Tom Bor 26.02.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 witam w to niedzielne popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.02.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A ja witam w poniedziałkowe, słoneczne popołudnie, normalnie wiosnę czuję:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.02.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Po słoneczku tak, po temperaturze jeszcze trochę musimy poczekać... do jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.02.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 wrrrr..... - 4,5 oby tylko do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Teraz na pewno bliżej niż dalej;) i będziemy w ziemi grzebać jak krety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 27.02.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Teraz na pewno bliżej niż dalej;) i będziemy w ziemi grzebać jak krety;) i wygrzewać się jak jaszczurki na słonku, mmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.02.2012 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 oprócz tego, że biało i w nocy był mróz ...wrrrr....wszystko idzie w dobrym kierunku, piękne przedwiośnie dziś na mojej wsi (czyt. błoto jak jasna cholera ) Hmmmm...... Lidka, fajnie być jaszczurką No i znów mi się przypomniało spotykają się dwie pchły jedna pyta drugą -no i co tam słychać/ -a wiesz , byłam na wczasach -oooo.....a gdzie? -na krecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.02.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.02.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.02.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 wszystko idzie w dobrym kierunku, piękne przedwiośnie dziś na mojej wsi (czyt. Błoto jak jasna cholera ) czyżby to ta sama wieś co moja...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.02.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Anulka, to jak już wrócisz z wakacji na krecie, to przyjdź na mój kamień - powygrzewamy się razem - ja tylko jak jaszczurka na kamieniach mogę, bo ogród na razie tylko na rysunkach No Ty jeśli wolisz możesz być kotką Dziś było u na przepiękne słońce od 7. rano do ok. 16. - inna bajka - żyć się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Pięknie i u nas było, słonecznie:yes: Atijka wiesz za co:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ale mgła dzisiaj nas spowiła, Anulka co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.03.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Osia nie wiem jak wieś, ale błoto to na pewno Ale jest nadzieja, tzn wiosna idzie Yuka nie wiem , ale ja Ciebie też :hug: Lidka a duży masz ten kamień do leżenia? bo mnie przez zimę dooopsko się powiększyło. Masz ogród przepiękny.... bo taki jak mój, a nawet piękniejszy, bo ja nawet rysunków nie mam Tombka dziś pochmurno, ale ja i tak wiosnę czuję, hmmm..... to ja może jednak z Lidką na tym kamieniu nie jak jaszczurka ,ale jak kotka, żebym tylko nie zaczęła się marcować ....mrraauuuu hi hi głupawka mnie bierze. Lepiej idę robić obiad:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.03.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 i tak trzymać a niedługo wiosna prawdziwa zaszczyci nas swoją obecnością to się zobaczymy hura!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.03.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wiosna i u nas, tyle, ze słaba, ziemia (czyt. nasz glina) odmarznięta na ok. 20 cm, głębiej zmarznięta i nie przepuszcza wody z deszczu, ktory sobie siąpiac caly dzień zamienił naszą drogę dojazdową w... a, nie będę się wyrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.03.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Osia nie wiem jak wieś, ale błoto to na pewno Ale jest nadzieja, tzn wiosna idzie Yuka nie wiem , ale ja Ciebie też :hug: Lidka a duży masz ten kamień do leżenia? bo mnie przez zimę dooopsko się powiększyło. Masz ogród przepiękny.... bo taki jak mój, a nawet piękniejszy, bo ja nawet rysunków nie mam Tombka dziś pochmurno, ale ja i tak wiosnę czuję, hmmm..... to ja może jednak z Lidką na tym kamieniu nie jak jaszczurka ,ale jak kotka, żebym tylko nie zaczęła się marcować ....mrraauuuu hi hi głupawka mnie bierze. Lepiej idę robić obiad:bye: Atijka, z racji gabarytów swoich czterech liter kupiłam se płytę kamienną prosto z kamieniołomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Atijka, z racji gabarytów swoich czterech liter kupiłam se płytę kamienną prosto z kamieniołomów Ale marmurową czy granitową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 No IMO to tylko marmur Bianco Carrera, tudzież Crystal White :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 03.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Łoiśka, marmury i granity to będą po ostatniej podróży (mam nadzieję, chyba, że spadkobiercy długi dostaną, to mnie w krzakach pochowają - ot choćby za kredycik budowlany, który przyjdzie im za nas spłacać ), a teraz to zwykłą wapienną se fundnę. Marti, że niby doopa taka szlachetna, że insze się nie nadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts