yuka 29.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Cześć urlopowiczka:Dhttp://forum.muratordom.pl/mini/192.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Yuczka fotke Ci zezarlo ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.07.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 O kurcze... To jeszcze raz;) Cześć urlopowiczka http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/wakacyjne/tv.gif Atijka, może uda nam się spotkać Planujemy na kilka dni wyskoczyć w Twoje rejony:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.07.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 cześć chociaż ja jeszcze nie urlopowiczka. Przeciągnę ten tydzień jeszcze w pracy, bo bez sensu samej w domu siedzieć jak wszyscy wyjechani . ZAAAPRAAASZAM do mnie szeroko otwartymi ramionami. Oferuję wikt opierunek i nocleg :yes: Gdzie będziecie? Ale by było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.07.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Anuś, my to tacy trochę waryjaci;) jak jest zastój zawodowo, to wyskakujemy (o ile jeszcze pogoda jako-tako) a ponieważ nad zatokę najbliżej (w sensie wielkiej wody) to pewnie w tamte rejony uderzymy. I koniecznie musimy się wtedy spotkać Już przebieram nóżkami. Na 20 lipca musimy już wrocić... więc niewiele mamy możliwości;) A może znasz jakieś miejsce, gdzie można się zatrzymać? Może ktoś znajomy wynajmuje kwatery? P.S. Dzięki za budzenie:D Tylko dlaczego tak wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.07.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ania, możesz mi napisać gdzie mieszkasz (na pw), bo właśnie szukam kwatery i nie chciałabym pół wybrzeża przejechać, zeby trafić do Ciebie;) A póki co to mi wszystko jedno, byleby niedaleko do plaży (no i do Ciebie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.07.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 :lol2: Japka mi się cieszy Yuczka przyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.07.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Noooo:D:D:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.07.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Atijka:hug: Normalnie wyściskać Cię raz jeszcze muszę za takie fantastyczne przyjęcie!!! Jesteś superową laską!!! Normalnie od pierwszej sekundy czułam się, jakbym pojechała w miejsce, gdzie jeżdżę przynajmniej raz na tydzień Zapraszamy teraz do nas:D Dajcie tylko znać, jak będziecie wsiadać do samochodu:lol2::lol2: Wariactwo, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.07.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 :hug:zgadza się , wariactwo, ale za to jakie fajne:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.07.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Zazdraszczam spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.07.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 I ja zazdraszczam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.07.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Oj, jest czego!!! Ania to naprawdę superowa osóbka, stworzyła bardzo fajny, przytulny domek, w którym od razu poczuliśmy się jak u siebie:yes: Nawet wiem, gdzie trzyma kawę... ....zbożową:lol2: (pozdrowienia dla Magdy:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.07.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ależ nie trzeba zazdraszczać ja mam drzwi szeroko otwarte( prawda Yuczka?) i lubię gości . Wystarczy PW w przeddzień odwiedzin ZAPRASZAM Marta , a Ty to masz do mnie bliżej niż do Ikei Yuka Dziękuję za miłe słowa.:)A pamiętasz gdzie jest inna kawa ? Czy tylko zbożowa? Magda wyjechała , ale jak wróci to na pewno pozdrowię:)K jak wrócił to kazał sobie opowiadać i nie mógł odżałować , że go nie było . Juz kombinuje kiedy uda się jechać do Was. Może jakiś sierpniowy weekend . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.07.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ależ nie trzeba zazdraszczać ja mam drzwi szeroko otwarte( prawda Yuczka?) i lubię gości . Prawda, prawda:hug: Wystarczy PW w przeddzień odwiedzin ZAPRASZAM Ciekawe, czy ktoś by się zdobył jeszcze na takie wariactwo... Mówię i o sobie (jechać tyle km do osoby, której nie znamy i to na noc) i o Tobie (wpuścić obcych ludzi do domu-na noc;)) A pamiętasz gdzie jest inna kawa ? No:yes: W ekspresie:D:D:D Przepyszna zresztą K jak wrócił to kazał sobie opowiadać i nie mógł odżałować , że go nie było . Juz kombinuje kiedy uda się jechać do Was. Może jakiś sierpniowy weekend . Mam nadzieję, ze uda Wam się wykombinować U nas też drzwi szeroko otwarte. Musisz się przekonać Buziak:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.08.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Aniuhttp://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/sierpien%202012/d9b0c42e.jpg:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.08.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Dziękuję :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 14.08.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Cześć, Atijka Ale miałyście fajną przygodę z Yuczką - dołączam się do grona zazdrośników Może byś tak swój dzienniczek z deczka omiotła, bo chętnie bym na przykład Twoje roślinki pooglądała... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.09.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Cześć Atijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.09.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts