Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Hej, babeczki kochane :)

Atija! matko elektryczna, ile Ty tam tego napędziłaś! To wygląda jak pierwsza scena z "kogla-mogla" - jeszcze tylko dziadka wynurzającego się z wersalki brakuje :D :D

Chyba się też muszę wziąć do roboty, bo litr spirytusu kupiłam i na tym stanęło - aronie jak się dobrze czuły w zamrażarce, tak świetnie czują się tam nadal. Chyba też wypróbuję tę cytrynówkę i aroniówkę jak co roku. Świetny pomysł, żeby zrobić więcej z myślą o spotkaniu. :D

Yukuś, jak tam Twoje importowane dziecię - szczęśliwe, że wróciło na rodziny łono? :)

Anuś, całkiem fajna ta zbieranina;)

Lidka, dziecię nie bardzo szczęśliwe, że wróciło, bo tu obowiązki niestety;) a dosyć krótko była, żeby mocno się stęskniła;) Ale jest jedna dobra rzecz z tych jej wyjazdów: z pakowaniem doszła do perfekcji;) Przyda się przy przeprowadzce:p

Atijka, to ty pracuj dziewczynko, coby nacisk położyć na słowo . :D

Yuczka, sama widzisz, zawsze są jakieś plusy - nawet, jeśli ujemne :) - umiejętność pakowania jest w obliczu przeprowadzki bezcenna, więc ciesz się!

Moje maluchy, póki co, uczą się wyjmować naczynia ze zmywarki - do pakowania im jeszcze daleko, aczkolwiek swoje zabawki potrafią już upchnąć w torebkach. Mam nadzieję, że do przeprowadzki jeszcze je trochę podszkolimy. :)

Edytka, byłam u Ciebie wczoraj, ale nie zdążyłam nic napisać, jeszcze wpadnę w weekend pooglądać Stylka, bo jest coraz piękniejszy. :)

Lidka

mąż mój osobisty postawiony w stan gotowości, spirytus zakupiony, będziemy robić cytrynówkę, ale dopiero jak będzie znana data naszego babskiego Balu..... bo znów będzie nacisk na słowo były ;)

Yuczka

córka , która umie się pakować- bezcenne. Przy przeprowadzce tym bardziej. a jak już o przeprowadzce ,to może powiesz kiedy ten wielki dzień ma nastąpić?Nic się ostatnio nie chwalisz..... a foty jakieś som????

Edytka

cmok, cmok, cmok :wiggle::hug::D