atija 07.04.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Lidka Pewnie , że chcemy "klóriczka " :wiggle: Dziewczyny i Chłopaki Dziękujemy za życzenia i dla Was wszystkiego dobrego , bogatego Zająca, mokrego dyngusa i smacznego jajka http://1.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/Sbb90ei3KYI/AAAAAAAAQXU/OEUd9pz9yz8/s400/swieta7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 07.04.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych !!! ALLELUJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.04.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Anuś, dla wszystkich Twoich bliskich od yukowej rodzinki samych radości w te świętahttp://i40.tinypic.com/2uzuoog.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.04.2012 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Aniu Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.04.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Hop, hooooop!!!!Tylko echo opowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.04.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 znów zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.04.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ...nęła.... ęła.... ła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 19.04.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 I tylko echo i tupot jakiś słychać... Atijka, czy Ty musisz się tak często chować...? Żeby tak zapuszczać swoje własne włości i o gości nie dbać... ja nie wiem... to do gazety się nadaje.... Wpadłam pomachać i buziaka zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.05.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 u innych sie pokazuje a tu jej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.05.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 :hug: Trochę jestem buziole Ilonka Lidka biję się w pierś mą , daj buzi i nie bij Edytka buziole jak zawsze za wielką wodę ślę Yuka Kotenieńku już ty wiesz co A teraz spadam , bo mi sie jajca na sałatkę MOCNO gotują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.05.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Zaglądałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.05.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Zaglądałam... przytulałam Osia też i nawet u konkurencji ostatnio byłam podglądać co u Ciebie. Taras piękny , a okolicaaa.....aaaa fantastyczna. Az sie chce przysiąść na samorobnych ławeczkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.05.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Atijka, przyjeżdżaj i zasiadaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.05.2012 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Atijka, przyjeżdżaj i zasiadaj... oj chciałabym ja ci ,chciała, może kiedyś uda mi się wybrać na takie objazdowe wakacje. Osiu, a w jakim rejonie Polski Ty masz ten cudny domek, bo jakoś mi umknęło. Kiedyś na pewno wybiorę się w okolice Łodzi , a wtedy Yuczka, Sipatka i Yetuś beda mnie mieli na karku. Ha, Yetuś nawet obiecał łowienie rybek w stawie.A.. i jeszcze Ilonka do odwiedzenia. No to trzeba pomału przygotowywać trasę objazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.05.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ania ja niedaleko Kozienic stacjonuję ( najbliższe większe miasto to Radom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ej, dlaczego nikt mi nie powiedział, że tu ktoś coś gada:mad::mad: Ania, jajca na sałatkę, znaczy się imprezka jakaś była? W te okolice Łodzi zapraszam już!!! Do mnie, do mnie... Plisss:yes: Kiedy? 7 lipca mam tylko kołowrotek z Klaudii szkołą, w zasadzie cały ten tydzień przed, ale poza tym jestem w domu i czekam!!! Już teraz nocleg spokojnie oferuję... PRZYJEŻDŻAJ!!!! PS Dlaczego powiadomienia nie przychodzą??? Ani do spamu, ani na pocztę!!! I to tylko z tego wątku:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.05.2012 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 hmmmm..... chyba mnie nie lubią i nie gadają Ci , że tu coś się dzieje. Imprezka była , a jakże , Mamunia Moja Osobista-Zofija spodziewała się najazdu sióstr swych licznych i brata A ja , jak przystało na dobrą córeczkę , pomagałam w produkcji żarełka Yuczka ja do Ciebie to już , zaraz , natentychmiast, chętnie baaardzo i z utęsknieniem, ale...... no właśnie...... ale ....K zmienił dopiero co pracę i o urlopie to pomarzyć tylko może i w tym roku to ja chyba do Cię nie dam rady, no chyba , że zapakuję doopsko w pociąg i odjazd z Gdańska Głównego A najlepsze w tym wszystkim jest to , że K wylosował bilety na ćwierćfinał piłkowy :cool: i chyba przejdzie mu to bokiem ( bo praca mocno wyjazdowa, zagramaniczna jest )hmmmm..... a ja chciałam jechać do tej Warszawy ale Z NIM a nie sama, bo co to za frajda? Ale może coś się uda wykombinować. Osia przyjdzie czas i zasiądę na tarasie przy Twym cudnym domku, przyjdzie czas i będziemy opijać przepiękny dom i fantastyczną okolicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Atijka, to może choć na weekend? A jak się nie uda to rzeczywiście z tego Gdańska Głównego a ja z Łodzi Kaliskiej Cię odbiorę:D:D A jak już do Wa-wy się wybierzecie, to przez Łódź chyba, nie;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.05.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nooo i jeszcze przez Radom , od Osi , bo po drodze. Ale ta Łódź Kaliska kusi , oj kusi A do jakich szkól Twoja Starsza Gwiazdeczka się wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 To jest rzeczywiście niegłupi pomysł A szkoła... liceum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts