martaibartek 25.11.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ania pochwal się tymi cudami co masz w domku, bo za taki garnek złota to można już nieźle chatę wyposażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.12.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 W domu cudów nie ma, garnka nie szukałam, boję się , że zwariuję jak nagle stanę się bogata. I po co mi to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.12.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Podzielisz się z FMową rodziną, to dużo Ci nie zostanie , nie zwariujesz KOchana, my Ci nie pozwolimy Anusiak, a Ty jaki masz kolor tynku??? Bużki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.12.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 W domu cudów nie ma, garnka nie szukałam, boję się , że zwariuję jak nagle stanę się bogata. I po co mi to? Aniu znam takich co nie jeden pelny garnek maja i na umysle sa ok. ..... znam tez takich u ktorych w garnkach wiatr buszuje i oni dopiero wariuja ...... Pieniadze i wladza powinny nalezec do madrych ludzi jak to moja Babcia mawiala ....... Zlego kosciol nie naprawi , a dobrego karczma nie zepsuje ...... wiec Kochana szukaj tego GARNCA ze zlotem bo i Ciebie to ja jestem spokojna . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.12.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Edytka Ty mnie komplementa prawisz Niwka, a czemu Ty o mój kolor pytasz? niefajny jest i koniec. To znaczy inaczej ,w pochmurne dni i z bliska jest ok. Kawa z mlekiem jakby ( taki miał być... ) A tak w ogóle to to jest jakas cholerna brzoskwinka ( i taki NIE miał być ) ale już się przyzwyczaiłam Marta nic się w domku nie zmienia,garnek nadal leży w ziemi a ja mam wiatr w kieszeniach. Chociaż, ostatnio wypatrzyłam fajny materiał na zasłony do salonu, ale Święta, panie, Święta ..... i wiecie co? fajnie tak się wprowadzić do domku gdzie nie wszystko jest kupione od razu. Dawkowanie przyjemności - właśnie tak nazwałabym powolne wykańczanie, dekorowanie domku. Ale ja będę miała dłuuuugą przyjemność , hi, hi .....:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.12.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ale za to jak domeczek ędzie dopieszczony uuuu do ostatniej firaneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.12.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Hmmmm... firaneczki... marzę o nich;) Cześć Słoneczko:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.12.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 :hug: Cześć Słoneczko:hug::hug: Cześć smutno było bez Ciebie . Dobrze, że jesteś. I jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Zaglądam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.12.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.12.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 :hug: Cześć smutno było bez Ciebie . Dobrze, że jesteś. I jak się mieszka? No jak to jak???? ZAJE.IŚCIE:D:D:D Od wczoraj mam szafki w łazienkach, pewnie w tym tygodniu jeszcze m. pomontuje umywalki, to będziemy myć zęby jak cywilizowania ludzie:wiggle::wiggle: Mam taki gorący okres w pracy, że szok... nawet poczytać FM nie mam czasu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 16.12.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Hej, Anulka Ty tak nie narzekaj na swój kolor - tak jak kiedyś napisałaś: może nie jest wymarzony, ale Twój. Ja też walnęłam z kolorem nieco "obok", bo miał być o to ciemniejszy, a wyszedł biały złamany ecrue, ale ma to w nosie - i tak jest fajnie, bo coraz więcej zrobione. Dawkuj sobie więc tę przyjemność z urządzania - fajnie, że cieszysz się każdym drobiazgiem - garnka życzę Ci po urządzeniu domu, bo jakbyś kupiła wszystko na raz, to byś sobie frajdę zepsuła. A jak Ci następnym razem kolor znowu dokuczy, to znieczul się cytrynóweczką i dopiero wtedy na niego patrz - będzie najpiękniejszy z pięknych. Yuka bez firaneczek jest więcej światła - zawsze tak sobie można wytłumaczyć ich brak. Pamiętam jak mój mąż był kiedyś przeciwny firankom, a teraz jak zdejmuję do prania, to dopytuje kiedy założę, bo mu się "dworcowo" bez nich robi.... Napisz kiedy będzie uroczyste mycie zębów w urządzonej łazience i pstryknij chociaż 1 fotę. No tyle, to chyba możesz, leniu...? Buziaki dla Was dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Hej, Anulka Ja też walnęłam z kolorem nieco "obok", bo miał być o to ciemniejszy, a wyszedł biały złamany ecrue, ale ma to w nosie - i tak jest fajnie, bo coraz więcej zrobione. Buziaki dla Was dziewczyny Hhehe u mnie tyż kolorki nie wyjszły w jednym pokoju i teraz go zamtuzem vel wesołym burdelikiem nazywamy... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.12.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ej, tylko nie leniu, ok? No dooobra ociągam się trochę, ale wybaczcie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 19.12.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 WYBACZAMY! (leniu! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2011 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 http://img405.imageshack.us/img405/5268/swietax.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.12.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 WYBACZAMY! (leniu! ) Coś tam wrzuciłam u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.12.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ania i ty byś dziennik uzupełniła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Hej, Atijka Widzę, że Ty też wzorem Yuczki się tu obcyngalasz i nawet Ci się do dziennika zaglądać nie chce. Yuka, publicznie i w komentach Ani odszczekuję "lenia"! Po wizycie u Ciebie wiem już skąd były się wzięły pozory nicnierobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 http://foto3.m.onet.pl/_m/68fc6ab3134e51abfdfadb7928d4eb73,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts