Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Atijka, przyjeżdżaj i zasiadaj...:hug:

oj chciałabym ja ci ,chciała, może kiedyś uda mi się wybrać na takie objazdowe wakacje. Osiu, a w jakim rejonie Polski Ty masz ten cudny domek, bo jakoś mi umknęło.

Kiedyś na pewno wybiorę się w okolice Łodzi , a wtedy Yuczka, Sipatka i Yetuś beda mnie mieli na karku. Ha, Yetuś nawet obiecał łowienie rybek w stawie.A.. i jeszcze Ilonka do odwiedzenia. No to trzeba pomału przygotowywać trasę objazdu.

Ej, dlaczego nikt mi nie powiedział, że tu ktoś coś gada:mad::mad::mad::mad:

Ania, jajca na sałatkę, znaczy się imprezka jakaś była?;)

W te okolice Łodzi zapraszam już!!! Do mnie, do mnie... Plisss:yes: Kiedy?

7 lipca mam tylko kołowrotek z Klaudii szkołą, w zasadzie cały ten tydzień przed, ale poza tym jestem w domu i czekam!!!

Już teraz nocleg spokojnie oferuję...

PRZYJEŻDŻAJ!!!!

PS Dlaczego powiadomienia nie przychodzą??? Ani do spamu, ani na pocztę!!! I to tylko z tego wątku:mad:

hmmmm..... chyba mnie nie lubią i nie gadają Ci , że tu coś się dzieje.:)

Imprezka była , a jakże , Mamunia Moja Osobista-Zofija spodziewała się najazdu sióstr swych licznych i brata :D A ja , jak przystało na dobrą córeczkę , pomagałam w produkcji żarełka :)

Yuczka ja do Ciebie to już , zaraz , natentychmiast, chętnie baaardzo i z utęsknieniem, ale...... no właśnie...... ale ....K zmienił dopiero co pracę i o urlopie to pomarzyć tylko może i w tym roku to ja chyba do Cię nie dam rady, no chyba , że zapakuję doopsko w pociąg i odjazd z Gdańska Głównego :cool:

A najlepsze w tym wszystkim jest to , że K wylosował bilety na ćwierćfinał piłkowy :D:cool: i chyba przejdzie mu to bokiem ( bo praca mocno wyjazdowa, zagramaniczna jest )hmmmm..... a ja chciałam jechać do tej Warszawy ale Z NIM a nie sama, bo co to za frajda?:(

Ale może coś się uda wykombinować.

Osia

przyjdzie czas i zasiądę na tarasie przy Twym cudnym domku, przyjdzie czas i będziemy opijać przepiękny dom i fantastyczną okolicę :yes: