Tom Bor 09.01.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 akumulator umarł mi śmiercią naturalną i musiałam na mpk się przesiąść, Ania dzięki za poczęstunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.01.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Martinezio :) cześć, wieki Cię nie było Babka od focha cię zwabiła?:cool: Jestem cały czas, czytam i monitoruję Ino się nie uwidaczniam, jak nie ma potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jestem cały czas, czytam i monitoruję Ino się nie uwidaczniam, jak nie ma potrzeby Znaczy wczoraj potrzeba była;) A dziś mówią ,że WOŚP 40 banieczek już naliczyła i jeszcze liczą. Zawsze się dziwię, że tak na siebie nawzajem psioczymy( Naród polski znaczy , nie ja na Ciebie ) a w gruncie rzeczy to my porządni ludzie jesteśmy;) Tomborku i jak komunikacja miejska? Wiedziałaś gdzie bilet kupić i jak go skasować ? Akumulator zanabyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No komenciłem posta Yuki o nagłym spidzie jej interneta A to, żeśmy dobrzy i porządni ludzie są, to widać właśnie w takich akcjach, jak WOŚP Ewenement na skalę wszechświata I oby trwał, zwłaszcza dla dobra dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) No komenciłem posta Yuki o nagłym spidzie jej interneta A to, żeśmy dobrzy i porządni ludzie są, to widać właśnie w takich akcjach, jak WOŚP Ewenement na skalę wszechświata I oby trwał, zwłaszcza dla dobra dzieci. ...do końca świata i jeden dzień dłużej:D:D:D Cześć Wam:D Edytowane 9 Stycznia 2012 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Aniu pięknie pod tą choinką wyglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.01.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 akumulator Aneczko już mam! ja dopiero pół roku jeżdzę to jeszcze wiem gdzie bilety nabyć i zgasić w pks-ie. nawet autobus na czas przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.01.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Aneczko gdzieś Ty zniknęła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.01.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ona chyba tak z cichacza zagląda, tylko nie wiedzieć czemu nie odzywa się do nas:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.01.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 uuuuuuuuuuuuuuuu brzydalek malutki jak podgląda a milczy:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.01.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) :P:P A Wy musicie tak mnie dobrze znać?? zaglądałam i nie odzywałam się , bo doła złapałam, ale już mi powoli przechodzi ( na dwa tygodnie) potem znów parę dni i będzie dobrze. Yuczka ależ tam u Ciebie pięknie Ilonko i co tam z autkiem?Lecę do Ciebie, pewnie coś pisałaś Edytowane 16 Stycznia 2012 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.01.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 :hug: Napiszę coś więcej jak ochłonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.01.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 usunęłam, bo nie lubię okazywać swoich uczuć, zwłaszcza tak osobistych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.01.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 no co Ty powierz aja rypię między oczy i wtedy jakos lżej na duszyczce, jak coś to dawaj na priv . całusy i uściski, uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.01.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ilonka ( czytujesz Szwaję? Jest u niej taka jedna Ilonka Karambol i jakoś tak mi się..... kojarzysz. Mimo , że ona kierowca całoroczny, a Ty , jak sama piszesz letni ) Ja już mam uszy w górze, tylko czasami lekko przyklapną Mądra z Ciebie dziewczynka, że walisz smutki prosto między oczy. Moje mnie podgryzają od środka, ale nie lubię o nich mówić.Jakoś sobie radzę Moose:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.01.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ania ja kierowca letni bo zimą nie jeździłam bo mię auto wysiadło, ale jak mi zrobią to jeździć będę.Na Szwaję jeszcze zamachu nie robiłam ale jak polecasz to zajrzę z ochotą. A z uszami czasem tak jest że przyklapują ( u mnie też) ale najważniejsze że je umiesz do góry postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.01.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 To super, że uszy w górze:) Napisałam Ci priva ale chyba niepotrzebnie, bo jakaś siła mnie od netu odcięła;) Pewnie to i dobrze, bo już dobrze;) Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no i mam auto a ponieważ zima oszukana jest z czego sie bardzo cieszę to jezdzęhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2rower.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no i mam auto a ponieważ zima oszukana jest z czego sie bardzo cieszę to jezdzęhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2rower.gif Gratulacje A co do oszukanej zimy to nie narzekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts