Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yuczka

córka , która umie się pakować- bezcenne. Przy przeprowadzce tym bardziej. a jak już o przeprowadzce ,to może powiesz kiedy ten wielki dzień ma nastąpić?Nic się ostatnio nie chwalisz..... a foty jakieś som????

Cześć kochana:hug:

Teraz to już bliżej niż dalej;)

Myślę, że jakieś 2-3 tygodnie jeszcze:yes:

A pochwalę się, ze dzisiaj dotarł blat do kuchni:D Na razie jeszcze surowy, będziemy go bejcować i olejować (tylko coś babka od oleju się nie odzywa:mad:) ale już wiem, ze będzie zaje...ście:cool:

Buziaki:hug:

A ja tylko chciałam powiedzieć , żeeeeeeeee...., nie- iżż :) bardzo lubię patrzeć na ogarniety teren wokół Twojego domku, sam domek i te wyczesaną donicę - ze zdjęć na górze ostatniej strony- no serio, tak miło się na to patrzy i na prawdę te fotki niosą taką pozytywną atmosferę..... że łojej :D naprawdę Dziękuję !! :hug::hug::hug:

Czeeee

melduję, że jestem, kasy z końca tęczy jeszcze nie szukałam,nalewki nie robiłam. Alkoholizowaliśmy się ze znajomymi tym , co lubię najbardziej ;)

Yuczka

nie bądź taka , pokaż fotki blatu :D

Niwka

jak tobie humor poprawiają moje wypasione donice to mnie cieszyć się pozostaje :D;)

buziole ślę w każdą stronę Polski i za wielka wodę dla Edytki :hug:

Ech... Dziewczyny, gdyby jeszcze te maliny były to możnaby zrobić naleweczkę, postawić na tym blacie... A póki co degustuję co wieczór ulubiony drink Atijki;) (tak, żeby zebrać siły przed malowaniem , bo jeszcze garderoba, spiżarnia i połowa gabinetu nam zostala;))

Osiu, a Ty już się przeprowadzilaś???