Moose 06.11.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Zaglądam, coby sprawdzić jak się naleweczki miewają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.11.2011 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Anulka trzymaj sie Kochana ...... ( wykopalas garnek ? ) i bylo w nim cos ? czyt: jakies moniaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.11.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 przywitać się przybyłam i na naleweczkę załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Yuczka córka , która umie się pakować- bezcenne. Przy przeprowadzce tym bardziej. a jak już o przeprowadzce ,to może powiesz kiedy ten wielki dzień ma nastąpić?Nic się ostatnio nie chwalisz..... a foty jakieś som???? Cześć kochana:hug: Teraz to już bliżej niż dalej;) Myślę, że jakieś 2-3 tygodnie jeszcze:yes: A pochwalę się, ze dzisiaj dotarł blat do kuchni:D Na razie jeszcze surowy, będziemy go bejcować i olejować (tylko coś babka od oleju się nie odzywa:mad:) ale już wiem, ze będzie zaje...ście:cool: Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.11.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A ja tylko chciałam powiedzieć , żeeeeeeeee...., nie- iżż bardzo lubię patrzeć na ogarniety teren wokół Twojego domku, sam domek i te wyczesaną donicę - ze zdjęć na górze ostatniej strony- no serio, tak miło się na to patrzy i na prawdę te fotki niosą taką pozytywną atmosferę..... że łojej naprawdę Dziękuję !! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Weekendowe buziolki przesyłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.11.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Czeeee melduję, że jestem, kasy z końca tęczy jeszcze nie szukałam,nalewki nie robiłam. Alkoholizowaliśmy się ze znajomymi tym , co lubię najbardziej Yuczka nie bądź taka , pokaż fotki blatu Niwka jak tobie humor poprawiają moje wypasione donice to mnie cieszyć się pozostaje ;) buziole ślę w każdą stronę Polski i za wielka wodę dla Edytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.11.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Buziaki zostawiam:hug:Fotki:bash:aparat przydałoby się do tego celu zabrać, nie? Może szczelę dzisiaj;), mam w torebce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.11.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 no to szczelaj, szczelaj, bo dawkować trzeba wrażenia. Potem mi szczena na podłogę spadnie jak wszystko na raz pokażesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.11.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Zamiast robić zdjęcia, zabrałam się za malowanie sypialni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.11.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 witam serdecznie w tę jakże piękną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.11.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Zamiast robić zdjęcia, zabrałam się za malowanie sypialni:( usprawiedliwiona Witaj Tomborku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.11.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Atija Ty kochana jej tak szybko nie rozgrzeszaj bo tam w dzienniku to maliny ludzi straszą.hi hihttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.11.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Właśnie od Niej wracam, dziennik naprawdę doprowadził mnie do ślinotoku i tęsknoty za latem, ale.... ale......za to Yuczki komenty ....... ach...... ten blat ...... i teraz dopiero mam niedosyt , aaaa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Zaglądam dziewczyny i pozdrawiam Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 21.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Czyżby Yuka wreszcie wstawiła blat i przysłoniła nim maliny??! - Lecę obadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.11.2011 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aniu hejka ........ gdzie Ty u Yuki na parapetowie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.11.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ech... Dziewczyny, gdyby jeszcze te maliny były to możnaby zrobić naleweczkę, postawić na tym blacie... A póki co degustuję co wieczór ulubiony drink Atijki;) (tak, żeby zebrać siły przed malowaniem , bo jeszcze garderoba, spiżarnia i połowa gabinetu nam zostala;))Osiu, a Ty już się przeprowadzilaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.11.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aniu hejka ........ gdzie Ty u Yuki na parapetowie ???? nieee.... w dzienniku byłam. Yuczka ale mi narobiłaś smaka na Jaśka..... uuuu...... nie mam pepsi:( malowanie pójdzie w tri miga , a drink wieczorkiem, w DOMU to jest to, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.11.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Uhm:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts