Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj winna, winna... Pamiętam jak w ubiegłym roku mnie zarzuciło, gdy zredukowałam z "3" do "2"... Być moze faktycznie nie ogarnęłam swoich umiejętności w danych okolicznościach... Ale dziękuję Bogu, że nikt nie jechał z przeciwka... Udało mi się dopiero wyprowadzić, jak za drugim razem złapałam pobocza z lewej strony... Gdyby pogoda była inna, to nawet "3" bym tamtędy nie jechała;)

Zawsze jest wiele skladowych takich sytuacji...

Nie, to nie pogoda. To Twoja nieumiejętność ;) Z grubej rury, ale inaczej nie można. Dlatego zawsze będę popierał szkoły bezpiecznej jazdy :) Tam by Ci wytłumaczyli, że na śliskiej nawierzchni nie wolno robić gwałtownych manewrów powodujących wyhamowanie auta. Bo to oznacza poślizg. Ja sam miałem taki wypadek, gdy na śniegu próbowałem wyprzedzić wlokącego się i kurzącego niemiłosiernie tiroczka. Chwyciłem pobocze i w panice depnąłem na hebelek... Efekt był taki, że znalazłem się w rowie ;) Wina jest zawsze po stronie kierowcy, a nie aury.

Tombka: zasadniczo nie jestem zasadniczy ;) Ale staram się być odpowiedzialny. Oprócz tego jednego przypadku nigdy nie miałem żadnej stłuczki, nigdy nie wpadłem w poślizg i nigdy nikogo nie skrzywdziłem na drodze (także materialnie). Mandat dostałem tylko raz w życiu, przy czym także nie stworzyłem żadnego zagrożenia: za szybko zacząłem przyspieszać wjeżdżając na trasę szybkiego ruchu i tam się zaczaili właśnie misiaki ;)

AAAANIAAAAA!!! Dosyć tego ukrywania się!!! Czas wyjść do nas!!!

Kiedy Wy macie ferie?

już mamy, to znaczy małolaty mają, bo ja nieeee :(:(

ale jest dziś pięknie, słonko świeci, jest mróz i nie ma wiatru, a ja siedzę sobie przy lapku, patrzę na ogień w kominku, no sielanka normalnie :)

o kierowcach się nie wypowiadam, dość krzywdy wyrządził jeden bezmyślny i pijany w dodatku.