Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W domu cudów nie ma, garnka nie szukałam, boję się , że zwariuję jak nagle stanę się bogata. I po co mi to?:lol2:

Aniu znam takich co nie jeden pelny garnek maja i na umysle sa ok. ..... znam tez takich u ktorych w garnkach wiatr buszuje i oni dopiero wariuja ...... Pieniadze i wladza powinny nalezec do madrych ludzi jak to moja Babcia mawiala ....... Zlego kosciol nie naprawi , a dobrego karczma nie zepsuje ...... wiec Kochana szukaj tego GARNCA ze zlotem bo i Ciebie to ja jestem spokojna .

Buziaki :)

Edytka

Ty mnie komplementa prawisz :oops:

Niwka,

a czemu Ty o mój kolor pytasz? niefajny jest i koniec. To znaczy inaczej ,w pochmurne dni i z bliska jest ok. Kawa z mlekiem jakby ( taki miał być...:p )

A tak w ogóle to to jest jakas cholerna brzoskwinka ( i taki NIE miał być :mad: ) ale już się przyzwyczaiłam

Marta

nic się w domku nie zmienia,garnek nadal leży w ziemi ;) a ja mam wiatr w kieszeniach. Chociaż, ostatnio wypatrzyłam fajny materiał na zasłony do salonu, ale Święta, panie, Święta .....

i wiecie co? fajnie tak się wprowadzić do domku gdzie nie wszystko jest kupione od razu.

Dawkowanie przyjemności - właśnie tak nazwałabym powolne wykańczanie, dekorowanie domku.

Ale ja będę miała dłuuuugą przyjemność , hi, hi .....:wiggle::wiggle:

:hug::hug:

Cześć:wiggle::hug: smutno było bez Ciebie . Dobrze, że jesteś. I jak się mieszka?

No jak to jak???? ZAJE.IŚCIE:D:D:D

Od wczoraj mam szafki w łazienkach, pewnie w tym tygodniu jeszcze m. pomontuje umywalki, to będziemy myć zęby jak cywilizowania ludzie:wiggle::wiggle::wiggle:

Mam taki gorący okres w pracy, że szok... nawet poczytać FM nie mam czasu:(

Hej, Anulka :) Ty tak nie narzekaj na swój kolor - tak jak kiedyś napisałaś: może nie jest wymarzony, ale Twój. Ja też walnęłam z kolorem nieco "obok", bo miał być o to ciemniejszy, a wyszedł biały złamany ecrue, ale ma to w nosie - i tak jest fajnie, bo coraz więcej zrobione.

Dawkuj sobie więc tę przyjemność z urządzania - fajnie, że cieszysz się każdym drobiazgiem - garnka życzę Ci po urządzeniu domu, bo jakbyś kupiła wszystko na raz, to byś sobie frajdę zepsuła. :D A jak Ci następnym razem kolor znowu dokuczy, to znieczul się cytrynóweczką i dopiero wtedy na niego patrz - będzie najpiękniejszy z pięknych. :D

Yuka bez firaneczek jest więcej światła - zawsze tak sobie można wytłumaczyć ich brak. Pamiętam jak mój mąż był kiedyś przeciwny firankom, a teraz jak zdejmuję do prania, to dopytuje kiedy założę, bo mu się "dworcowo" bez nich robi.... :) Napisz kiedy będzie uroczyste mycie zębów w urządzonej łazience i pstryknij chociaż 1 fotę. No tyle, to chyba możesz, leniu...? :D

Buziaki dla Was dziewczyny

Hej, Anulka :) Ja też walnęłam z kolorem nieco "obok", bo miał być o to ciemniejszy, a wyszedł biały złamany ecrue, ale ma to w nosie - i tak jest fajnie, bo coraz więcej zrobione.

Buziaki dla Was dziewczyny

Hhehe u mnie tyż kolorki nie wyjszły w jednym pokoju i teraz go zamtuzem vel wesołym burdelikiem nazywamy...;)

Pozdrówka