atija 07.09.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Niby nie przegraliśmy, ale też i nie wygraliśmy Papuch Możesz marudzić do woli, jeszcze pamiętam. U nas plama na ścianie przy kominie była co prawda epizodem, ale pamiętam o niej i za każdym razem , kiedy leje biegnę sprawdzać.Jest sucho.Mam nadzieję , że i u Ciebie w końcu ktoś będzie umiał te kominy poprawić. Nasz Pan Szef vel Sknerus spuścił bardzo z tonu jak mu powiedziałam wtedy co o tym wszystkim myślę. Dobrze, że są też tacy jak Twój Majestro U nas też Bob budował dom i taras i schody wew i zew były w cenie. A u sąsiadów ekipa umawiała się na budowę domu, była uzgodniona cena , po czym w trakcie prac okazywało się , że za wylanie tarasu panowie życzą sobie dodatkowe 2000 pln. to pisałam Ja -Mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.09.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Atijka http://emotikona.pl/emotikony/pic/papa.gif Jesteś gdzieś??? Nooooo...... przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.09.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Z drinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.09.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Nieee....... do pracy rano trzeba. jakie u ciebie postępy? Przeprowadzka na koniec września aktualna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Nie wiem...M. walczy z kominkiem, teść od dzisiaj do soboty to może z płytkami trochę podciągnie... Póki co to kłopoty... to nasza specjalność, np. okazało się, że odpływ do brodzika nie pasuje i trzeba inny kupić, których oczywiście nie ma "od ręki"... Płytki na podłogę do wc-eta nie kupione, a cenę za szafę w garderobie to gość nam taką zaśpiewał, ze m. stwierdził, że sam zrobi;)Aaaa, no i najważniejsze: schody JESZCZE SIĘ NIE ROBIĄ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.09.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 czyli zwyczajnie jak wszędzie WYKOŃCZENIÓWKA Milion różnych rzeczy okazuje się nie pasować, w sklepach nie ma tych odpowiednich,nie wiadomo kiedy beda , a potrzebne przecież na wczoraj fachowcy nie wyrabiają się z terminami, ogólny stres i rozpierducha....... Dacie radę, wszyscy dajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Tak mówisz? Tzn. będzie dobrze?:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.09.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Pewnie, że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.09.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 i ja też :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.09.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 no to wszyscy :hug: w ten zimny wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 czyli zwyczajnie jak wszędzie WYKOŃCZENIÓWKA Milion różnych rzeczy okazuje się nie pasować, w sklepach nie ma tych odpowiednich,nie wiadomo kiedy beda , a potrzebne przecież na wczoraj fachowcy nie wyrabiają się z terminami, ogólny stres i rozpierducha....... Dacie radę, wszyscy dajemy Dżizazzz, a ja dziś miałam dół budowlany... właśnie z tych wszystkich powodów... Znaczy się, mam olać i ruszać do boju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Siur Nie ma innego wyjścia i trzeba walczyć, bo gdzie pójdziesz z betami? Pod mostami miejsc już brakuje, a na kartony zapisy z 4-ro miesięcznym wyprzedzeniem Także, trzeba skończyć co się zaczęło Nawet, jeśli miało by się coś tam przeciągnąć (np. "kochanego" sprzedawcę pod przyczepką z kubikiem desek ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.09.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 ...i powoli wszystko się wyprostuje:) U nas już odpływ do brodzika kupiony i osadzony od wczoraj, plytki do łazienki na podlogę dotarły (wiele osób zaangażowanych, zeby na cito ściagnąć, ale są) schody nadal się nie robią (chyba zmienię wykonawcę:lol2:) i ściana w holu nie pasuje do drzwi ale to wszystko nieważne;) Wczoraj natomiast zapłonął ogień w naszym kominku:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.09.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Dżizazzz, ( Znaczy się, mam olać i ruszać do boju... No pewnie, samo się wyprostuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.09.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Siur : Także, trzeba skończyć co się zaczęło Nawet, jeśli miało by się coś tam przeciągnąć (np. "kochanego" sprzedawcę pod przyczepką z kubikiem desek ). Święta prawda. Ja tak trochę brzydko postąpiłam z Panem , który przywiózł podbitkę Transport miał być gratis, bo blisko. Pan przyjechał i zażądał 20 zeta .odniosłam wrażenie, że to pan sam sobie chciał dorobić. Szlag mnie trafił., bo nie lubię jak ktoś ma mnie za jelenia.Ale zapłaciłam .........nie zbiednieję, ale myślę , że pan dostal nauczkę....... Podbitki było 5 m2 mniej niż zamawiałam. Cena na paragonie mniejsza o te 5 m. Zadzwoniłam do firmy mówiąc , że podbitki jest za mało i jeśli mi zabraknie to DRUGI raz za transport nie zapłacę. Pani była nieco zdziwiona , że zapłaciłam za transport...... Jakie konsekwencje poniósł Pan i czy w ogóle , nie wiem. Normalnie go podkablowałam i wcale nie jestem z tego dumna....... poniosło mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.09.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 ...i powoli wszystko się wyprostuje:) U nas już odpływ do brodzika kupiony i osadzony i ściana w holu nie pasuje do drzwi ale to wszystko nieważne;) Wczoraj natomiast zapłonął ogień w naszym kominku:cool: a nie mówiłam , że dacie radę :yes:???? do ściany się przyzwyczaisz i okaże się , że jednak pasuje ogień we własnym kominku....... ummmm ... pamiętam jakie to fantastyczne..... Cieszę się razem z Tobą:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 :hug:Cześć przyszłam powiedzieć i zmykam na zebranie do szkoły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.09.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Czeeeee....... już myślałam , że zaginęłaś.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.09.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No pewnie, samo się wyprostuje. Miałaś rację Pozdrówka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Pojawiam się i znikam;)A Ty gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts