Edyta M 26.08.2011 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Kurcze Atijka jakby nie to , ze sobie rygor zywieniowy w tym tygodniu narzucilam to chetnie wskoczylabym w LOT -a na ten pyszny sosik ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.08.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ano urlopik Tyle, że nie za bardzo mogę wypoczywać i się byczyć, bo codziennie coś do załatwienia jest. Kombinujemy z kredytem i już końcówka uruchomieniowa, więc najwięcej latania :/ No i autko się pruchniczy, więc co rusz coś trzeba poprawiać, aby jeszcze te kilka m-cy pożyło, aż się uda uzbierać na nowsze jakieś i w lepszym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.08.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Martinezio mimo wszystko to urlopik jest ..... i do pracy nie trzeba sie zrywac bladym switem , przynajmniej ja sie zrywam bladym .... a teraz to juz nawet czarnym ..... bo jak wychodze z domu o 5 rano to ciemno na zewnatrz ..... wiec nie marudz tylko wypoczywaj aktywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Atijka to pewnie dzisiaj korzysta z jednego z tak nielicznych cieplych wieczorów i siedzi sobie na tarasiku swoim z lampeczką winka albo grillka na zakończenie wakacji zorganizowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ania, gratki z postępów Pozdrawiam Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.08.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Calkiem fajnie wygląda już domeczek:D:D:D Oświetlenie rewelka!!! czekam na fotki "za dnia";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.08.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Aneczko, pięknie wygarnęłaś Panu Majstrowi. Tak trzymać. Niestety, ale niektórzy muszą wiedzieć gdzie ich miejsce. A domek coraz śliczniejszy. Masz już pomysł na kolor tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Cześć dziewczyny :) Domek ładnieje to prawda, tylko rusztowania psują widok. Kolor będzie ...hmmm... ma być kawa z mlekiem , więcej mleka jak kawy A może wyjdzie samo mleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.08.2011 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 U mnie bedzie mleko ..... kwasne ..... bo baranek 2 cm. ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 31.08.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Aneczko te zdjęcia wieczornej elewacji są super z tym cieplutkim światłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Śliczny kolor!!! Co Ci się w nim nie widzi? Chyba już zmęczenie materiału;)Zupełnie inaczej domeczek wygląda:DBuźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.08.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Zmęczenie jest, znielubienie Pana Szefa tez robi swoje. Kolor jest w miarę ok.Tylko całość nie bardzo mi gra, wiesz, kolor domu, dachówki, podbitki.Niby wszystkie są ok , ale jako całość nie bardzo mi leżą. A...... może się czepiam, bo mam dziś kiepski humor , jutro może będzie ładniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.08.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Edytko Lubię mleko , zsiadłe też Ilonko mam nadzieję, że zdjęcia skończonej elewacji będą ładniejsze. Ale przyznam, że światełka tez mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.08.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 To co się stało, ze kiepski humor masz? Dzieci do szkoły i to Cię martwi? A pochwalę Ci się!!! Po raz pierwszy coś wygrałam!!! I to w konkursie muratora "Śmieszna historia na budowie" Wiem, wiem, wcale nie była to taka śmieszna historia, ale że konkurencja niemalże zerowa to się udało:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 ... jutro może będzie ładniej ? Ania, mam to samo... ale następnego dnia jest ładniej...ZDECYDOWANIE !!! Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.08.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Atijka kolorek kuleczka co w moim slowniku znaczy COOL ....... najbardziej podoba mi sie na pierwszej fotce ( tej z Panem wykonawca w tle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.09.2011 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Zrób zdjęcia z większej perspektywy. Jak Ci się nie zacznie podobać to zawsze możesz przemalować. Jak dla mnie pierwsze wrażenie ok:). Ja już na swój grunt patrzeć mogę, ale na tynk przyjdzie jeszcze mi poczekać. A propo szkoły, Paweł też idzie.... Ale za cztery lata:) Teraz chodzi po domu z pieluchą tetrową w dłoni i sobie nuci coś pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.09.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Spoko kolorek Co do dachówek, to chyba faktycznie w brązie, lub graficie były by ciut bardziej pasujące, ale to mały szczegół. I tak Ci się wkrótce opatrzy i znudzi :> U mnie córa poszła do 1 klasy właśnie. Dziś był ciężki dzień. Nowe miejsce, nowi ludzie, stres wyłaził aż do wieczora w postaci bólu głowy :/ Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 I jak Atijka, dzisiaj ładniej już?Martinezio, a córcia poszła jako 6latek, czy "normalnym" trybem? Bo jeszcze mieliście wybór, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ano mieliśmy i poszła normalnym trybem. Jakoś nie przemawia do mnie ta "wcześniejsza" edukacja. Synal idzie za rok i też miał jeszcze wybór, więc jest teraz w zerówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts