Moose 24.11.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 No niestety... wszędzie brak profesjonalizmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.11.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ludzie wciaz nie moga sie nauczyc jednej prostej zasady ...." COKOLWIEK ROBISZ ROB DOBRZE " ...... czy to tak trudno opanowac ????? ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.12.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 niby nie ale farby zostało, więc czas zużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2012 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 http://img27.imageshack.us/img27/4098/wesolychswiat2012.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 24.12.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.01.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Edytka, Jola dziękuję za życzenia, kajam się bardzo, ze nie dałam rady odwiedzić Was w ten przedświąteczny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Kochana, przygotować taaaką wigilię, to nie lada wyzwanie:yes:A wstawisz jakieś świąteczne foteczki? plisss Anuś, zdrówka i spełnienia marzeń w Nowym Roku dla całej rodzinki:hug:I życzę Tobie (i sobie) żebyśmy się spotkały w tym roku:yes:Zaproszenie jest cały czas aktualne. Czekamy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.01.2013 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Edytka, Jola dziękuję za życzenia, kajam się bardzo, ze nie dałam rady odwiedzić Was w ten przedświąteczny czas. WYBACZONE ...... i tak jak Yuczka plisssssssssssss o fotki prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 03.01.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ja tez jestem dupa bo dopiero wczoraj odwiedziłem swój dziennik a tam miłe zaskoczenie życzonka świąteczne i noworoczne..... wiec nie jestes sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.01.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Makawel jak to fajnie nie być osamotnionym Dziewczyny, jakieś foteczki są, ale nie w moim aparacie , niestety. Jak dostanę na płytce to wstawię, a jutro z rana obfocę chałupkę , bo jeszcze jest świąteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.01.2013 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Makawel jak to fajnie nie być osamotnionym Dziewczyny, jakieś foteczki są, ale nie w moim aparacie , niestety. Jak dostanę na płytce to wstawię, a jutro z rana obfocę chałupkę , bo jeszcze jest świąteczna Superancko :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.01.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Czy Wy też tak macie,????? Za każdym razem jak idę do kogoś i piszę posta a potem wracam np. do siebie to muszę się logować od nowa. Jak tylko naładuje baterie aparatowe, idę cykać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.01.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Czy Wy też tak macie,????? Za każdym razem jak idę do kogoś i piszę posta a potem wracam np. do siebie to muszę się logować od nowa. Jak tylko naładuje baterie aparatowe, idę cykać fotki nieeeeeeeeee nie mam tak :no:...... jak sie zaloguje to amen .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.01.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 No ja też nie muszę się logować ponownie:no: Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.01.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 dobra, naprawiło się samo pewnie hi hi Dobra dobra, już idę wstawiać foty, ale nie nastawiajcie się na wielkie ŁAŁ , niewiele się zmieniło od ostatniego razu. Edytka a która tam u Ciebie godzina? Coś koło 7 co? Do pracy idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.01.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Dziewczyny, zdjęcia jak wrzucam z kompa to są małe i trzeba na każde kliknąć, żeby było większe. Jak wstawiacie swoje? Na jaki serwer je wrzucacie? Poproszę instruktaż. Jednak już dawno mnie tu nie było. Znowu ulepszyli forum:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.01.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Aniu, ja swoje wrzucałam zawsze przez tinypic, ale coś mi ktoregoś razu się pokasowały:rolleyes: Ostatnio przez fotosik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.01.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Umiem już umiem :wiggle: Mój syn jest wielki i chyba kocha mamusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.01.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Miało nie być WOW!!! A według mnie :jawdrop: wielkie WOW!!!! Sama robiłaś bombeczki? Cudnie wyszły!!! Są styropianowe? Aniołek w otoczeniu świeczuszek przesłodki Choinka to dostojna dama!!! Idealnie się prezentuje!!! Tych kinkiecików nad kanapą to chyba nie widziałam na żywo? No i zegar... Rewelacja!!! Na żywo też "ginie" na tle tej ściany, czy to tylko efekt zdjęcia? A fotki z kompa bezpośrednio wstawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.01.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Yuczka odpowiadam po kolei Bombki robiłam sama, w styropianowe kule wbijałam szpileczkami cekiny, wstążki, kwiatki z pasmanterii i co mi tam jeszcze wpadło w ręce. Podoba mi się takie dłubanie, nawet mnie uspokaja:jawdrop: sama jestem w szoku, bo ja taka raczej niecierpliwa jestem. W imieniu choinki - serdecznie dziękuję. Zamierzam w przyszłym roku ustroić własnoręcznie wykonanymi bombkami trochę większe drzewko. Miałam ich więcej ale rozdałam. Dla Teściowej i Mamy robiłam takie o średnicy 15 cm. na stojaku im dałam. Nie chwaląc się wyszły śliczne. Kinkiety były już w ubiegłym roku, ale nie dziwię Ci się, że ich nie zauważyłaś. Mają urok dopiero jak jest ciemno i zapalę w nich świeczki. Zegar właśnie ginie i tak się zastanawiam.A jakby tak pierdyknąć na tej ścianie w pionie taki pas około 60cm szeroki w kolorze kominka? Żeby zegar wisiał na fioletowym a nie jasnym? Tylko czy nie zrobi sie za pstrokato? W sumie to kominek jest tym akcentem kolorystycznym i boję się ,żeby nie przedobrzyć. Kombinowałam, żeby go powiesić na kominku, ale nie byłoby ładnie. nabierze mocy urzędowej i pewnie coś wymyślę.SUGESTIE MILE WIDZIANE A fotki wstawiłam przez imageshack , ale nie pytaj mnie jak. Bo bez Arka pod ręką niewiele umiem. Chociaż jak on jest obok to w sumie łatwe Edytowane 5 Stycznia 2013 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts