mariomili 13.06.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Cześć kilka dni mnie tu nie było a tu już dom stoi:jawdrop: !!! Gratulacje!!! Jaki kolor dachówki macie?A elewacje będziecie robić w tym roku? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Architak jak wejdę na FORUM ATENA to jest po staremu:D:D Mariomili Dachówka to Roben, kolor kasztan angoba. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością tej dachówki. w całym zamówieniu było tylko 5 szt pękniętych.Jeśli chodzi o elewację to chyba w tym roku nie damy rady. Chciałabym taką jasną kawę z mlekiem, więcej mleka jak kawy,ale nijak nie mogę sobie wyobrazić czy będzie dobrze, poczekam jak będą okna, może wtedy będzie łatwiej:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 13.06.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 no tak mając w domu dzieci to trzeba je porządnie, zmęczyć, żeby się do kompa dorwać my też zaczynamy urlop więc poszalałam na FM do późna za to dzisiaj skosił mnie ból głowy więc sobie leżę i odpoczywam a małż robi porządki bo nam się wczoraj nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Dobrego męża masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.06.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 U nas jak zrobiliśmy tynki, nasz budowlaniec powiedział nam że najlepiej będzie jak zrobimy ocieplenie zewnętrzne, bo pustaki mogą przepuszczać wodę podczas deszczu, a deszcze jakie ostatnio mamy były okropne! A wiadomo co może być jak wejdzie wilgoć do domu, ale jeśli będzie dobrze wietrzone to powinno być ok. My mieliśmy w planach najpierw hydraulikę a z czasem ocieplenie, ale będzie odwrotnie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.06.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Wpadłem zobaczyć na jakim jesteś etapie i widzę,że mkniecie aż miło.Ładny dom się buduje:)Jedna rzecz mi się podoba - na zdjęciach widzę że wykonawca nie zostawił szpary pomiędzy deskowaniem dachu a ścianą zewnętrzną.Z tego co mi wiadomo to przy deskowaniu dachu pomiędzy ociepleniem a deskowaniem powinna być szczelina wentylacyjna, żeby można było usunąć ewentualne zawilgocenia.Przy takim szczelnym domurowaniu nie będzie ruchu powietrza:(.Pomyślcie o tym.Może się mylę ale zanim położycie wełnę to lepiej się nad tym zastanowić. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Marjucha Dzięki za podpowiedź. Problem już zauważony i zgłoszony do usunięcia;) Dobrze wiedzieć, że ktoś czuwa. Po to właśnie założyłam dziennik i wstawiam zdjęcia, aby uzyskać tego typu informacje. Sami wszystkiego nie zauważymy, lub nie mamy świadomości, że powinno być inaczej. Pozdrawiam i nadal czekam na zdjęcia synka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.06.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Mam już subskrypcję tego dziennika, więc jak coś zauważę to dam znać.Młody już jest w komentarzach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 MarjuchaLecę w Twoje komenty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witaj Atijka (a co, przesądna nie jestem ) Wczoraj przeczytałam Ze SSO osiągnięty!!!! GRATULUJĘ!!!! Dzisiaj czytam w komentach, że jakieś foty sa, biegnę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Byłam, widziałam.... Kobieto, jeszcze tylko okna i mieszkać można skoro stół rozłożony, to najwazniejszy mebel w domu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hi , hi Hiii Dzieci ciągle pytają kiedy przeprowadzka. Ostatnio Krzyś na to pytanie odpowiedział Oli: hmm... córeczko, myślę, że za jakieś dwa tygodnie. W jej oczach pojawiła się panika. Bo ona nie chce zmieniać szkoły. Po wakacjach idzie do piątej klasy. Gimnazjum też tu jest Zakomunikowała nam ,że będzie dojeżdżać do obecnej. To raptem trzy kilometry. Więcej nie pyta kiedy przeprowadzka.:D Dzieci, niedowiarki nie wierzą w rodziców i myślały, że budowa będzie trwała z pięć lat;) Oby się nie okazało ,że miały rację... tfu.... tfu Bo wtedy będę oglądała Euro 2012 u którejś z WAS ( chociaż to akurat byłoby miłe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Myślę, że na EURO to i tak maraton możemy sobie urządzić i każdy mecz w innym telewizorze oglądać A co:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 A TY wiesz, że to niegłupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Zwłaszcz, że autostrady do tego czasu mają nas połączyć:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 właśnie.:D To tylko myk i będziemy zmieniać lokum:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hejka:hug: Buziaczki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 heheheh:) mi też pomysł z EURO się podoba:) No i Atijko Kochana GRATUTUTUTULUTUJEMY no i a te 2 tygodnie na kawkę wpadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.06.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Gratuluję SSO http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/5329_52935329_265.jpg Cały czas podczytuję,ale kiedyś w końcu trzeba się ujawnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 14.06.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witaj, wpadłem zerknąć co u Ciebie słychać, ale widzę że tu się dzieje... niezłe tempo Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts