Tom Bor 30.09.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 30.09.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 :rotfl:ja też oglądałam , jeden z nielicznych filmów który się nie nudzi Atijka tak codziennie sprawdzałam czy już wkleiłaś zdjęcia skończonej elewacji ze w końcu jak dodałaś to przegapiłam Ale domek super wygląda z elewacją i podbitką , no .......to chyba już się całkowicie "wykończyłaś " Acha mam jedno pytanko , bo nie daje mi to spokoju , otóż podziwiałam sobie zdjęcia Twojej ślicznej szarej łazienki z nowymi dekoracjami i powiedz mi tylko szczerze naprawdę nic prócz dekoracji nie stoi na zabudowie geberitu , bo u mnie tyle pierdół naukładane( same niezbędne oczywiście ) że zaraz mi miejsca braknie i jak zobaczyłam jak u Ciebie puściutko to aż mi się głupio zrobiło Namiary na kinkiety zostawiłam u siebie Całuję mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.09.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Komedia superaśna, można ją oglądać milion razy, jak Samych Swoich :rotfl: Pawciuniu Nic nie stoi na zabudowie geberitu, bo ...... nie wolno ,mamusia nie pozwala, pod groźbą mycia kibla......:lol2:Porządek musi być i dzieciarnia razem z Małżonkiem musi wiedzieć kto w domu rządzi :D A tak na serio , to mam koszyki pod prysznicem na żele, szampony, gąbki i inne niezbędne do toalety gadżety ( hmm...ale mi się rymło )W szafce pod umywalką są ręczniki, papier toaletowy, tudzież inne potrzebne akcesoria. Ale nie myśl sobie , że my tacy porządniccy ;)cały bałagan jest w górnej łazience. Faktycznie się już całkiem wykończyłam.....ale finansowo ....buuuu..... dzisiejszą pensję muszę oddać elektrykowi za drobne prace, a nazbierało się tego troszkę ...... ale...... na waciki mi zostanie Wokół domu nie zrobione NIC i na jakiś czas tak zostanie. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.09.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ala: "Pijany ma jechać?" Gołąbek: "No to co, u nas przecież nie łapią." Ala: "Nie o to chodzi... Pozabija nas..." G: "On za kierownicą to nie ten sam człowiek." ... [po dojechaniu na miejsce, w PGRze wysiadają z auta]... Maślanka: "Ostatni raz z pijanym jadę." Ala: "Co ty gadasz. Fajna jazda" W filmie to było zabawne, nawet bardzo.Niestety takie sytuacje zdarzają się w życiu i to już śmieszne nie jest:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.09.2011 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 "U nas, w Poldrinku, bardzo precyzyjnie określamy profil naszego klienta. Jest to osoba po 20-tce, albo przed 80-tką, mężczyzna lub kobieta, nieaktywny zawodowo..." Noooo..... to jakby ...... nawiązując do tematu kiprowania jakby lekko o nas?????? Eeeee...... nieeeee.....my przecież aktywni........zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.09.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Melduję, że wybywam. Na krótko jednakże, znaczy do jutra. K. pojechał na mecz, a ja do śfffagierki( jak to żona brata męża mego , to moja śffagierka nie? czy kto inny ona dla mnie ? ) No dobra jak zwał tak zwał . Fajna jest. Jadę i sama nie wrócę, auto zostawię, mąż mój ślubny i jedyny mnie odbierze jak będzie wracał z meczu..... zgadnijcie po co ja tam jadę???????:lol2: Dla ułatwienia..... niedawno zalała maliny pewnym % roztworem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.10.2011 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Edytka ja tak bardziej tolerancyjnie 2012 W sam raz jak już u nas będzie ładnie, drogi, stadiony,lotniska..... no jakby dla Ciebie specjalnie:D:hug: Atijka no co Ty jak wyjezdzalam z Polski to byly drogi , stadiony , lotniska ....... i co teraz nie ma ???? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.10.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ale bedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.10.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Jak bedom to wracom ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.10.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Co tam lotniska i dworce, jak tylko się zadeklarowałaś, że wracasz to mi drogę wysypali destruktem asfaltowym :lol2: Masz moc kobieto Cieszę się jak gwizdek, nie będzie błota nie będzie błota , :lol2: hip, hip huuraaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.10.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Nosz kurna Atijka ..... nie znalam swojej MOCY !!!!!! Patrz Kochana mala rzecz , a cieszy .... gdzie tam kilka lat temu pomyslalabys , ze tak moze cieszyc kawal asfaltu i brak blota wokol domku ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.10.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 W życiu ..... Jak niewiele trzeba mi do szczęścia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Mnie tez ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ale Wam dobrze... Ja to sobie sam musiałem lesz wysypywać :/ Gmina to nawet z odśnieżaniem głównej drogi ma problem... Ehh... Dobrze, że gdzieniegdzie są jeszcze dobre gminy, które myślą o swoich mieszkańcach Gratulejszyn z okazji drogi PS: Gratis bardzo ładny Wasz piechol ma serce, jak Wy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ania, graty z okazji drogi Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.10.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Aniu droge to Wam zarabista Wojt zrobil ...... ( a glosowalas na niego ) . Jak glosowalas to moga Ciebie o kumoterstwo posadzic , a jak nie glosowalas ...... TO ZAGLOSUJ !!!!!!!! . Ale Gratisa to masz jeszcze fajniejszego ...... ludzie faktycznie swinie sa ( przepraszam swinki ) .... dlatego ja zawsze powtarzam , ze lepiej sie ze zwierzetami niz z ludzmi " dogaduje " . Jak to mowia psa mozesz kupic , ale jego merdania ogonem juz nie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.10.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Aniu psa mozesz kupic , ale jego merdania ogonem juz nie ...... Nie dość, że merda, nie wiem czy pies ogonem , czy ogon całym psem, to jeszcze uśmiechnięty jest . Pani wet jak dzwonię to kojarzy mnie : Aaaa, pani od tego uśmiechniętego psa jest kochany. na wójta głosowałam, bo kontrkandydatów było brak, ale pomijając fakt, że zrobił nam drogę, to wiele dla gminy robi. My po przeprowadzce to tylko miejscowość zmieniliśmy, gmina ta sama . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.10.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Gratuluję Przejechać suchą... felgą do nowego domu-bezcenne:D:D:D A Gratis przesłodki:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.10.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 cześć Siostro Zapracowana i zaprana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dzisiaj ani jedno ani drugie:wiggle: Pralka dopiero jutro po południu przyjedzie, a ja w domu coś pociągająca siedzę z dziewczynami moimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts