhhł i daszek się kryje:).... i okienka zamówione:)... i brama tyż..... no Siostrzyczko Kochana hop siup i Ty nam się zaraz wprowadzisz:) całuski Anusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.06.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Okna już prawie, tylko co z tym parapetem w kuchni? Równo z blatem roboczym czy wyżej? A cholera wie jak bedzie lepiej. Bardziej skłaniam się ku równości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.06.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No i całuski Niwusiu oczywiście . Ty moja zapracowana inwestorko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ooooo Anusia:hug: super, super:yes: Daszek pięęęękny:D Niezłą tą ekipę masz, no, no:cool: Cały czas to te same Boby, czy daszek inni kładą??? Zaraz coś pomyślimy w sprawie okna w kuchni (ja będę miała ten sam problem;)) tylko najpierw swój dziennik uzupełnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.06.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Yuka uzupełniaj , uzupełniaj, zaraz tam lecę podglądać. Boby te same, ale teraz Główny Bob Budowniczy ściągnął posiłki. Znaczy robią inni pod jego bacznym okiem , Ja się rozliczam z nim za całość, ale ekipa dachówkowa niczego sobie:cool: w sensie fachury jak i ogólnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Atija, w sprawie parapetu i blatu.... Ja chyba jestem za opcją "na równo" Jeżeli dasz minimalnie wyżej, to pod parapetem będą się zbierały okruszki, które trudno będzie wytrzeć (tak jest u mojej mamy), na równo problem ten znika.... Najlepiej by to wyglądało, gdyby blat i parapet stanowiły jedną całość, w sensie z jednego materiału i bez cięcia, ale czy tak się da?? Pewnie się da, ale czy to koszty nie będą porażające?? Mimo wszystko jestem za opcją "na równo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.06.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Tak myślę właśnie o opcji na równo. Nie chcę zmniejszać okna. Jest takie fajne symetryczne , w pięknym kwadracie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Kochaniutka, Ty już DOMOWNIK jesteś Ciekawe czym to się skończy dzisiejszej nocy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.06.2010 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 mogłoby się tak zakończyć, ale za długo biegałam po wewontkach o kuchniach, żeby podejrzeć co zrobić z tym moim oknem. I teraz już chyba zostałam tu sama:( buuuuuuuuuuuuuu. Nic to dziewczynki, poczekam na Was i jutro (dziś już przecież, tylko trochę później;)) będziemy świętować. A jeśli lubicie delikatniejsze trunki to proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Wow Atijka pojechałaś:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Lubię whisky;) Ale poczekamy do wieczorka z imprezką? jakoś tak dziwnie pić od rana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.06.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Postępy widzę Co do parapetu ja bym równo z blatem zrobiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Kurcze, a ja wczoraj , a właściwie już dziś bladym świtem ,;)latałam po wątkach o kuchniach, oglądałam zdjęcia i chyba lepiej mi się widzi jak parapet jest chociaż 10 cm wyżej. echh zaczynają się trudne decyzje. I skąd na Boga mam wiedzieć gdzie co będzie stało w kuchni? Juuuż teraz . Elektryk kazał wiedzieć............... a niech go....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts