Moose 20.05.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Osia przyjdzie czas i zasiądę na tarasie przy Twym cudnym domku, przyjdzie czas i będziemy opijać przepiękny dom i fantastyczną okolicę Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.05.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Bardzom mnie przyjemnie , że osoba moja skromna mile będzie widziana u Osia kurna , moje nowoposiane warzywka są silnie nawiedzane przez tabuny ślimaków. Co im nasypać, albo czym popsikać, żeby sobie poszły? przecież jak już mi dojrzeje tych kilka truskawek, które sadziłam juz z kwiatkami ( i nawet się przyjęły ) to one mi je zeżrą zanim ja się zorientuję , że dojrzały ;)Help ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.05.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Jak winniczki, to zbierać i na patelnię w masełko z czosnkiem Mniam... Resztę poczęstować ślimakosem Dostaną niestrawności, trochę zapaskudzą, ale ogarniesz je. U mnie nalot ślimaczy był łońskiego roku. Tyle, że niezjadliwe były więc nie skorzystaliśmy. W anno currenti jakoś na razie nie widać dzikich tabunów ślimaczych galopujących via nasze poletko... Nawet sałata jeszcze (tfu tfu) rośnie w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Mnie się coś z piwem o uszy obiło, tzn, nie bardzo wiem, czy lubią, czy nie lubią, ale wyłapać podobno do butelki (szkalnki?) można... Muszę poszperać gdzieś za tym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.05.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ponoć lubią i lezą do butelki jak żule do winka Potem mają problem, bo do domu ciężko im trafić spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 To chałupę przed butelką zostawiają? Jak niektórzy buty przed drzwiami?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.06.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ciekawe co śpiewają...? Atijka, to i do mnie na Warmię zajedź po drodze na Południe... Jeszcze nie wiem w jakim terminie tego lata będę w Piotrkowie u rodziców, ale to rzut beretem od Łodzi, może wtedy jakieś spotkanko gdzieś w jakimś fajnym miejscu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.06.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Noooo..... jeśli tylko uda mi się w tym roku wyruszyć, to ja bardzo chętnie do Was wszystkich....... Ślimaki się wyprowadziły, same może dowiedziały się, że zamierzam wyruszyć na wojnę i jeszcze kret się wyprowadził, nasypałam mu w tunel kociego żwirku (używanego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.06.2012 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Aniu to i do mnie zagladnij po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.06.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 i jeszcze kret się wyprowadził, nasypałam mu w tunel kociego żwirku (używanego ) Sadystka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.06.2012 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Aniu to i do mnie zagladnij po drodze wstawiaj wodę na kawkę , za 10 minut będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.06.2012 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Sadystka... oj tam, oj tam , zaraz tak po imieniu:D Ale jaka skuteczna sadystka :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.06.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 i jeszcze kret się wyprowadził, nasypałam mu w tunel kociego żwirku (używanego ) Ja mam podobną metodę - wrzucam im psie włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.06.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 O... Serio to działa? Włosów psiurskich mam pod dostatkiem, bo mojemu psiejowi wyłażą drzwiami i oknami i cały czas nowe odrastają Garściami można z niego wyciągać, a i tak nic nie widać, aby łysiał, hehe No a krecików też mam kilka i ryjówek różnych... Chciałbym im dać jasno do zrozumienia, że od mojego wara, ale żeby humanitarnie było, bo niby pod ochroną one są :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.06.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 :D działa. Martinezio jak spotkasz kreta z ryjkiem zawiązanym na supełek to znaczy był u mnie i od kociego smrodku nosek mu pokręciło:D ale jak spotkasz kreta w peruce wyczesanej w dwa kiteczki znaczy od Agapki się wyniósł o.... jeżuuuuu .... wyobraziłam sobie.......:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 wstawiaj wodę na kawkę , za 10 minut będę Woda sie wygotowala .... a Ty gdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Cześć krejzolka:) No macie metody, nie ma cohttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_72.gif Krety są pod ochroną, ale tylko poza granicami działki;) A wlaśnie wczoraj spotkaląm takiego w kiteczkach i myślalam, że to wiewiórka farbowana a to pewnie AGPkowy kret byłhttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_210.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_210.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_210.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.06.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Woda sie wygotowala .... a Ty gdzie ???? krety ganiałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.06.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Yuczka, mam nadzieję, że mu drogi powrotnej nie wskazałaś, AGPka pewnie by Ci nie podziękowała . Ja do kretów nic nie mam , pożyteczne są, ale jak piszesz, POZA granicami działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Nie, puściłam go w drugą stronę i widziałam dzisiaj u Edytki w dzienniczku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts