Martinezio 04.03.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 No ależ oczywiście Na byle jakim to można wilka złapać, a nie się opalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.03.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 mojej doopie dziś wszystko jedno gdzie, byle gdzieś ją położyć. Padam na pysk i nie jestem pewna jak się nazywam. pamiętacie może ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ania, a cóżeś Ty kobito robiła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 05.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Chyba padła, bo nie odpowiedziała! Marti, dzięki za radę, ale wiesz, jak gorąco, to ta "od wilka" przyjemny chłód daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Atijka, (co albo kto;)) cię tak przele... tfu przejechało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.03.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Lidzia: ne neee... ten od wilka parzy d00psko, a nie chłodzi Ino kamień szlachetny daje przyjemny chłodek, bo jest biały i odbija promienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.03.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 i co z tym lataniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.03.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ania wciąż śpi Znaczy w sensie odpoczywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.03.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Eeeee..... nieee śpię ( jak inteligentnie zaczęłam zdanie) Starałam się być z jedną doopą w kilku miejscach i to mnie lekuchno zmęczyło. ale już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.03.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Marti, Ty się jednak znasz na kamieniach szlachetnych - jestem w szoku http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif /Atijka, Ty o doopie, Yuczka o przelatywaniu - czy to się jakoś łączy...??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dlaczego to takie szokujące? Wszak mężczyźni są nie tylko najlepszymi kucharzami... W kamieniarstwie też jakoś mało kobiet uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 07.03.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 oj tam, jezdem w szoku normalnym, ze Ty taki wszechstronny - żona o tym wie? bo jak nie, to trzeba jej powiedzieć, żeby nie traciła Twojego potencjału i wykorzystywała Cię w każdej możliwej dziedzinie no, tak, ledwo człowiek karty odkryje, to od razu żoną straszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 /Atijka, Ty o doopie, Yuczka o przelatywaniu - czy to się jakoś łączy...??? :D A widziałaś kiedyś, żeby jedno istnialo bez drugiego? Albo raczej drugie bez pierwszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Lidzia: w sumie to sam nie wiem, ile ona wie, ile się domyśla... Możesz sama zapytać - Oz jest na FM A z tą wszechstronnością, to nie przesadzajmy... Sporo czerpię z netu, a reszta to na zdrowy (chyba... ???), chopski rozum Edytowane 7 Marca 2012 przez Martinezio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.03.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Atijka, jak po kawce we Dworze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.03.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Właśnie wróciłam.... mmm...... drinki fajne były dobranoc:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.03.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Dzień dobry:hug:Cieszę się, że wieczór udany:D:D:D Edytowane 9 Marca 2012 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Właśnie wróciłam.... mmm...... drinki fajne były dobranoc:bye: A mówiłaś, że na kawę jedziesz... oszustka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.03.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Bo to pewnie byl drink kawowy;) Mój m. też mi wczoraj takiego zrobił z łychą i amaretto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.03.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Żeby nie było, jechałam na kawę ale nie mogłam się oprzeć kierowca zawiózł, przywiózł , no to jak nie wykorzystać okazji??? Seks na plaży był i błękitna laguna8-) i......innych nie próbowałam , bo do pracy to już sama za kółkiem , niestety Yuczka dawaj mi tu szybko przepis na M-kowe drinki. Bo nie ma to jak Jaśko.:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts