atija 20.09.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ja tyżżż zaglądam i znikam, mieszkam sobie , mam skończoną elewację . Z ulgą pożegnałam Pana Szefa A Ty to już chyba na finiszu? Moose Bo...... ja mam zawsze rację .....tylko moje dzieci nie chcą tego pojąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ooo... nie ma Cię już... szkoda:(Na finiszu niby tak, tylko tak to wszystko długo trwa... M. sam robi wszystko, teraz sufity i kominek już prawie kończy... Trochę wczoraj mój brat mu pomógł... a w sobotę byliśmy na weselu:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Aaaa, zrobiłam dzisiaj nalewkę z malin:D Musi czekać aż 6 tygodni... Ciekawe, czy wytrzyma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.09.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Aaaa, zrobiłam dzisiaj nalewkę z malin:D Musi czekać aż 6 tygodni... Ciekawe, czy wytrzyma;) Nalewka czy TY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.09.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Obie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Bo...... ja mam zawsze rację .....tylko moje dzieci nie chcą tego pojąć.... Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.09.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ania co u was? wklejaj nowe zdjęcia:) Yuczka mniam, mniam taka naleweczka z malin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Hejka Aniu Milego dnia Kochana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.09.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Puk, puk jesienne słoneczko przyszłam Ci zostawić I na zdjęcia elewacji czekamy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.09.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Hejka słoneczko tej jesieni piękniej świeci niż latem, kwiatki śliczne i buziaki od Edytki i Oś był i tulaski zostawił i Marjucha i nawet naleweczka się robi :lol: hmm..... żyć , nie umierać, Elewacja...... hmmmm ..... elewacja brzydka jest( kolor znaczy) bleeeee........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.09.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Babo, prosisz się o kopa w du....ę. Jakie bleeee? Się ja pytam, no!! Może capucino to to nie jest, ale kolor fajny!!! I wszystko razem do siebie idealnie pasuje:yes: Ślicznie jest!!! I to Twój dom!!! Naprawdę jest pięknie:D:D:D A wnętrza... bossskie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Hmm... Tak oglądając efekt finalny się zastanawiam, jaki wy w końcu projekt wzięliście postawiliście, bo mi ten dom śtraśnie Prymulkę przypomina Efekt końcowy jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Elewacja...... hmmmm ..... elewacja brzydka jest( kolor znaczy) bleeeee........ Aniu, jeśli nie jesteś zadowolona - a tak naprawdę to Tobie się podobać musi, to zawsze za jakiś czas możesz sobie zmienić... Ale wcale nie jest źle... JEST OK Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.09.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Anula Ty nie prosisz sie o kopa .... ja zaraz swoje KA - RA - TE ..... na Tobie pocwicze http://emotikona.pl/emotikony/pic/0am.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0am.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0am.gif. Co Ty chcesz od koloru ??????? do Twojego domku idealnie dobrany .... Anulka przyjezdzam , na kawe sie wpraszam .... ciacha przywoze ... Yuczka " soczek malinowy " ..... i opijamy te ELEWACJE ...... http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif ...... NOOOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.09.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 I jeszcze cos ..... kffffffffiatki masz superanckie ...... takie beda u mnie w domu ... orchidea to jeden z najpiekniejszych kwiatow ....... taka STYLOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.09.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Na szybko wskoczyłam, ale obejrzałam projekt (taki nawet podobny do Prostego... ) potem fotki z początku budowy, poczytałam troszkę i myk, na sam koniec jak to już Państwo na włościach mieszkają.... No suuuuper tempo! Bardzo ładnie sobie macie. Zazdraszczam przeokropnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.09.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Nasz projekt jest faktycznie taki sobie prosty, tyle , że Aga się nazywa.Na kawkę i ciasto oczywiście zapraszam, ale .....nie bijcie....... obiecuję już nie marudzić fajnie , że Wam się podoba, miło słuchać, czytać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.09.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Nie marudź, bo powodów brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.09.2011 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Nasz projekt jest faktycznie taki sobie prosty, tyle , że Aga się nazywa.Na kawkę i ciasto oczywiście zapraszam, ale .....nie bijcie....... obiecuję już nie marudzić fajnie , że Wam się podoba, miło słuchać, czytać :) No dobrze ....nie bedziemy bic ...... Nam sie podoba i juz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.09.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 mnie się bardzo kiblonek podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts