Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Że też tu wlazłam w południe - aż się oblizałam jak poczytałam o tych drinach - ech... można w alkoholizm wpaść... a tu dzieci z przedszkola trza przywieźć... :D

Grzebałyście już w ogródkach? Ja wczoraj byłam na naszej budowie, a tam ugór i piachy aż po horyzont. A tak mi się już marzy chociaż kawałek zieleni, żeby niedługo można było kawę na surowym jeszcze tarasie wypić... - chyba chociaż parę donic z czymś kupię... :)

jestem , jestem, bez czapki ze słomy :D

Roślin u mnie jeszcze niet to i odsłaniać nie ma czego. a w ogóle to do doopyyy taka wiosna, dziś nie mogłam nawet umyć okien , bo..... padał ŚNIEG . Kupiłam stokrotki i prymule i małe krzaczki bukszpanu i chciałam sobie dziś w ziemi pogrzebac i co ? I figa z makiem, roślinki stoją w doniczkach.

K mnie zdrzaźnił , poszedł na chwilkę do kolegi i zaginął w akcji, dwie godziny już go nie ma. Zrobiłam sobie dryynka i mam focha , a co? :mad: Dobrze , że mam jaśka :D

mam troszkę pracy papierkowej, także wieczór zapowiada się milutko:sick: Ale będę zaglądać

Nareszcie! Przecież tu już wiatr zaczął hulać, dziewczyno...

A'propos pogody: moja teściowa powiedziała dzisiaj, że skoro już nie może być ciepło, to niech chociaż wszędzie będzie jednakowo zimno, bo wkurzyło ją to, że u nas było +2, a w Krakowie +17 :D Usatysfakcjonowana poczuła się dopiero wówczas, gdy usłyszała, że w święta wszędzie będzie ok. 8 st.

Atijka, pogrzebiesz, pogrzebiesz, niech się lepiej zrobi ciepło, pewnie bardziej byś się wkurzyła, gdybyś wsadziła wszystkie Twoje nabytki i mróz by je wykończył - czyli lepiej że dziś padał śnieg. :D

Co do męża - pewnie zrobił się zazdrosny o Jana (nie o jaśka - Jan brzmi poważniej) i też se z kumplem zrobił dryyyna...

Miłego dłubania w papierkach... :D

Lidka

Podoba mi się poczucie sprawiedliwości Twojej Teściowej ;);)

Nabytki wsadziłam w Niedzielę Palmową ;) No zobaczymy co z nich będzie, bo w tygodniu padał śnieg i był mróz. To chyba dla mnie za karę, za tę pracę w niedzielę:p

Taaaa.... mąż zazdrosny o Jana ( dość dwuznacznie można to odebrać :D:D) taaaa...... to on , K. znaczy zostawił mnie samą i pchnął w ramiona Jana o ciemnej karnacji ;) Poszedł do kolegi i raczyli się piwkiem .

Aaaaaa......... właśnie się dowiedziałam, że wczoraj Młodym , którzy kupili nasze mieszkanie urodziła się córeczka :wiggle::wiggle: ,

Edytka, Ilonka

Dzięki za życzonka :D

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,

pełnych wiary, nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół

oraz wesołego Alleluja życzy Tosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa :)

http://img407.imageshack.us/img407/8447/wielkanoc2012jakudekoro.jpg

Atijka, Jan czy Ludwik - czasem jakiś zastępca się przydaje w kryzysowych momentach - jeszcze z 10 lat i Twój K. sam na to wpadnie i nie będzie Ci żałował, jak będzie z kumplami piwko chciał obalić - może nawet sam osobiście tych do mycia auta Ci załatwi. :D

Co do Palmowej Niedzieli, to się nie przejmuj - moja znajoma mówi, że od pracy w niedziele, Pan Bóg ludzi w dzięcioły zamienia, a skoro dziób Ci nie wyrósł, znaczysie, że Panbócek, przysnął i nie widział :D

A tera trochu świontecznie:

Życzę Wam wszystkim samych wspaniałości wiosenno-świątecznych. Niech będzie zdrowo, radośnie, wiosennie i kolorowo. No i oczywiście MOKRO! :)

A to wielkanocny "klóriczek" w wiosennym prezencie :) Do Waszego domciu jak znalazł - chcecie? :D

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/383417_420169111343468_100000511486526_1636309_223146747_n.jpg

Buziaki