atija 03.06.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 :rotfl: tylko czemu on ma takie wielkie oczy??? nie mogę:), znów mnie głupawka bierze, idę zrobić coś pożytecznego, np. kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Zrób i dla mnie, tylko za godz., bo właśnie do kościółka lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 krety ganiałam;) Trzeba bylo z kretem przyjsc ..... Nie, puściłam go w drugą stronę i widziałam dzisiaj u Edytki w dzienniczku:) Biegne i ja zobaczyc ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.06.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Edytka nie śmiałam z kretem do Cię , a on i tak polazł , sam , beze mnie . No ale on po przejściach Yuczka kawka czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 E tam u mnie to wiewiora ...... na dzialce , a nie kret ( sprawdzilam ) .... co ta Yuczka opowiada ??? .... moj prywatny kargul przeciez kreta nie wpusci na posesje tak juz ma , no chyba ze krecisko wplacilo jakies wadium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.06.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Eeeee....bo to kret po przejściach,poczytaj parę postów wstecz AGPka sypie kretom w tunele psią sierść i one w kitkach chodzą masz wolna niedzielę Pracusiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A no chyba . ze po przejsciach ...... jak tyle po nim przeszlo Wolna niedziela ????.... no p r a w i e wolna ..... na skypie z Braciakiem bede omawiala strategie dalszego budowania , musze zamowic kolejna partie plytek bo tak mi sie Pan Plyteczka rozszalal , ze juz do drugiej lazienki za kilka dni skoczy ( a plyteczki jeszcze w sklepie internetowym polki grzeja ) . Upieklam ciasteczka karpatkowe do kawki , a na obiadek planuje sznycelki z ziemniaczkami i mizeryjka ..... wszystkich zainteresowanych zapraszam serdecznie . Pasowaloby mi troche chalupe ogarnac bo tylko patrzec jak u mnie ten kret sie zadomowi i nawet nie zauwaze lokatora na gape . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Yuczka kawka czeka Dziękuję kochana:hug: Mniammmm.... ...a na obiadek planuje sznycelki z ziemniaczkami i mizeryjka ..... Nie uwierzysz, mieliśmy to samo:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 No Siostra Yuka teraz to juz nie mozesz wyprzec sie rodziny :hug:mamy takie same smaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Nigdy się nie wypierałam:no: Nie dość, że smaczki takie same, to jeszcze pomysły obiadowe też P.S. Nie zaglądałaś chyba do mojego ogródka? Zapraszam i Ciebie i wszystkich:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Juz biegne polukac na ogrodkowo !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 no ladnie w ogrodkowie !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Powiedzialabym nawet , ze SLICZNIE ( trzeba popierac rodzinny interes ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Yuczka wrzuc sobie w stopke ..... link do OGRODKOWA bedzie latwiej trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 No kiedy właśnie tego nie chcę... Na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ale chciej chciej ..... bo warto dzielic sie fajnymi pomyslami z innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Edytka, privka Ci wysłałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.06.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 no ubawiłam się na tą waszą KRECIĄ robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Dobry wieczór i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts