yuka 11.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Kochana, zażyczyłam sobie w Dzień Kobiet drinka "trochę" innego niż łycha z colą: I m. wymyślił: do kawy (zmieszana rozpuszczalna z wodą) dodał łychę i sok amaretto, trochę lodu wymieszał w shekerze i voila;) Pycha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 15.03.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Że też tu wlazłam w południe - aż się oblizałam jak poczytałam o tych drinach - ech... można w alkoholizm wpaść... a tu dzieci z przedszkola trza przywieźć... Grzebałyście już w ogródkach? Ja wczoraj byłam na naszej budowie, a tam ugór i piachy aż po horyzont. A tak mi się już marzy chociaż kawałek zieleni, żeby niedługo można było kawę na surowym jeszcze tarasie wypić... - chyba chociaż parę donic z czymś kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Lidzia, wczoraj pogrzebałam trochę I krokusy powychodziły u mnie:) Atijka, jak u Ciebie???? Gdzie znowu zaginęłaś??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.03.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Zazdroszczę Ci Yuczka Postnowiła, że chociaż "oczko" w tarasie ukwiecimy - A. przywiezie trochę ziemi, a dziewczynki posieją sobie jakieś kwiatki, żeby miały frajdę - będziemy mieć "ogródek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.03.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ania, a Ty z tymi drinkami albo po nich to gdzie przepadłaś? Dzień Kobiet już się skończył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.03.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ania, a Ty z tymi drinkami albo po nich to gdzie przepadłaś? Dzień Kobiet już się skończył... naprawdę???? a tak mi fajnie było jestem , jestem tylko nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 jestem , jestem tylko nic się nie dzieje To się ciesz... brak wiadomości to dobra wiadomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.03.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.03.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Hej, kobieto, WIOSNA!!!! Pora się obudzić Pokaż wiosnę u siebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.03.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Atijka, czy Ty wiosną w sen zimowy zapadłaś? Wychyliłabyś chociaż czubek nosa, bo smutno przychodzić w gości, jak nikt nie wita... Buziaki przesyłam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.03.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ona ma przessssssssilenie wiosenne dziewczyny , pewnie jeszcze chwila i przyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 30.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Może zagrzebała się przez przypadek, jak odsłaniała jakieś roślinki z chochołów... Cha cha cha - wtedy przyleci w czapce ze słomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.03.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 jestem , jestem, bez czapki ze słomy Roślin u mnie jeszcze niet to i odsłaniać nie ma czego. a w ogóle to do doopyyy taka wiosna, dziś nie mogłam nawet umyć okien , bo..... padał ŚNIEG . Kupiłam stokrotki i prymule i małe krzaczki bukszpanu i chciałam sobie dziś w ziemi pogrzebac i co ? I figa z makiem, roślinki stoją w doniczkach. K mnie zdrzaźnił , poszedł na chwilkę do kolegi i zaginął w akcji, dwie godziny już go nie ma. Zrobiłam sobie dryynka i mam focha , a co? Dobrze , że mam jaśka mam troszkę pracy papierkowej, także wieczór zapowiada się milutko Ale będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 04.04.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Nareszcie! Przecież tu już wiatr zaczął hulać, dziewczyno... A'propos pogody: moja teściowa powiedziała dzisiaj, że skoro już nie może być ciepło, to niech chociaż wszędzie będzie jednakowo zimno, bo wkurzyło ją to, że u nas było +2, a w Krakowie +17 Usatysfakcjonowana poczuła się dopiero wówczas, gdy usłyszała, że w święta wszędzie będzie ok. 8 st. Atijka, pogrzebiesz, pogrzebiesz, niech się lepiej zrobi ciepło, pewnie bardziej byś się wkurzyła, gdybyś wsadziła wszystkie Twoje nabytki i mróz by je wykończył - czyli lepiej że dziś padał śnieg. Co do męża - pewnie zrobił się zazdrosny o Jana (nie o jaśka - Jan brzmi poważniej) i też se z kumplem zrobił dryyyna... Miłego dłubania w papierkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2012 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) http://imageshack.us/a/img696/2429/wielkanoc20122.jpgUploaded with ImageShack.us Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.04.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://kartki4u.eu//kartki/91/4/d/4389.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.04.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Lidka Podoba mi się poczucie sprawiedliwości Twojej Teściowej ;) Nabytki wsadziłam w Niedzielę Palmową No zobaczymy co z nich będzie, bo w tygodniu padał śnieg i był mróz. To chyba dla mnie za karę, za tę pracę w niedzielę Taaaa.... mąż zazdrosny o Jana ( dość dwuznacznie można to odebrać :D) taaaa...... to on , K. znaczy zostawił mnie samą i pchnął w ramiona Jana o ciemnej karnacji Poszedł do kolegi i raczyli się piwkiem . Aaaaaa......... właśnie się dowiedziałam, że wczoraj Młodym , którzy kupili nasze mieszkanie urodziła się córeczka :wiggle: , Edytka, Ilonka Dzięki za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.04.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i44.tinypic.com/34nrzm1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.04.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy Tosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa http://img407.imageshack.us/img407/8447/wielkanoc2012jakudekoro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.04.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Atijka, Jan czy Ludwik - czasem jakiś zastępca się przydaje w kryzysowych momentach - jeszcze z 10 lat i Twój K. sam na to wpadnie i nie będzie Ci żałował, jak będzie z kumplami piwko chciał obalić - może nawet sam osobiście tych do mycia auta Ci załatwi. Co do Palmowej Niedzieli, to się nie przejmuj - moja znajoma mówi, że od pracy w niedziele, Pan Bóg ludzi w dzięcioły zamienia, a skoro dziób Ci nie wyrósł, znaczysie, że Panbócek, przysnął i nie widział A tera trochu świontecznie: Życzę Wam wszystkim samych wspaniałości wiosenno-świątecznych. Niech będzie zdrowo, radośnie, wiosennie i kolorowo. No i oczywiście MOKRO! A to wielkanocny "klóriczek" w wiosennym prezencie Do Waszego domciu jak znalazł - chcecie? http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/383417_420169111343468_100000511486526_1636309_223146747_n.jpg Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts