Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Kochana, przygotować taaaką wigilię, to nie lada wyzwanie:yes:

A wstawisz jakieś świąteczne foteczki? plisss

Anuś, zdrówka i spełnienia marzeń w Nowym Roku dla całej rodzinki:hug:

I życzę Tobie (i sobie) żebyśmy się spotkały w tym roku:yes:

Zaproszenie jest cały czas aktualne. Czekamy:hug:

Edytka, Jola :hug:

dziękuję za życzenia, kajam się bardzo, ze nie dałam rady odwiedzić Was w ten przedświąteczny czas.

WYBACZONE :hug:...... i tak jak Yuczka plisssssssssssss o fotki prosze :bye:

Makawel

jak to fajnie nie być osamotnionym ;)

Dziewczyny, jakieś foteczki są, ale nie w moim aparacie , niestety. Jak dostanę na płytce to wstawię, a jutro z rana obfocę chałupkę , bo jeszcze jest świąteczna ;)

Superancko :bye::bye::bye:

Czy Wy też tak macie,????? Za każdym razem jak idę do kogoś i piszę posta a potem wracam np. do siebie to muszę się logować od nowa.

Jak tylko naładuje baterie aparatowe, idę cykać fotki

nieeeeeeeeee nie mam tak :no::no::no:...... jak sie zaloguje to amen ....

Miało nie być WOW!!!

A według mnie :jawdrop::jawdrop::jawdrop: wielkie WOW!!!!

Sama robiłaś bombeczki? Cudnie wyszły!!! Są styropianowe?

Aniołek w otoczeniu świeczuszek przesłodki

Choinka to dostojna dama!!! Idealnie się prezentuje!!!

Tych kinkiecików nad kanapą to chyba nie widziałam na żywo?

No i zegar... Rewelacja!!! Na żywo też "ginie" na tle tej ściany, czy to tylko efekt zdjęcia?

A fotki z kompa bezpośrednio wstawiasz?

Yuczka odpowiadam po kolei

Bombki robiłam sama, w styropianowe kule wbijałam szpileczkami cekiny, wstążki, kwiatki z pasmanterii i co mi tam jeszcze wpadło w ręce. Podoba mi się takie dłubanie, nawet mnie uspokaja:jawdrop: sama jestem w szoku, bo ja taka raczej niecierpliwa jestem.

W imieniu choinki - serdecznie dziękuję. Zamierzam w przyszłym roku ustroić własnoręcznie wykonanymi bombkami trochę większe drzewko. Miałam ich więcej ale rozdałam. Dla Teściowej i Mamy robiłam takie o średnicy 15 cm. na stojaku im dałam. Nie chwaląc się;) wyszły śliczne.

Kinkiety były już w ubiegłym roku, ale nie dziwię Ci się, że ich nie zauważyłaś. Mają urok dopiero jak jest ciemno i zapalę w nich świeczki.

Zegar właśnie ginie i tak się zastanawiam.A jakby tak pierdyknąć na tej ścianie w pionie taki pas około 60cm szeroki w kolorze kominka? Żeby zegar wisiał na fioletowym a nie jasnym? Tylko czy nie zrobi sie za pstrokato? W sumie to kominek jest tym akcentem kolorystycznym i boję się ,żeby nie przedobrzyć. Kombinowałam, żeby go powiesić na kominku, ale nie byłoby ładnie. nabierze mocy urzędowej i pewnie coś wymyślę.SUGESTIE MILE WIDZIANE :)

A fotki wstawiłam przez imageshack , ale nie pytaj mnie jak. Bo bez Arka pod ręką niewiele umiem.;) Chociaż jak on jest obok to w sumie łatwe ;)

Edytowane przez atija