Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

;)

;) Jestem cały czas, czytam i monitoruję :p Ino się nie uwidaczniam, jak nie ma potrzeby :cool:

Znaczy wczoraj potrzeba była;) A dziś mówią ,że WOŚP 40 banieczek już naliczyła i jeszcze liczą. Zawsze się dziwię, że tak na siebie nawzajem psioczymy( Naród polski znaczy , nie ja na Ciebie ;) ) a w gruncie rzeczy to my porządni ludzie jesteśmy;)

Tomborku :)

i jak komunikacja miejska? Wiedziałaś gdzie bilet kupić i jak go skasować ?;)

Akumulator zanabyłaś?

No komenciłem posta Yuki o nagłym spidzie jej interneta ;)

A to, żeśmy dobrzy i porządni ludzie są, to widać właśnie w takich akcjach, jak WOŚP :) Ewenement na skalę wszechświata :) I oby trwał, zwłaszcza dla dobra dzieci.

...do końca świata i jeden dzień dłużej:D:D:D

Cześć Wam:D

Edytowane przez yuka

:p:P:P

A Wy musicie tak mnie dobrze znać?? ;)

zaglądałam i nie odzywałam się , bo doła złapałam, ale już mi powoli przechodzi ( na dwa tygodnie) potem znów parę dni i będzie dobrze.

Yuczka

ależ tam u Ciebie pięknie

Ilonko

i co tam z autkiem?Lecę do Ciebie, pewnie coś pisałaś

Edytowane przez atija

Ilonka :hug: ( czytujesz Szwaję? Jest u niej taka jedna Ilonka Karambol i jakoś tak mi się..... kojarzysz. Mimo , że ona kierowca całoroczny, a Ty , jak sama piszesz letni ;) )

Ja już mam uszy w górze, tylko czasami lekko przyklapną ;)

Mądra z Ciebie dziewczynka, że walisz smutki prosto między oczy. Moje mnie podgryzają od środka, ale nie lubię o nich mówić.Jakoś sobie radzę ;)

Moose:hug: