Tom Bor 04.01.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ha to ciacho moje szkoda ze na obrazku:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.01.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Starczy nam do rana? http://mybrandman.files.wordpress.com/2011/02/jack_daniels_bottle-10208.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.01.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 uuups.... s...sama..... m...mam... z tym zos.... zostać do rana? Upiję sia jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.01.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 zostało cuś dla mnie bo lekkuchno spóźniona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Wiesz, przy takich tłumach to na miesiąc może wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.01.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 no to se chlapnem, bo okrutnie samotnie się dziś czujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ej... a ten akumulator to tak na poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jaki akumulator, o co kaman???? Ale mam tyły, ło jeżuuuuu Yuczka lujnij mi, bedem pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 :wiggle: trala la la byłam u Yuczki i wszystko wiem, piknie tam , że ło matko i córko, siem rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dolej sobie coli;)http://kawalerski.info.pl/wp-content/uploads/2011/08/whisky.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 08.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ooooj długo mnie nie było - a to proszę - tylko gratulować Mam też pytanie - na klatce schodowej masz okno dokładnie takie samo jak ja - świetne rozwiązanie bo jasno - tylko jak je myjesz? Ja nie wiem jak się za to zabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Emiluś mycie tego okna to męża działka, bo ja z tych bojących i na wysokości się nie pcham:) A on brał drabinę stawiał na schodach i opierał na ścianie pod oknem, pod drabinę podkładał jakieś stare ręczniki, żeby nie porysować schodów i nie zniszczyć ściany. Zauważyłaś jaką mam tam szybę?Z racji tego, okno jest myte dwa razy do roku, a do parapetu sięgam ze schodów w celu wytarcia kurzu Yuczka ech... Siostra to Siostra ....jak Ty wiesz co ja lubię.... mniaammm:) Ale delikatnie , bo jutro idę do pracy.....buuuuu...... po 18 dniach wolnego....buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) 18 dniach wolnego???:jawdrop: I Ty się do mnie nie wybrałaś??? Strzelam focha:P Edytowane 8 Stycznia 2012 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Nie fochaj się nie fochaj, ja miałam wolne ale K już nie , a ja kierowca jestem lokalny, bardzo lokalny w szeroki świat się nie wypuszczam. I pamiętaj , co się odwlecze..... itd A poza tym ty miałaś tabuny odwiedzających, imprezki same, to nie było Ci smutno. a ja siem wybiorem, OBIECUJEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No dobra, skoro obiecujesz, to odwołuję foch, tym bardziej, że... Spotykaja się koleżanki na babskim wieczorze a jedna z nich wchodzi w cudnym futrze z norek szok!!! wszystkie oglądają ,podziwiają i pytają skąd to cudo ? -mąż mi kupił bo zrobiłam focha -odpowiada pytanaZa jakiś czas znowu spotkanie ,a koleżanka nie dość ,że w futrze to jeszcze z brylantowym komplecikiem przyszła -mąz mi kupił ,bo zrobiłam focha - odpowiada pytana Za jakiś czas znowu spotkanie a tu niespodzianka ...inna z koleżanek z podbitym okiem przyszła -co się stało ? -jak to co ,zrobiłam focha jak mi radziłaś ,a mąż sie wkurzył i mi przyłożył -odpowiada smutno -A ty nie wiesz co to jest foch ???? to Fachowa Obsługa Ch..ja - odpowiada koleżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 :rotfl: ale może tez być taki foch, bez futra i bez podbitego oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Oj, imprezowo dzisiaj u Ciebie;)Ale mi net śmiga od jakiegoś czasu:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 08.01.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Bo wszystkie się bawio na końcertach WOŚP 32 bańki już pękły, nota bene... Dobrej nocki :9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No popatrz, to może załaduję jakieś zdjęcia? ...nie, idę już Dobrej nocki:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Martinezio :) cześć, wieki Cię nie było Babka od focha cię zwabiła?:cool: To ja chyba tez grzecznie Dobranoc powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts