yuka 01.09.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja z młodszą już niestety nie mam wyboru:( A też jak to ująłeś: "nie przemawia do mnie...";)Starsza też realizuje nową podstawę programową i jest pierwszym rocznikiem, który nowy egzamin gimnazjalny będzie pisać...A kiedyś było tak fajnie: 8 klas, liceum 4... To były czasy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.09.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Moja córka ma egzamin w przyszłym roku i też "nowy" będzie pisać...pozyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.09.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) cześć Szkolne przygody naszych dzieci przeżywamy bardziej niż własne, też tak macie? Arek ok, w klasie jest trzydziestu młodych mężczyzn. Sam testosteron, szok;) Jak te nauczycielki to ogarniają????? Domek.... hmmmm....... lekko wpada w różowy a... fuj...... Ale chyba się do niego przyzwyczaję Teraz raczej powinnam wymienić dachówkę na brązową i byłoby pięęknieeee , idealnie Edytka na zdjęciu o którym piszesz jest Sam Wielki i Wspaniały Pan Szef, i wyobraź sobie , im bliżej do rozliczenia tym jest milszy, ciekawe jak mam to rozumieć Moose U mnie musi minąć kilka następnych dni i tez będzie lepiej, muszę się przyzwyczaić Yuka Gratuluję wygranej jaka to historia i co wygrałaś? Ciekawska jestem z natury Marjucha jak sobie wyobraziłam Twojego roześmianego Pawełka to i humor się poprawił Ilonka Przeżyjemy i egzaminy Czy egzaminy szóstoklasistów tez jakieś pozmieniane? Ola będzie pisała. Martinezio gdzieś Ty był jak ja dachówkę kupowałam ? Masz rację, brązowa byłaby lepsza, ale i kolor tynku na próbniku był trochę inny. Tu miał rację Pan Szef, jestem w tych 60% inwestorów, którzy spodziewali się innego koloru. Mój właściwie wygląda tak jak chciałam ,poza jednym malutkim szczególikiem, wpada w różowy tak jakby do mieszalnika komuś niechcący wpadło dosłownie kilka kropel różowej farbki. To wygląda jakby była leciutka różowa poświata, zależy jak pada światło. Właściwie to takie cappuccino tyle że z gałką truskawkowych lodów Edytowane 3 Września 2011 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 atija, gratuluję postępów...a na kolorek to faktycznie z perspektywy popatrz...nawet perspektywy czasu A z szefem to pamiętaj przy rozliczeniu: krótko i w swoim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.09.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Amtelko myślę, że czas jest moim sprzymierzeńcem,przyzwyczaję się, liczę też na.... kurz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.09.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 atija mieliśmy identycznego majstra- w kółko narzekał, że za mało od nas wziął, że w tym czasie co u nas robi to mógłby mieć inną robotę i tak codziennie ta sama śpiewka... mąż też kiedyś nie wytrzymał i wiązankę mu posłał... i na moim monitorze elewacja wpada z deka w różowy, ale spoko kilka tygodni i się przykurzy wtedy będzie cappuccino bez lodów podbitka bardzo ładna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Capucino z gałką lodów truskawkowych... Ty to kobieto potrafisz zagraż na wyobraźni:D:D:D I to niby ma nie być ładne???? Chyba na tą inspekcję muszę się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 atija mieliśmy identycznego majstra- w kółko narzekał, że za mało od nas wziął, że w tym czasie co u nas robi to mógłby mieć inną robotę i tak codziennie ta sama śpiewka... mąż też kiedyś nie wytrzymał i wiązankę mu posłał... A nasz majster od elewacji też mial niezłą śpiewkę: za te pieniądze lepiej nie będzie;) Śmialiśmy się z tego, bo nie nam ją sprzedał, tylko kiedyś gdzieś jakaś klientka się czepiała;) Ale dnia pewnego przy zachodzącym słońcu zrozumiałam, co oznacza to powiedzenie... Ale cóż mam się stresować, przecież nie da się tego poprawić, a powiedzenie na stałe weszło do naszego słownictwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.09.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Chyba na tą inspekcję muszę się wybrać no przecież cały czas czekam Ale... ale.... Pan Szef dziś podliczył koszt robocizny..... wyszło po mojemu i to bez żadnych spięć. Po prostu podał sumę jaka i mnie wyszła z moich wyliczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.09.2011 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Marta bo to czasem trzeba wiąchę puścić mówisz podbitka ładna? tak mi mów, tego mi trzeba :D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.09.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Ania moja Ola już w gimnazjum a o zmianach w podstawowej szkółce nie słyszałam. elewacja fajna. co do robienia zdjęć to też mam z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Wszystko dobre co się dobrze kończy!!!A zdjęcia jakies??? Bedom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.09.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Atijka dawaj te foty ......... 1. Podbitka piekna 2. Elewacja cudna 3. Wlascicielka fajna jezd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.09.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 A zdjęcia jakies??? Bedom? Bedom :yes: Jak skończą. Nie dowieźli tynku mozaikowego, czy jak on tam się zwie, na fundamenty. Zabrali dziś rusztowania. Trochę ogarnęłam teren, chociaż muszę przyznać, że posprzątali po sobie, nawet ładnie..... ale...... nie po mojemu. No chora bym była jakbym nie przeleciała się z wiaderkiem i nie pozbierała kawałeczków pianki i styro. Mecz się zaczyna za chwileczkę u nas, w Gdańsku.Usadowiłam się wygodnie .... przed telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.09.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Atijka dawaj te foty ......... 1. Podbitka piekna 2. Elewacja cudna 3. Wlascicielka fajna jezd ... Tak mi mów :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No to mamy 1:0:D:D:D Mogłoby już tak zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No i nie zostało:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.09.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ale , ze co Yuczka przegralismy AAAAAAAA ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 07.09.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Jak to!!! ty już mieszkasz!!!???? jak ? kiedy??? szczęka do ziemi!!! Choroba jasna (a teraz poważna nuta zazdrości) Poczytałam o panu co ci dał popalić swoim sknerstwem ... i tacy bywają (najczęściej) Nas spotkała miła niespodzianka bo nasz majestro () wylał nam schody zew gratis bo że przecież schody to integralna część domu a przecież umawialiśmy się że nam postawi dom. Ale z kominami to mamy ciagle do bani ... no nic będę marudzić komu innemu bo ty to pewnie już zapomniałaś jak to było.... mieszkanko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ale , ze co Yuczka przegralismy AAAAAAAA ....... Nie.... Zremisowaliśmy, ale Niemcy wyrównali dosłownie w ostatniej sekundzie:bash::bash: kiedy wszyscy cieszyliśmy się już z historycznego zwycięstwa;) Atijka http://emotikona.pl/emotikony/pic/papa.gif Jesteś gdzieś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts