atija 07.01.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Książę przystojny wielce ino rozumku niewielkiego... Nie można mieć wszystkiego Może jak dorośnie to zmądrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.01.2013 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 mam numer do serwisanta, ale to on jest największym problemem. To taki komunistyczny typ pracownika."Ciesz sie babo, że w ogóle raczę przyjechać i jeszcze żeby było łatwo naprawić, bo się śpieszę." taki mniej więcej stosunek do klienta. Już ostatnio miałam ochotę obsmarować go w centrali, jak pytali oo jakość usług. ale...... przeszły mi nerwy. Edytka, Twojego Arka chętnie bym widziała przy mojej lodówce, ale to naprawy w ramach gwarancji. Ostatnia już i jak znów cos nie halo to lodówka do wymiany. Ty nie w pracy Coś koło 9 u Ciebie? Aniu poniedzialki troche mi sie sypnely w pracy klientka rano wyjechala do swojego domu w Arizonie na 2 miesiace , a druga do nowej (czwartej juz posiadlosci ) w Santa Barbara na cala zime czyli do kwietnia ....... czyli tak sobie troszke po niedzieli leniuchowac bede , nie zupelnie leniuchowac bo tak na 50 % ( musze do pracy wyskoczyc ) , ale jak juz mnie znasz to znajde sobie szybciutko zajecie w domu ..... mam gore papierow do przerobienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Jeszcze calutki tydzień Twój Szef fajny i bez dawania wolnego :p:p Co do serwisanta:sick: najgorsze są osoby z tzw. poprzedniej epoki. Nie wiem, czy życzyć Ci, żeby z lodówką było ok, czy wręcz przeciwnie, bo wtedy nową będziesz miała? Wybierz sobie, a ja trzymam kciuki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 :bye:Pomachać przyszałam, dzień dobry powiedzieć, a tu echo.... Wszystko ok? Zaglądasz czasami? Ja to się już uzależniłam chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 01.02.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Elo Elo PUK PUK PUK jest tu KTo:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja jestem tak sobie cichutko siedzę, kawę sobie zrobiłam...Chcesz i Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.02.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 http://nk.pl/#profile/7447144/gallery#!q?album=3 Nie dostawałam powiadomień, że tu jesteście. Chcę kawę i nawet sama zaparzę i zapraszam. A link do stronki to specjalnie for you Yuczka .Byliśmy na imprezie czterdziestkowej i jubilat dostał taki właśnie tort zrobiony przez ta panią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 :jawdrop: Niesamowita jest babeczka!!!!!! Torcik imprezowy rewelacja:yes: Wreszcie gospodyni się odnalazła:hug: Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.02.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Karnawałowo ...... było tydzień temu. teraz zbieram siły na 18 -stkę Arka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ooo, a kiedy 18?U nas też tydzień temu impreza karnawałowa była:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.02.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Za dwa tygodnie. Z błogosławieństwem proboszcza robimy imprezkę w poście. Zapowiedział, że przyjdzie . Sam Jubilat go zapraszał jak usłyszał, że dostał dyspensę. W domku imprezowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Noooo:yes:Tematem przewodnim był starożytny Rzym:) No tu już za chwilę będziesz miała pełnoletniego syna:)Wszystkiego najlepszego dla Jubilata:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.02.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Zabawa musiała być przednia. może jakieś foteczki? Będę miała pełnoletniego syna, masz rację, ale w ogóle to do mnie nie dociera. Przecież jeszcze wczoraj ja miałam osiemnaście lat. Jezuuu jak te dzieci szybko się starzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Nadal wyglądasz jakbyś miała te 18 lat:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.02.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Już wiem za co Cię kocham Siostro forumowa :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.02.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 I już po imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.02.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 I już po imprezie Jeśli udana to nie ma co żałować tylko następną szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.02.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 I już po imprezie Fajnie było? W domu to była impreza, czy w jakimś klubie? Młodzież nie poszalała za bardzo? Raz jeszcze wszystkiego najlepszego dla jubilata:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.02.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Fajnie było? W domu to była impreza, czy w jakimś klubie? Młodzież nie poszalała za bardzo? Raz jeszcze wszystkiego najlepszego dla jubilata:hug: Było zajefajniście. Impreza w wynajętej sali. Wiesz, jedzonko,picie, muza- swoje. Małolaty razem z nami dużolatami W sumie około 45 osób. Trochę się bałam, czy uda nam się ogarnąć młodzież jak się zacznie alkoholizować. Ale zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie. Żadnych ekscesów nie było, były natomiast tańce do prawie białego rana;) Jubilat (dorosły już i co za tym idzie jakby wyższy z 5cm, taki dumny ) dziękuje bardzo. Osia I już szykujemy:D. W listopadzie Monsz (nie wiem czy mu się spodoba, że tak go nazwałam, bo mi się jakoś z moszną skojarzyło:lol2: ) no więc, Małżonek mój osobisty ma urodziny i chyba znów zabalujemy, bo nam się spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.02.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 WOW!!!!!!:jawdrop::jawdrop: Torcik:rotfl:odjazd:yes: Tekst po prostu... słów mi braklo:D No i Ty:jawdrop: Gdybym Cię nie widziała, to pomyślałabym, że wkręcasz i to jakaś koleżanka jubilata:yes: Widzę, że fryzurka inna. Super wyglądasz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts