Tom Bor 20.01.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ja też nie , uśmiecham się że taka łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.01.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ...hmm... a dzisiaj w drodze do pracy widziałam w rowie auto przewrócone totalnie na bok:(... a drogi niby czzarne... (i to już w Łodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 ...hmm... a dzisiaj w drodze do pracy widziałam w rowie auto przewrócone totalnie na bok:(... a drogi niby czzarne... (i to już w Łodzi) A w lecie nigdy przewróconego nie widziałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.01.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 ale zimą to można przynajmniej na pogodę zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 22.01.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Pogoda IMO niczemu nie winna. Zawsze winę ponosi kierowca, który w swoim rozumie nie ogarnia swoich umiejętności w danych okolicznościach. I nie ma co zrzucać winy. Oby tylko nikomu się krzywda nie stała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Oj winna, winna... Pamiętam jak w ubiegłym roku mnie zarzuciło, gdy zredukowałam z "3" do "2"... Być moze faktycznie nie ogarnęłam swoich umiejętności w danych okolicznościach... Ale dziękuję Bogu, że nikt nie jechał z przeciwka... Udało mi się dopiero wyprowadzić, jak za drugim razem złapałam pobocza z lewej strony... Gdyby pogoda była inna, to nawet "3" bym tamtędy nie jechała;) Zawsze jest wiele skladowych takich sytuacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 22.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Nie, to nie pogoda. To Twoja nieumiejętność Z grubej rury, ale inaczej nie można. Dlatego zawsze będę popierał szkoły bezpiecznej jazdy Tam by Ci wytłumaczyli, że na śliskiej nawierzchni nie wolno robić gwałtownych manewrów powodujących wyhamowanie auta. Bo to oznacza poślizg. Ja sam miałem taki wypadek, gdy na śniegu próbowałem wyprzedzić wlokącego się i kurzącego niemiłosiernie tiroczka. Chwyciłem pobocze i w panice depnąłem na hebelek... Efekt był taki, że znalazłem się w rowie Wina jest zawsze po stronie kierowcy, a nie aury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.01.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 No ja w panice na szczęście na nic nie depnęłam;) i chyba tylko dzięki jako takim umiejętnościom ne znalazłam się w rowie;)Ale przyznaj, że gdyby nie śnieg w Twoim przypadku, byłoby ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 22.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Owszem, ale w takich warunkach nie powinienem był wyprzedzać. Nie przewidziałem tego, a powinienem był. Niestety, spieszyłem się na obronę pracy dyplomowej...Moja była wina, a nie wina tego, że w zimie padał śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.01.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Marti ja nie wiedziałam ze Ty taki zasadniczy jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Anuś:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.01.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Tombka: zasadniczo nie jestem zasadniczy Ale staram się być odpowiedzialny. Oprócz tego jednego przypadku nigdy nie miałem żadnej stłuczki, nigdy nie wpadłem w poślizg i nigdy nikogo nie skrzywdziłem na drodze (także materialnie). Mandat dostałem tylko raz w życiu, przy czym także nie stworzyłem żadnego zagrożenia: za szybko zacząłem przyspieszać wjeżdżając na trasę szybkiego ruchu i tam się zaczaili właśnie misiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.01.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 no i tu Cię rozumiem ja też jestem z tych odpowiedzialnych i czasem mi to bokiem wychodzi, i nie rozumiem do końca luuuzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.01.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 W naszym narodowym wykonaniu, to zwykle jest pokaz chamstwa i braku wychowania. Do tego brak jakiejkolwiek wyobraźni i reguły przyczynowo-skutkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.01.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 AAAANIAAAAA!!! Dosyć tego ukrywania się!!! Czas wyjść do nas!!!Kiedy Wy macie ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 W naszym narodowym wykonaniu, to zwykle jest pokaz chamstwa i braku wychowania. Do tego brak jakiejkolwiek wyobraźni i reguły przyczynowo-skutkowej. Wprawdzie z przykrością, bo nie świadczy to o nas najlepiej, ale muszę się z Tobą zgodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ania wyłaź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.01.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ania wyłaź wylazłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.01.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 AAAANIAAAAA!!! Dosyć tego ukrywania się!!! Czas wyjść do nas!!! Kiedy Wy macie ferie? już mamy, to znaczy małolaty mają, bo ja nieeee :( ale jest dziś pięknie, słonko świeci, jest mróz i nie ma wiatru, a ja siedzę sobie przy lapku, patrzę na ogień w kominku, no sielanka normalnie o kierowcach się nie wypowiadam, dość krzywdy wyrządził jeden bezmyślny i pijany w dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.01.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Anuśka!!! Wreszcie jesteś!!! A już zaczęłam kombinować, że może do znajomych na lodowiec pojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts